Spek zorla götürecek değil ya ykbnk nin endeks etkisi yok önce ağırlığı olanlar gider sonra keyifleri gelirse bakarlar
Printable View
Spek zorla götürecek değil ya ykbnk nin endeks etkisi yok önce ağırlığı olanlar gider sonra keyifleri gelirse bakarlar
sabah bende geldim aranıza ortaklar...
5 dk lıkta bayrak var 1,77 i geçerse formasyon hedefi 1,90 ...
diğer taraftan göstergeler negatif uyumsuz...
[IMG]http://i68.tinypic.com/2q84v2x.jpg[/IMG]
garan ve akbnk vakbn 9 ağustos dolar füzesinde çöktüğü çukurun tepesinde
ykbnk için bu değer 2 2.05 civarları..
ykbnk ve işc..
aklıma yine akp koç sürtüşmesi geliyor...
işc nin karın ağrısı belli
halkb ın belli
bunun ne sıkıntısı var..
Ucuz kaldi, tek kotu ihtimal tcell gibi ortak cekismesine girmesi...o zaman s.car sivar. Koc fener gibi bir sacmalik pesinde kosacagina sirketleriyle ilgilensin. Futbolcu nedir, kimdir? Bu adamlara niye milyarlar akitilir?
kim bu oyak yatırım manyakmı bu havada iki günde on milyon lot mal aldı.:p
yok abi alakası yok bende o kadar mal alacak pare nerde hem o kurum ile çalışmıyoruz.
ama nerden bittiyse sanki konuya çomak sokmuş gibi.
tahta yapıcı andersen abi yersen yapıyorken geldi
piyasa 13000 puan tepki verdi 13 kademe kalkamadık 0.25 usd den
eskidende böyleydi diyenler olacak ama bu sefer farklı sen piyasanın en büyük sermayeli bankasının
ilk gardını alan bankasın
bu yersen işlerini sen dündasa yedirirsin ancak keto derler adama akinonyada
eee piyasa düşmek için çıkıyorsa sorusu var akıllara gelen
şuan ben altı vururum diyor tahta yapıcı ve kayıp yaşamaya devam ediyor işin kısacası
ulen büyük tahtada 300 yıllık akinonya taktiğinin sökeceğini söyleselerdi inanmazdım
üç yılda olacak işi üç ayda oldu
garan daşuan %17 kardayım
akbankta %20
bunda o kadar zarardayım hay aksiiiii.
çünkü bunda yabancı ordino yok mahmut hüseyin tahta yapacak aklınca pehhhh
aaa bu arada kişsel görüştür.
yazdıklarım elimdeki mallara paralel yazılmış olup yatırım tavsiye içermez.
Birisi internette investingte yazmış sanki varyo aldık demiş haklı valla.
Allahtan derinlik izlemiyorum borsa izlemiyorum
geçenlerde bir bakim dedim garan%5 deli gibi adam milyon lot kaldırıyor
adam 1.68- 1.69 iken pasife 50 şer lotlar
beşer lotlar veriyor
yahu kardeşim sen hangi devrin tahta yapıcısı salağısın dedim pehhh.
Allahtan izlemiyorum dedim kendime.
dedim şartel atmış adamlarda piskopata bağlamışlar.
içimden bir ses iyi günleriniz diyor.
dönüp eşşekler gibi anıra anıra almak zorunda kalmasın üzülürüm kademelerin başına geleceklerin.:party:
gelelim ana dersimize milletin ve tahta yapcının sorduğu o soru
millette ky da bu kadar mal varken bu tahta ya alış gelirmi ???
eee kardeş oda senin sorunun ahahahha.
ama aşağı kasarak ufak yatırımcının elindekinin malın azaldığını gösteren bilimsel bir çalışma yok.
onun için tahta yapıyorsa birileri şehir efsanesi de olabilir.
tek yok val tahtaya para girmesi.
para girerse mal alırsın satıcılardan bedelini ödeyerek.
öyle ölü eşşek fiyatı olunca 200 milyon lotta döşesen döşediğinle kalabilirsin.:party:
Sayin kentuf nezdinde tum ykb ortaklarina gunaydin ve bol kazanclar dilerim.
Sayin kentuf,bundan birkac yil once TKFEN tahtasinda 7-3,5 tl arasi her dususte alan ve bugun bunu benzer olaylarin yasandigi donemde akinonya da olanlari anlatan sizdiniz degil mi?
Eger yanlis hatirlamiyorsam ve sizseniz tum ky arkadaslara tebriklerimi iletiyorum.
Zira dogru tahtada olduklarina hic suphem yok.
Hisse fiyati daha da dusebilir veya cikabilir bunu bilemem ancak dogru hissede olduklarina inancim tamdir.
Hatta bugunden itibaren bende alim yapmayi dusunuyorum.
Umarim hepiniz beklentinizden daha da cok kazanirsiniz.Hepinize saygilarimla...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tkfen tahtası petrol düşüşünde bu düşüşten etkilenen Türkiye deki şirketler kapsamında radara aldığımız bir şirketti.
petrol 45-30 bandında dünyada bir çok şirkjet piyasa değeri olarak iyi yerlere geldi tkfen de bunlardan biri idi.
yani gerek rasyo gerekse içinde barındırdığı senaryolar olarak ykbnk ile yakından uzaktan alakası yok.
tkfen bir müddet endekse ters gitti.
ykbnk da böyle bir durum yok gördüğünüz üzere hep aşağı gidiyor :hah:
son açıkcılar...
all aboarddddddd
Sandalye masa şirketi bile alsak bu kadar batmazdık . bankasın sen banka endeksi uçtu bankalar düzeltme yapsa önden önden düşersin o zaman banka olduğun aklına gelir
[IMG]http://i67.tinypic.com/2uif2jc.jpg[/IMG]
Endeks dahil dirençlerden döndü bankaların çoğu ya biraz gevşetip güç toplayıp topuklayacak
Yadaaa ...
Akşama belli olur
1.32 hedefli bi obo çiziyor..
Amma velakin..
0. OBO lar tabanlarda gözlenmez tepelerde gözlenir
1. At başı bankalarda böyle bi obo yok..Tam tersine taban oluşturma sinyalleri var.
2. Bu OBO tek başına bu bankada çalışmaz diğer bankalarıda etkileyecek GENEL EKONOMİK sıkışma eşliğinde olabilir.
3. Bir diğer seçenek AKBNK ve GARAN eşliğinde endeks şekillenmesinde AKBNK ve GARAN ın bi önceki diplerine yeniden daldırma kapsamında YKBNK nın 1.32 leri çok rahat görmesi söz konusu olabilir.
4. Bugün yarın OBO yu yırtıp atan yüzde 5 ve yukarısı bir + kapama durumu..(çok zayıf bi ihtimal) OBO ihtimalini ortadan kaldırır..
Yıllardır takip ettiğim bir banka idi..
Geçen seneki 1 e 2 banka rallisine en isteksiz katılmasından dolayı bedelli beklediğimi de yazmış idim..
Oraya kadar doğru çıkmama rağman bedelli sonrası isteksizliğin devamı arka planda başka sorunları da olduğunu düşündürüyor..
ama AKP koç
ama italyanlar koç
ama sade italyanlar
genel ekonomik durumun kötülüğü GARAN ve AKBNK ile endeks şekillendirme
kalitesiz kredi portföyü..
bizim bilemediğimiz bir sıkıntısı devam ediyor.
son olarak..
son 5 günlü mum barlar hiç de tabandan çıkış sinyali vermiyor
1.66 dalışı bekliyorum..
KLNMA ile başkayan tavan serisi
İŞ üzerinden CHP hisseleri aldın verdin tartışması
ISBTR ISATR ISKUR daki hareket..
Bana devletin FAİZ belası ile başa çıkmak için elindeki (RTE nin elindeki aslında) banka sayısını çoğaltma yönüne gideceğini (iş ziraat halk vakıf klnma küllerinden diriltilmeye çalışılan emlakbank ı da katın)
Tabikide bu şekilde tek bi noktadan yönetilen 5-6 çok büyük banka ile piyasa nın en büyük oyuncusu olması yollu ÖZEL bankalar üzerinde baskı oluşturma (indir faizleri) (aba altından sopa gösterme de dahil) yolununu seçildiği izlenimizi uyandırdı..
TR için kıyamet senaryosu gibi bir durum planlanıyor olabilir..
bu da gidecek.gitmemesi için hiç bir neden yok.yeteri kadar açıkçı yok bu aralar.....
Son dönemdeki olumsuzluk görünümüyle ilgili aynı duygu ve düşünceleri paylaşmışız.Hem TSKB hem de burada galiba hatalı duruş sergilemişim. Umarım biz yanılırız da zaman bizi haksız çıkartıp zararda olanları mutlu eder.Söylediğiniz gibi endeksi şekillendiren kısımdakilerde olmak daha öncesi alınması gereken doğru kararmış. Hayırlısı olsun.
yarın için 1.90 çanağını tamamlamasını bekliyorum.gerisi teferruat....
Hemen hemen bütün bankalar sabah zirvesini görürlerken hatta akbnk ve garanti bu zirvenin de üzerine yüzde 1 koyarken ykbnk o zirvenin yüzde 1 altında kapadı.
Olması gereken değerler 2.10 civarları
1.80 mi olim sabaha mı bırakim modunda..
Yarın öbür gün dolar da bi yukarı hareket akbnk ve garan da olası bi düzeltmede 1.70 in altına kadar tonla mal gelir..
:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::whistling::whi stling::whistling:...…………..
Böyle mallar tahta yaparsa Suriyeli bile mal alır tahtadan
bugün bir kurum dedi sanırım Suriyeli ufak yatırımcı bile var tahtada :party:
Bunun derdi ne .. niye geri kalıyor
Minik bir kar gördüm bugün sattım gitti.20-25 gündür ağlattı resmen.Uyuz uyuz,mıy mıy hareketler..Şans ayağıma gelmiş verdim gitti.İnanın üzerimden tonlarca yük kalktı.
uzun vadeciler için pivot noktaları.
yapı kredi bankası süper trend pivot noktası 2.14 -- kapanış 1.80
garanti bankası süper trend pivot noktası 8.08 -------kapanış 7.85
Akbank süper trend pivotu 7.65 ---- kapanış 7.34
buların hamurları aynı hamur değil mi :plc:
yersen tam gaz pehhh
Bu tahtanın spegi harbi malin onde gideni.
ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kademede 2 3 5 milyon lot mal oluyor..
Spek mpek
geçin bu işleri..
10.000 lot mal alan adam sanıyor ki spek!!! tahtayı tutuyor kazanmasın diye..
Kıytırık patron tahtası değil bu BANKA tahtası
1.6 milyar hisse var dışarıda yüzen..
Kimse kimsenin umurunda değil..
ülke ekonomisi uçurumun kenarında zor bela durdu..
hani filmlerde olur ya..birisi kıpırdarsa araba aşşa uçacak sahnesi..
o durumdayız..
ykbnk zaten bankalar içinde kendine has sıkıntıları olan bir kağıt olduğu ortaya çıktı..
kimse senin aldığın 10.000 100.000 1milyon lotun peşinde falan değil.
Borsada yenisiniz galiba.O kademeleri yapan tahta yapici.O olmasa sizin kademeler 50000 100 000 lotu gecmez.
Koskoca bankaymis.O gordugunuz lotlarin yuzde 80 i açığa alis aciga satis...Yani olmayan lotlar hayali lotlar.
Evet isleri güçleri bizim elimizdeki 5000 10000 100000 lot.Toplayin bakalim ne kadar yapiyor...
Sizin alis yaptiginiz yerden herkes aliyor,sizin satis yaptiginiz yerden herkes satiyor.Bizde ben aldim dustu ben sattim uctu muhabbeti yapariz surekli...
Hisseyi bilerek dusuruyorlar hepsi ellerinde toplu deger kaybettirmek istiyorlar ellerindeki lotlara ...
Neyse amac tartisma degil.İsleri gucleri 1/2/5 kademeye trade..
ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bankaların en uyuzu bu ama ben cuma yine 1,74 den aldım eccük öncesinde 1,73-1,80 al-satla maliyet 1,68 gibi gibi bakalım
[IMG]http://i68.tinypic.com/28ktyk2.jpg[/IMG]