Atın üstündeki kim? üsküdarı ne zaman gecti. anlamadım hocam ne demek istediniz. kagıt primlendi de haberimiz mi olmadı
Printable View
marbas kadar mal kurum yok. 1 krs icin mi bugün yapılan..
Marbaş seker info iş yatırım hepsi tekel.sag cepten sol cebe.para kazanmak zor
teknik olarak bir liraya gelebilir.biz bulaştık parasını seven bulaşmasın.
Sanki yerli otomobil ihalesine girdi karsandan cok düştü adam kendi kagıtlarıyla değil kuşla martıyla egleniyor
sayende ne kadar sabırlı oldugumu ögrendim. tesekkurler atlas.. vermiyorum işte
..............
şeker yatırım sen bu işi çözdün en düşük 1.05 gören bir tahatada 1.03 maliyetle hisse satmayı becerdin.
daha öncede aynısını yapmıştınız 1.03 ve 1.04 ten aldığım hisseleri 1.15 ten vermiştim.
tekrardan 1.00 leri gösterirsen minnettar olurum.
ha bu tahtada fazla beklentiye girermiyim asla girmem çünki anladığım kadarı ile bu hisse metronun bölünmesine referans olacak.
bakın atlas bölündü bişey olmadı metroda bölününce bişey olmayacak izlenimi veriliyor.
metroda da rüçhanları kendileri kullanmak için bu kağıdın sürünmesi lazım.
............
Bu takas t+0 dur....
Bu son 2 işlem günü alan satan, yukarıdaki t+0 olan takasa bunları ekleyip çıkardığınızda son takas hali bulunur:)
Lutfu hocam takaslar için tşkler
Yarın şeker alır marbaş satar tek kişi farklı kurumlar.yabancı bile kendisi.işimiz zor.ytd
Bekleyen derviş muradına ermeden gebermiş sevgili çaycı bey.
origin_of_chaos adlı nickim çalınmış. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda başkalarına akıl veriyor. Gerisini siz düşünün.
Bekle atlas gelecem 😂😂😂😂😂😂😂
tahta yapıcı kademeleri kontrol altında tutuyor...bu hisseyle işi olmasa bunu yapmaz
Bedelli paraları yatırım adı altında başka hisselerde iç edildi.yıllıkta zarar yazması gözardı edilemeyecek durum.
1.15 ken yazdık 10 kademe dusmus bunun sonu 0.80 orayı bekliyorum almak icin nasol olsa galip aga verecek uvey evlat sirket bu burdan kucuk yatırımcıdan sagladıgı fonla eti grubunda top kosturuyor .
..........
Lutfu hocam tşkler
Lutfu hocam ne olacak bizim halimiz..:) pastaları paylasıyon saol da ne zaman yiyecegiz.
baktı alacak kucuk yatırımcı yok 1-2 kademe yukseltimde alt kademeleri doldursunlar kucaklarına bırakim diyor herzammnki galip ozturk numaraları beklentim 0.80...burdan kucuk yatırımcıdan carptırklarıyla eti grubu icbc ykgyo fonet gibi hisselerde oynuyor ..bu uvey evlatı 0.80 den almak icin bekliyorum..
5 milyon a yakın işlem yaptı.100 bin lot yoktur kendisi dışındaki işlem
evet galipcik dun 1.04 05 ten aldıklarını 1.08 den okutma pesinde ama nafile herkes uayndı alan yok 0.80 e gelicek 5 milyon lot hacimsadece 4 kademe cıkartıyor istese bu kadare lotla tavan yapar ama amacı hisse kakalaamak umrım zıplayan yoktur simdi burdan kazandıgı parayla yine yazdıgım diger hisselere gider bu uvey evlat 0.80 e duser sonra yıllarca bekler orada
Son 5_6 aydır galip ağadan başka kimse tahta götürmüyor her giden tahtada galip ağa var trend galip ağa gerisi hikaye...ağam bizi diskoya götür...
.............
hic farketmez sen galip hisselerinde yenisin haralde isterse bedelliden cebinden 2 liradan para cıksın galibin herif 0.50 ye yine ceker onda mantık ne gezer ..burdan carptırklarıyla oynadıgı hisseler belli ..kendi hisselerinden insanları batırmaya devam edecek...son yazımdır u tekrarlıyorum 0.80 bekliyorum alan alsın satan satsın herkesin kendi bilecegi is
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f51a73f4af.jpg
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.