Pasta cok verimli
Printable View
Pasta cok verimli
bakınız eksi piyasada petkm gidiyorsa daha gideri var demektir bende orta vadeciyim petkm de. trade etmiyorum bunda.
55 ten tekrar girdim hayırlısı bakalım nasip varsa olur
petkm şu anda aslında dönüp 5,83 ü destek olarak işleyip orda biraz yataya sarsa daha iyi olur.
Bu icbct var.Deniz Hocam,musait oldugunda gorusunu merak ediyorum.
3 gelişmekte olan ülke borsası son bir ayları..Son 15 günlük bist tırmanışına bir anlam kazandırabilir..Eğer önceki bist tepelerinde olduğu gibi gelişmiş ülkelerde durgunluktan dolayı siyonist fonların gelişmekte olan ülkere kayması gibi bir durum oluşuyorsa bu iyi birşeymidir 2019 için...
https://i.hizliresim.com/dv7bvQ.jpg
Ana platform, trene çok yolcu binerse gideceği durağı farklı, az yolcu binerse gideceği durağı daha farklı belirler...Bunun istatistiğini de devamlı yapar...:) Biz teknik hesaplarla bir yol ararken, ana platform da patronunun cebine günlük bazda girecek paranın derdindedir...:) :)
Bu pastaya göre kozaa nın devre kesiciye girmesi lazım
kozaa 7,60 200k lotu silen hıyar niye sildin?
Tahmini 3.2 mil ybnc
Son süreçte sürekli kafama takılan sorular...
Sizce son bir aydır 97 milyon ile 102.5 milyon arasındaki yabancıda gözüken lotlar yabancı mı yoksa algıya oynayan yabancı hesaplardan işlem yapan bıyıklı mı? Yine son 10 günde garanti (son 10 gün) oyak yf de dahil mi bunlara? Niye 4 milyona kadar satıp sonra tekrar alan citi doce credit ve yf görünümlü hesaplar son 1 ayda 4 -5 kez bugün ki senaryoyu işleme koydu?? Niye eskiden her dönüşte 5 lerde soluğu alan hisse 7 altina israrla inmiyor artık?
Ustalar basta deniz hoca derki hep..gerçek yabancı ve büyük fonlar bu tip basit işlemler ile uğraşmaz..Alır ve beklerler
citi nin alımı 983 bin oldu
Ister misiniz haftaya 8 i gecelim, 100bin uzeri endeksde?
İpeğin pastasınıda paylaşabilirmisiniz
çok aşırı derece aşşağılık hisseler bunlar..son 3 gün kozaa credit satıcı 2,6 milyon lot civarı..
bugün gelip kozaa-kozal alıyorlar..meri-yatfin-citi vs...ee ipekde credit 1 milyon..yatfin 200 satıcı...bu başka birinin hissesimiki öbürlerini alırken bunu satıyorsunuz..
sürekli ayar peşindeler..bi yedire bilseler arkalarına bakmıcaklar..ama millet yemiyor..ee ozaman çalkala yavrum..elbet bigün yediririz..son birkaç gün yatayda geberiyordular.hacim*işlem yerlerde..baktılar böyle olmuyor..alıcı çekmek için vuralım yukarı..borsada sayılı hırsız hisselerin başlarında bunlar gelir.
sorgulamanız güzel. Acaba ilerideki para sistemine yönelik (kapitalizm ve mevcut para sisteminden bahsediliyor) planlar mı yapılıyor?Bu aralar altınla ilgili çok haber dönüyor. Bunlardan birisi bu kimse paylaştı mı bilemiyorum. Biraz ütopik düşünürsek:)...
https://www.bloomberght.com/piyasala...on-artiracagiz
Hocam 11 den tepesine vurdular. 4.6 dan beri az az yükseldi 6.17 lere kadar geldi.degisik bir kağıt .
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ustalar kozaa ile ilgili yorum alabilirmiyim yön iyimi biraz daha yukarı gideri varmı sizce
Gün Sonu 5 m olur gibi .adamlar da para bol.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soru su olmali: ybnc nin aldigini goren hicbir yerli neden NET alimda degil?