Net/toplam %9.34 https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d151c5b6f1.jpg
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Net/toplam %9.34 https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d151c5b6f1.jpg
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ICO yoksa katamize adlı arkadaş var, dikkat edin diyen sağolsun...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9e7e05b8a1.jpg
Kademeler deki loglar şuan için boyle
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya bizim kademeler:)
Bir arkadaş yıl sonunda sermaye tavanı ile ilgili haber gelmeli diyordu bunu okuyan arkadaşda yıl sonunda haber bekliyor haber ne zaman gelcek deyip duruyordu bende dedim yıl sonunda öyle bir haber gelmek zorunda değil dedim kendini şartlandırma dedim.
Diğer bir arkadaş %2000 bedelsiz verecek dedi bende dedim ki nasıl verecek bu bedelsizi özsermayesi 100.000 iken nasıl verecek dedim vereceği varsa en fazla % 1000 verir dedim.
Burda yanlış paylaşılanları düzelttim sadece düzelttiklerimin nesi yanlış hiç yoktan senin gibi boş yazmıyorum kardeşim yanlış paylaşılan bilgileri düzelttim.
Saygılar...
Yatırım teşviği bilançoya göre küçük bir meblağ ve bilançoya kayda değer bir etkisi olmayacaktır hem yatırım teşviğide abartılacak bir konu değil etkisi olacağını düşünselerdi fiyatta abartılı artış olurdu...🤣
Sonuçta malını bir yerlere satacak rusyaya satınca daha fazla kar yazmıyor bilançoda 🤣
Hem yanlış verilen bilgileri düzeltmem sizi neden rahatsız ettiki bu kadar onu anlayamadım bir türlü...
Senin yanlışları düzeltmen senin doğru biri olduğunu göstermez , hisse hakkında neden hep olumsuzlukları yazıyorsun?
Sende önce yazan ICO kayboldu sen çıktın piyasaya...
Yatırım teşviği tutarını bilanço verileriyle kıyaslarsan etkisi olmayacağını sen bile anlayabilirsin tabi bilanço biliyorsan ( :
%2000 bedelsiz veremez dememin nesi yanlış yada yılsonunda haber gönderme mecburiyeti yok dememin nesi yanlış sen tersini söyleyebilirmisin ( :
Bide diyon benmi boş konuşuyom msjlarına bakıp kendin bile söyleyebilirsin boş msj attığını o kadar zor değil gerçekleri kabul etmek ( :
Neysehhh ben yanlış paylaşılan bilgilerin doğrusunu biliyorsam gene düzeltirim düzeltmem zoruna gidiyorsa sen okumayı ver kardeşim...
Bol kazançlar saygılar...
Bedelsiz verse de herkes rahatlasa:) Ya da vermiyorum desin... Bence çok dert etmeye gerek yok. Verse de kazanalım vermese de:) ytd
Oku bakayım a y ı oku bakayım a y ı
200 lot aldım sapıttı ne yapacağını bilemedi.Tamam çıkayımda rahat et.
Bu hafta yı İnşallah 73 ile noktalarız.
Ayıp ettin Marshall ne güzel gidiyorduk. Hayırlısı...
Nedir bu şimdi ya,salmanın da düşmenin de bir adabı var...devre kesicilik olacak ne oldu ki
Savaş çıkma ihtimali var daha nolsun kardeşim
Son 20-25 dakika da hacimsiz ve panik ile düşmüş sanırım...
Çok bey kardeşim kim vermiş bu son 20 dakikada bellimi acaba.
Her 3 bacıda gün içi %10 dan fazla salınım yapmış.
Korkunç mu sizce bu durum?
Bir yüzde 10 daha düşerse birileri gelip ben demiştim dermi sizce?
Hisseden ziyade nacizane tavsiyem doları ve haberleri çok iyi takip edin... Olası bir abd ile karşı karşıya gelmemizde fiyata, kim aldıya kim sattıya bakmazlar... Kimse savaş istemez kimse hissenizin düşmesinide istemez ama nedense sizde o algı var sanki ben olumsuz konuşunca düşecek hisse yada olumlu konuşunca çıkacak... Bol kazançlar
her nekadar hacimsiz bir düşüş gözlense %10 kayıp var.
yabancı dediğinzi Philip Capital 10 bin lot almış.
Ayrıca 55 kademesine gelen 22bin lota pasif alış vardı.
53,7 desteği önemlidir.
58 üzeridne kalış, 84 ü hedefini gündemde tutar.
84 ü milyon lot işlemle göreceğiz anlaşılan.
takaslar ve son dakika işlemleri nasıl yorumlamalıyız.
Son 2 aya ait takas verilerini paylaşabilirmisiniz.
Açıkçası bir düzeltme bekliyordum ama bu biraz sert oldu. Böyle olması daha sağlıklı gibi...Yarın ne olur görücez bence bu sisli ortamda buralarda oyalansın yeter.YTD
2 günde -7 deyiz toplamda...Biraz daha düzeltse iyi olurdu...
Ben hala dündeyim yatırım finans ın son yarım saatteki hisseyi -10 a götüren satışında! Bugün ilk alıcı gene yatırım finans!
Dünkü yatırımın 10 bin lotu saniyelik phılıp capitale verdi.Yani anlaşma lı iş idi.O ndan dolayı hisse düşmedi.O işlem düşmeden belki 2 saat önce idi.Düşüşün sebebi hiç düşmeden çıktığı için afrin e operasyon olacak haberi ile hacimsiz düşüş oldu.Gedik te müdahale edmeyince kademeler boş tu çok çok az bir lotla panik satış oldu.
Afrin operasyonuna abd yeşil ışık yaktı abd engeli kalktı...
Marshall ın çıkmasına abd-afrin engeli kalmadı artık
Bu arada %10 düştü diye %10 çıkacak anlamı çıkarmayın.Bu işten,mrshl üstünde ki biraz gazını çıkarmış oldu.