Oksijen hoşgeldinsiz 24.75 oldu. Ben %23 O/N kapatıp oksijene kaydım bugün. Boşta kalan olsa da daha fazla vermiş oluyor.
Printable View
Arkadaşlar elimde 60 bin tl var. Sizce %20 faiz alabilir miyim tl mevduatta ? Akbank, Deniz ve Halkbank ile görüşmeyi planlıyorum yarın için
Evet haklısınız müşteri sayısıyla birlikte hedeflenen hesap sayısı da önemli. Bazı bankalar yüksek miktarda mevduat hesabı olan müşterilerini bir anda kaybetmemek adına diğerlerine nazaran daha düşük miktarda hesap bakiyesi olan müşterilerine yüksek faizler verebiliyor. Portföylerini tek bir müşteriye odaklamaktansa dengeli bir dağılımı tercih ediyorlar. Bu yüzden eldeki paranın değerini iyi bilmek gerekiyor
Algıyı deneyim, deneyimi kültür şekillendirir.
$ tablosunu da güncelledim: http://www.hisse.net/topluluk/showth...12#post2649412
YKB Internet Bankaciligi 1 sene için oranlar:
1.000-25.000 TL icin %24.75
25.000-100.000 TL icin %24.75
100.000-500.000 TL icin %25.40
500.000-1.000.000 TL icin %25.90
1.000.000-3.000.000 TL icin %26
32 gun baglandigi zaman 1-1.5 puan aralığında dusuyor gorunuyor.
Kanal İstanbul yap işlet devret olacağı ve büyük ihtimal çinlilere verilecektir o bakimdan ovp ile alakası olmaz diye düşünüyorum devlet harcamalarında 30-40 milyar TL lik kesinti bekleniyor ovp den en büyük beklenti bu...mesela ben bir öneri yapayım şehir içindeki kislalar kaldırılsın askerlik yaptik biliyoruz ..
Yemek içmek sicmaktan başka birşey yaptigin yok ...ben olsam askerlere şehir icinde park bahçe sulama temizlik yaptirim hic değilse ise yarar zamanlari gecer..adamin cani sıkılıyor safak beklemekten cunku vakti bos...boşa yemek su giysi elektrik ısınma masrafları..ayda 3 milyon tl elektrik harcanan kislalar var
.zaten polis var ..jandarma dışında kışlalar kaldırılmalı..tum Türkiye'yi hesaplayin yılda milyarlarca TL boşa harcanıyor şehir içindeki kislalar la ..bu paralara silah alinsa ya da uretilse daha faydalı olur memlekete.
..
akbank dolara ne kadar faiz veriyor. 15 k üzeri
Burgan Dijitalden 32 gün için 26.5 alabilirsiniz. Ben başvurdum ertesi günü hesap açıldı bankayada gitmenize gerek yok. Isterseniz 32 günden daha kısa vadeli hesapta acabilirsiniz o zaman 24.5 veriyor oranı. Internet ve mobil arayüzü biraz sıkıntılı diger bankalara göre. Bunun dışında daha yüksek bir oran yok sanırım sizin miktar için.
Arap sermayesinden rodeo 500K ve üstü usd ye 8.5 gibi rakam veriyor.......Bu miktarda parası olan arkadaşların bilgisine sunulur........
Onb Finansbank 115 bn yüzde 27.5 verdi .32 gün arkadaşlar .bağlamadım bi kaç gün daha beklıcem .hısse var biraz aselsan satınca .bağlıcam .borsada kafam hıc rahat olmuyo .bi şeymi oldu bişeymi olacak .sürekli tetik üstündeyiz.kızlarımın geleceği için bırazda böyle bi şeye karar verdim .10 yıldır borsada sürekli zarar zarar mafoldum.kendimi garantiye almam lazım birde aileme haksızlık yaptığımı düşünmeye başladım .bi bolluk göstrremedim.kendi maaşımda var 3 bin bide buradan gelirse .mis gibi ..saygılar
enflasyonun kontrolden çıkmasının sebeplerinden biri de bu ! insan tercihleri ile hayatta belli noktaya gelir nasıl 3.50 den dolar alan birinin kazancını kıskanmaya hakkımız yoksa aynı şekilde tercih ettiği bir meslek yüzünden yüksek gelir elde eden birini kıskanıp diğer meslek guruplarının maaşını yüksek gelir elde eden mesleklerle eşitlenmesini beklemekte saçmalık olur! Bu ekonomik dengeyi bozup enflasyonu patlatmaktan başka bir işe yaramaz ! aynı şey kredi çekip çektiği parayı işini büyütmek için kullanmayıp lüks arabaya yatıran esnafı kurtarmak için tekrar kredi verilmesi gerektiğini savunanlar içinde geçerli ! muhalefet partilerinin de bu tarz vaatlerle oy istemesi de işin diğer ilginç boyutu !!
usdtry
6.13 e geldi..
hadi hayırlısı..
ytd.
syg,
Oranlara bir goz atin isterseniz,
https://mevduatlar.com
alabilirsiniz gibi duruyor mu? Bence evet :ok:
6.14 usdtry
Düşecek daha ...
Papazı salsınlar esas o zaman görün
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok iyimsersiniz. Papaz salınır ise düşer evet. Geriye kalanlar hayır.
6.18 şuan. Program açıklaması bitene kadar 6.20 üstü atar sonra yoluna devam eder.
Hata edip 6.37'den girdim o açıdan pişmanım. 6.10-6.20 arası çok iyi alım fırsatı verdi.
Programda o olacak bu olacak deniyor. Kaynak? Yok.
2019'da herşey atlatılıp 2020'de şaha kalkacakmışız. Anladığım bu.
Edit: Şuan 6.20 oldu.
Edit: 20sn geçti 6.23'ü gördü.
Büyüme 2019 da 2,3 olacak ama işsizlik 1 puan mı artacak?
Pehhh
Buna in*****n aklına limon suyu dökeyim de kokmasın...
2,3 büyüme işsizliği en az 5 puan arttırmazsa forum da eşek gibi anıracağım
Sözüm söz....
Laf olsun diye yazmışları oraya
Piyasa da benim gibi inanmadı ki doları zıplattı tekrar....
saygılar/başarılar
Bugün 6.40 görürse görür üstü imkansız ..Yolu aşağıdır doların bir süre ..Sonra 7 de olabilir ama 5.80 leri test etmeden yukarı çıkmaz..
İyimserlik değil bwnimki zaten ovp den çok beklenti yoktu .Önemli olan dış siyasi haritamız ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En önemli nokta orasıydı zaten
Büyüme hedefi...
Şimdi böyle sallayalım,sonra bakarız çaresine demişler...
Sonra da "eee konjoktür müsade etmedi biz ne yapalım" derler sıyrılırlar işin içinden...
Hatta kayınpeder,bana mı sordun da öyle hedef verdin damat diyebilir...
saygılar/başarılar
BIST %-1'e yakın, dolar 6.27. OVP açıklandı ve bitti. Kısa sürede 6.30'un üzerine atar. 26 Eylül'de FED var.
Bu arada bilen bilir. Paramın neredeyse %80 üzeri TL mevduatında. Dolar 6.50'nin altında kaldıkça toplanabilir uzun vadeli. (ytd).
Geçen sene %7 büyüdük,
Bu sene ilk 2 çeyrek de öyle ama işsizliği ancak yerinde saydırabildik
Büyümeyi 5 puan düşüreceksin ama işsizlik 1 puan mı artacak?
Pehhhh
İnsanları bu kadar salak yerine koymanın manası var mı?
Piyasa da inanmadı ki doları zıplattı...
saygılar/başarılar
Bakın, dolar bir aydır 6tl'nin üzerinde. 625 baz puan ve OVP'ye rağmen şuan 6.29'da.
Düşmesi için bir neden söyleyin?
Rahip bırakılması hariç.
Çıkması için size cari açık ve kısa vadeli dış borçlardan başlayarak bir çok şey sıralayabilirim.
Ben de iyimserdim. 4.90'lara geldiğinde, yahu dolar 1tl artmış. Daha artmaz en fazla seneye 5.40 olur TL'de kalayım risksiz bir şekilde dedim.
Sonuç? Kısacası kur kendini yukarı attı yerini yaptı.
Şuanda da 6.31.
6.50'leri en geç haftaya görebiliriz.
2019 için %15,9 enflasyon hedefi açıkladılar ise %40 dan aşağı olmaz diye düşünüyorum.
Sanırım kriz başka ülkede ..ovp den bunu anladım döviz artıyor 6.31 i gördü ...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bloombergi açın izleyin, beyefendi yaklaşımı gerçekçi ve tutarlı buluyor. Zorlana zorlana program hakkında iyi şeyler söylemeye çalışıyorlar. :wave:
Anlaşıldı 2019 Mart a kadar tam gaz harcamaya devam...
Enflasyona devam...
Yüksek faize devam demektir
Mart seçimler atlatılsın sonra yeni bir OVP açıklarız....
Aklı bali olan ve Reis i azıcık tanıyan bir yatırımcı,Reisin Mart a kadar hiç kasmayacağını/kasamayacağını bilir...
saygılar/başarılar