Spegi bilmem ama şirket sağlam
Piyasadaki en ucuz hisse .
Değerini bulacak inanıyorum
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Cok kisi kalmadik ,
Erbos taa rahmetli babamin bana ögrettigi hissedir ,
Ama cok zorluyor!!!
Günlükcü bile giremiyor!
Örnek olarak vereyim bilenler bilir bir Izocam havasi var veya bir Kent!
Bu tarz kagitlar roketler, ama eskiden Erbos bu sekilde hareket etmezdi..
Merhaba, eskiye nazaran ne değişti erbis taSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon Erbos ta
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son cırpınısları gıbı geliyor gecen sene de form da ayni konular konusuldu belki de haklılardı ama pandemı tum planları degistirdı.13 leri gordu
En son 30 ları gordu duzelme onay 25 lerı gordu.
Göturmeyecek olsalar kademeler dolu ve 24 altı na gelmıs olurduk
Bu hissede cok rahatım düşse bile yukselecegını adım gibi biliyorum sade ce zaman kaybı oluyor ona da razıyım
Gecen seneki forumdakilerden kim kaldi ))
Bakalim Erbosun baśini beklemenin ödülü ne olacak)))
Bende takinti oldu maslesef cikamam Erbostan Patron dökecegini döktü , umutlari bitirdi, asiklar kaldi sadece❤❤❤❤Erbos❤❤❤❤
Çan dostum para=zaman. Beklediğimiz her gun ne fırsatlar kaçırıyoruz. Bazen yillarca bekleyerek hata yapıyoruz. Bazende yeter yav diyerek çıkıyor ve büyük baliği kaçırıyoruz. Benim bir-kac bin jantsa m vardı. 27 38 arası sürünürdü şimdi 200 kusur sadece 2 yılda buraya geldi. Ayrıca 62000 evet 180.000 tl lik 62.000 tane rtalb. Vardı pandemide cin den gelen haberleri duydum 10 1t gün bekledim üstelik 2.35 e aldigim rtalb 0.98 kuruşa kadar inmişti. 1.4x kusurleri görünce sattım. Kağıt 60 kusurlere gitti. 24.75 e egeen im vardı. 10 kusur yıl oldu. Hasılı çok uzun vade beklersen oluyor ana o uzun vadede coook uzuyor bazen. Şuna inanıyorum bu birgün jantsa. Egeen konya. Karton. Ve elinde hala tuttuğum beren gibi olacak. Bu arada sadece birkaç bin lotum var. Sabir eden ne olur patron bilir.🤣🤣🤣 ayrıca çok yüksek faiz artışını kendi fikrim olarak beklemiyorum.UNUYMAYIN FAIZ SEBEPTIR. Maaliyeti de çok çok yüksektir faiz artışının bence 400 altında hatta 300 ve altı ancak olabilir. Karışık bir değerlendirme oldu. YATIRIM TAVSIYESI DEGIL SADECE KENDI FIKIRLERIMDIR YTD. Herkes kendi araştırmalarına göre hareket etmeli.
Uzun vade hısse hayatınızı degıstır bilir kısa vade de hayatınıza sadece renk katar
İşkur kutpo ısbtr
2 18000 5
Maliyet maliyet malıyet
7000tl 5tl 1300tl
Sadece 3 sene dogru zaman dogru hısse de sabırla beklemek
Oyak dün aldıkları verdi.
İnfo ile birlikte vermek için yarıştılar adeta.
Bugün birinin elinden tutması lazım.
Yoksa trend altı kapatacağız.
Ben bu hareketleri iyi bilirim mesafe uzaksa. Böyle döker normalde hacim bir milyonu bulmaz fiktif işler yapıyorlar hepsini kendi yemek istiyor nah yer
15 bin alıcı 80 bin lot satıcı var tum kademeler
Beni yukarida Dökebilir burada dökülmem 14 te dökülmeyen buradami dökülür,
spekte abartiyor zaten hisse 3 yildir oldugu yerde Korona felaketi gibi birkac felaketle dip görmus hala dökme pesindeyse acil tibbi destek almasi lazim))
Algyo dada böyle hareketler olmuştu. 35 45 arası süründü durdu. Genel kurullara katilan ky sert söylemler söyledi. Itirazlar bagirmalar vs. Sonra hoop bedelsiz kararı ve 100 tl. Fiyat... eni sonu jantsa gibi bu da güzel olacak inşallah. Aman ha YTD.
Yillik getirisi Hisse bazinda %7!!!
Nasil bir sirket politikasidir anlamiyorum!!
Bugun biraz mallandık formasyon da bozulma yok patron taşımaz ise bizden iyi amele bulamaz biz tasırız 😂 fazla yüklerse altında eziliriz😂
Adamlar bedelsizi 2023 yilina kadar sadece %100 bedelsiz vericez diyip aslinda belsizcilerin umutlari cöp etmeye calistilar, karda azaldi malim krizde, mal toplamaya da calismiyor tahtada Bariz belli hisse ceset gibi yatiyor,
Bana göre uygun zaman uygun yer araniyor))
Ama kesinlikle haberle gidecek giderse!
bu kagıtta hala bekleyenlere sabırlar dılerım bende bı ara o gerılıgı yaptım cok gerı kaldı dıye ama rezılll
Sene 2001 bir booker arkadaşım bana kartonsanı önerdi hisse yakında bedelsiz bölünme açıklayacak al bu kağıdı diye.Neyse aldım kağıdı 3 ay taşıdım bir sey olmadı kağıdıda sevmedim ve sattım .Yıl olmuş 2020 hisse bedelsiz kararı aldı ve uçtu.Erbosan da farklı bir durumda değil her kağıt gider ama ne zaman.Genel anlamda borsada bir belirsizlik var zaten;hedefini çok yukarıya taşırsan hayal kırıklığıda o kadar yüksek oluyor
Bedelsiz ıcın almadık bılanco ve sureklı kar acıklayan sirket 10 yılda hep kar artısı ve ciro artmıs bazı seneler yatırım kaynaklı veya kriz sebebiyle kar da dusus var. Bedelsiz ıcın gelenler uzulebılır.
2009 da ve bu sene bile zarar yazmadı tabi borsa da fiyatlama bazen gercegı yansıtmıyor her sene 3 tl kar borcsuz nakit fazlası sektör krızlerden en az etkileniyor
Sene 2010 babamla konya cimentoda bekliyoruz bedelsiz beklentisi yine 40 lira hic bir haber yok iken hoop 150 lira,
Bedelsiz bir arac ama Türkiyede Borsa bir amac,
Bedelsiz vermeden , kar yapmadan, hatta batmadigi icin katlayan hisseler varken sadece temettü degil PD DDdegerine göre gercekci durumda bulunan Erbostan hareket Bekliyorum..
Sadece döviz kurundan ihracat yapan sirketin 20 milyon hissesi 2 kat deger kaybetti..
Hareket zamanini El patron bilir benim zaman bol.
Hacim yine yerlerde biri el atsın
Info yada piramit olabılır son zamanlarda onlar aldı
https://i.hizliresim.com/fgyP6d.png
Mavi kanal çalışırsa dibi görmüşüz demektir.
Burayı takip ediyorum