Bugün genel kurul vardı saat 14 de başlayacakdı iyi haberler cıkar inşallah.
yavaşş yavaşşş yataşşşş
Printable View
Bugün genel kurul vardı saat 14 de başlayacakdı iyi haberler cıkar inşallah.
yavaşş yavaşşş yataşşşş
Yataş/Öztaşkın: Bir dünya markası olma yolunda koşar adım ilerliyoruz
31 Mayıs 2018 15:02
Mobilya sektöründe en çok büyüyen firmalar arasında yer alan ve sektörünün en büyük ikinci grubu Yataş, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu†(İSO 500) 2017 listesinde 279’uncu sıraya yükseldi. Listede geçen yıla oranla 53 basamak birden yükselen Yataş Grup, 2016 yılında da 38 basamak yükselerek 332. sıraya yerleşmiş ve 2015 yılında da 127 basamak birden yükselerek halka açık şirketler arasında en hızlı yükselen şirketlerden biri olmuştu.
Yataş Grup olarak, gelecek 5 yılda ilk 100’e girmeyi hedeflediklerini söyleyen Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın
“2011 yılında start verdiğimiz dönüşüm sürecimizde 2017 yılını yeni bir milat olarak belirledik ve ikinci beş yıllık gelişim stratejimizi uygulamaya başladık. Fabrikalarımıza yaptığımız yatırımlarla üretim sürecimizi son teknolojiden yararlanacağımız bir aşamaya getirdik. Enza Home ve Yataş Bedding markalarımızla hem yurtiçi hem de yurtdışında atağa kalktık. Bir dünya markası olma yolunda koşar adım ilerliyoruz. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında bir yılda 53 basamak birden yükselerek 279. Sıraya çıkmamız da bu süreci ne kadar doğru yönettiğimizin bir göstergesi bizim için. Geldiğimiz noktadan dolayı çok mutluyuz. Müşterilerimizden aldığımız güven, çalışanlarımız ve iş ortaklarımızdan aldığımız güçle, gelecek hedeflerimize de başarıyla ulaşacağımıza inanıyorum.†diye konuştu.
Yataş Grup 2018’e de hızlı başladı
2012-2017 yıllarında sürdürdüğü marka dönüşüm ve yapılandırma çalışmalarında büyük başarı elde ederek, mobilya sektöründe rekor büyümeye imza atan Yataş Grup, 2017 yılını yüzde 58,4 büyüme ile kapattı. Bu büyümesini 2018 yılının ilk 3 ayında da sürdüren Yataş Grup, satışlarının yüzde 90’ından fazlasını perakendeden sağlıyor. Yataş Bedding ve Enza Home markaları ile Turquality Marka Destek Programı kapsamına alınan Yataş Grup, halihazırda 49 ülkeye ihracat yapıyor. . Ayrıca Yataş, Kasım ayında yeni satın aldığı Divan Home ve Divan Yatak markalarının lansmanını yapmaya hazırlanıyor.
Temettü çıktımı
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
31 Mayıs 2018 17:38
***YATAS*** YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim ) Özet Bilgi Olağan Genel Kurul Sonuç Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Genel Kurul Çağrısı Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2017 Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2017 Karar Tarihi 07.05.2018 Genel Kurul Tarihi 31.05.2018 Genel Kurul Saati 14:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 30.05.2018 Ülke Türkiye Şehir İSTANBUL İlçe KARTAL Adres Cumhuriyet Mahallesi, Kartal Caddesi, No:41/A Gündem Maddeleri 1 - Açılış, Toplantı Başkanlığının seçilmesi, 2 - Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesinin Toplantı Başkanlığınca imzalanması hususunda yetki verilmesi, 3 - 2017 faaliyet yılına ilişkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, 4 - 2017 faaliyet yılına ilişkin Bağımsız Denetim Rapor Özetinin okunması, 5 - 2017 faaliyet yılına ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve oylamaya sunulması, 6 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2017 yılı faaliyet ve işlemlerinden dolayı ayrı ayrı ibralarının oylamaya sunulması, 7 - Yönetim Kurulu'nun kar payı dağıtımı hususundaki teklifinin görüşülerek oylamaya sunulması, 8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ile görev sürelerinin tespiti ve oylamaya sunulması, 9 - Yönetim Kurulu Üyeleri ücretinin tespiti ve oylamaya sunulması, 10 - Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri kapsamında Yönetim Kurulu üyelerine Şirket konusuna giren veya girmeyen işleri bizzat veya başkaları adına yapabilmeleri, bu nev'i işleri yapan şirketlere ortak olabilmeleri ve diğer işlemleri yapabilmeleri hususunda verilecek iznin oylamaya sunulması, TTK 395. ve 396. maddeleri kapsamında yapılan işlemler varsa bu konuda bilgi verilmesi, 11 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ" gereği, Yönetim Kurulu tarafından yapılan bağımsız denetleme kuruluşu seçiminin görüşülerek oylamaya sunulması, 12 - 2017 yılında yapılan bağış ve yardımlar konusunda Genel Kurul'a bilgi verilmesi ve 2018 yılı için bağış tavanının belirlenmesi ve oylamaya sunulması, 13 - Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 1.3.6 maddesi kapsamında 2017 yılında gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 14 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, Şirket tarafından üçüncü kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin ve ipotekler ve elde etmiş oldukları gelir veya menfaat hususunda ortaklara bilgi verilmesi, 15 - Hisse Geri Alım Programı kapsamında yapılan alımlarla ilgili bilgi verilmesi, yürürlükteki mevcut programın şartlarının ve yürürlük süresinin yeniden tespiti, 16 - Yıl içerisinde yapılan ilişkili taraf işlemleri hakkında ortaklara bilgi verilmesi, 17 - Dilek, temenniler ve kapanış. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri Kar Payı Dağıtım Sermaye Artırımı/Azaltımı Genel Kurul Çağrı Dökümanları EK: 1 2017 Olağan GK Ek Bilgiler.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı EK: 2 2017 GK Davet.pdf - İlan Metni Genel Kurul Sonuçları Genel Kurul Yapıldı mı? Evet Genel Kurul Sonuçları Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi ekte PDF olarak yer almaktadır. Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar Kar Payı Dağıtım Görüşüldü Sermaye Artırımı/Azaltımı Kabul edildi Genel Kurul Sonuç Dökümanları EK: 1 Hazır Bulunanlar Listesi.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi EK: 2 Toplantı Tutanağı.pdf - Tutanak Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuzun 07.05.2018 tarih ve 29 sayılı kararı ile Olağan Genel Kurul tarihi 29 Mayıs 2018 tarihinden 31 Mayıs 2018 tarihine revize edilmiştir. Gündem maddelerinde değişiklik bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgilerine sunulur.
Kap Bildirimine git
Özel Durum Açıklaması (Genel)
31 Mayıs 2018 17:44
***YATAS*** YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yoktur.
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz 31 Mayıs 2018 tarihi itibariyle görev dağılımına ilişkin aşağıdaki kararı almışlardır. 31 Mayıs 2018 tarihli Olağan Genel Kurul Kararı ile bir yıllığına görev için yetki alan üyelerimiz arasında görev dağılımının Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Yılmaz Öztaşkın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hacı Nuri Öztaşkın Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Balçık Yönetim Kurulu Üyesi Nimet Eşelioğlu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Sümer Yönetim Kurulu Üyesi Metin Bonfil olarak belirlenmesine toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerinin oybirliği ile karar verilmiştir.
Kap Bildirimine git
Yönetim Kurulu Komiteleri
31 Mayıs 2018 17:49
***YATAS*** YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Yönetim Kurulu Komiteleri
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz 31 Mayıs 2018 tarihi itibariyle komitelerin oluşumuna ilişkin aşağıdaki kararı almışlardır. Denetimden sorumlu komite üyelerinin tamamının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına, Başkanlığa Metin Bonfil ve Üyeliğe İzzet Sümer'in getirilmesine, Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerini de yerine getirmek kaydıyla Kurumsal Yönetim Komitesi'nin başkanının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 4 üyeden oluşmasına ve Başkanlığa İzzet Sümer ve Üyeliğe Metin Bonfil, Şükran Balçık, Özgür Fırat Certel'in getirilmesine, Riskin Erken Tespiti Komitesi'nin başkanının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 4 üyeden oluşmasına ve Başkanlığına İzzet Sümer ve Üyeliğe Metin Bonfil, Nimet Eşelioğlu ve Tevfik Altop'un getirilmesine, toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerinin oybirliği ile karar verilmiştir.
Kap Bildirimine git
Geri alım icin tutanakda 40 tl yazıyor, doğrumu okudum
Bugün karanlık odada 15000 civarı alım yapanı pazartesimi görebileceksin.
Derinlik ekranı icindeki işlemler son karanlık oda işlemleri, aracı kurum dagılımı bugunün işlemleri..
sanırım 40 tl geri alım fiyatı.. tutanakda 40 tl gördüm.
yavaşşş yavaşşşş yataşşşşş
https://resmim.net/f/fK5Biu.jpg
Syn.cok400 de inceler belki yönetim kurulu kararlarını.
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...63b9fbdd4e33c2
31 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurul toplantısında Hisse Geri Alım Programı kapsamında her bir pay için ödenebilecek azami tutar 40-TL olarak güncellenmiştir. Diğer şartlar ise değişmeden devam etmektedir. Programın güncellenmiş son hali ekte PDF olarak yer almaktadır.
Saygılarımızla
ANALİZ-Piyasalarda Gelişmeler/Beklentiler(Ak Yatırım)
1 Haziran 2018 09:53
Ak Yatırım ( http://www.akyatirim.com.tr ) Araştırma Bölümü Tarafından Hazırlanan Günlük Bülten:
"Dün özellikle bankacılık hisselerine gelen satışlarla endeksin gerileme göstererek 100 bin seviyesinin üzerinde tutunmaya çalıştığı görüldü. Bankacılık hisseleri yanında tahvil ve 5 yıllık CDS faizlerinin arttığı, TL'nin de bir miktar zayıfladığı görüldü. Dünkü sert satıcılı seyrin ardından bugün hisse senetleri tarafında hafif bir toparlanma eğilimi görülebileceğini düşünüyoruz.
BIST100-Teknik Yorum
BIST100 gün başındaki sınırlı yükseliş denemesi sonrasında satıcılıydı. Kapanış 100.652 seviyesinde gerçekleşti.
Kısa periyot için destek olarak belirttiğimiz 103.800/500 bandının yeniden aşağı geçilmesiyle satışlar hızlanmış durumda. Bu defa saatlik periyot için ortalamalarda da aşağı eğilim belirgin. 99.600/300 bandı yakın destek olarak görülebilir. 103.500/800 bandı yukarı geçilmediği sürece de BIST'te satış baskısının devamı olası gözüküyor. Banka endeksi için ise direnç olarak belirttiğimiz 153.500-155.300 bandının test edilmesi sonrasında düzeltme devam ediyor. 140.200-138.800 yakın destek. 147.000 seviyesi saatlik periyotta takip ettiğimiz direnç bölgesi. Altındaki hareket satış baskısının devamını sağlayabilir. BIST100 için 99.600/300-98.000-97.300 destek, 101.100-101.800-102.300/500-103.370/600 direnç.
VIOP-Teknik Yorum
Haziran vadeli kontratta 124.200 civarındaki destek bölgesi tekrar test ediliyor. Bu kontrat için saatlik periyotta ortalamalarda aşağı eğilim geçerli. 128.000 seviyesi yeniden yukarı geçilmeden kısa periyot için iyimserlik söz konusu olmayacaktır. 122.750-121.600 güçlü destek bölgesi olarak belirtilebilir.
Şirket ve Sektör Haberleri
Yataş dün yapılan genel kurulunda hisse geri alımı için daha önce belirlediği üst limit olan 20 TL'yi 40 TL'ye çıkardığını ve geçerliliğini 1 sene olarak belirledi. Ayrıca hissenin %250 bölünmesi de dünkü genel kurulda onaylandı. Haziran sonuna kadar hisse bölünmesinin gerçekleşmesini bekliyoruz. Hisse geri alım fiyatının yukarı revize edilmesini Yataş hisseleri için olumlu etki yaratmasını bekliyoruz.
Sermaye Piyasası Kurulu, Yapı Kredi Bankası'nın ödenmiş sermayesini bedelli olarak 4,1 milyar TL artışla 8,45 milyar TL'ye çıkarma için yaptığı izin başvurusunu onayladı. Hatırlanacağı üzere Yapı Kredi sermaye planını Nisan sonunda açıklamıştı. Sermaye artışına ilişkin takvim henüz belirlenmedi.
Bankacılık Sektörü: Yerleşiklerin döviz mevduatı 25 Mayıs haftasında 2,5 milyar dolar artarak 201,6 milyar dolara ulaştı. Yerleşiklerin döviz mevduatı Şubat ortasında 209 milyar dolara ulaşmış ve önceki haftalarda tedricen gerilemişti. Bu arada aynı hafta içerisinde TL kredilerde %0,6 artış ve döviz kredilerde %0,7 daralma görüldü. Buna göre yılbaşına göre kredi artışı nominal bazda %13,3 ve kur etkisinden arındırılmış bazda %4,1 oldu. Kamu bankaları kredilerde %8,1 büyüme sağlarken, artış yabancı bankalarda %3,7 ve yerli özel bankalarda %0,9'da kaldı. Bireysel kredilerde ihtiyaç kredilerindeki %5,9 artışa karşın, konut kredilerinde %1,9 büyüme dikkat çekti. Konut kredilerinde kamu bankaları %5,8 büyüme sağlarken, özel bankaların konut kredisi hacimlerinin daraldığı görüldü.
Bankacılık Sektörü: TCMB'nin Finansal İstikrar Raporu reel sektörün döviz açık pozisyonunun mart sonunda 222 milyar dolar olduğunu ortaya koydu. Raporda döviz borcu 1milyar doların üzerinde 23 şirket ve 500 milyon doların üzerinde 90 şirket olduğu belirtildi. Geçtiğimiz günlerde yasa getirilen döviz borçlanma sınırlaması kapsamına giren döviz borçlusu şirket sayısının 44 bin olduğu ve bu şirketlerin düzenleme dolayısıyla sene sonuna kadar TL'ye çevirecekleri döviz borcu tutarının 6,9 milyar dolar olduğu belirtildi." http://www.akyatirim.com.tr/apps/pdf...17bd0f3bf9.pdf
Romeo hayırlı cumalar,bu 40 a kadar, bölündükten sonraki fiyatın 40 a kadarımı?Sence.YTD.
Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
1 Haziran 2018 12:22
***YATAS*** YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim ) Özet Bilgi Bedelsiz Sermaye Artırımı Güncelleme Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Yönetim Kurulu Karar Tarihi 27.03.2018 Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 31.05.2018 Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü? Görüşüldü Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Ödenmeyecek Para Birimi TRY Pay Biçiminde Ödeme Ödenecek Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%) YATAS, TRAYATAS91B4 0 0 0 0 Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%) YATAS, TRAYATAS91B4 57.124.471,54 133,46934 Ek Açıklamalar Bedelsiz sermaye artırım sürecimizle ilgili olarak dönem karından yapılacak bedelsiz pay dağıtımı dün gerçekleşen Olağan Genel Kurul tarafından da görüşülerek onanmıştır. Sürece ilişkin olarak SPK başvuru aşamasında tekrardan bilgilendirme yapılacaktır. Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu, 27 Mart 2018 tarihinde, Sn. Yavuz Altop Başkanlığı'nda aşağıdaki kararları almışlardır: Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanı olan 150.000.000-TL sınırları içerisinde, 42.799.695-TL olan ödenmiş sermayemizin, tamamı iç kaynaklardan ve dönem karından karşılanmak üzere 106.999.237,50-TL ilave edilerek, %250 oranında artırılmasına ve ödenmiş sermaye tutarının 149.798.932,50-TL'sına yükseltilmesine karar verilmiştir. Sermayeye eklenecek kaynak kalemlerinin dağılımı aşağıdaki gibidir İç Kaynaklar 49.874.765,96 TL Sermaye Düzeltmesi Olumlu Enflasyon Farkı 25.090.344,89 TL Hisse Senetleri İhraç Primleri 999.353,34 TL Olağanüstü Yedekler 11.010.944,67 TL Özel Fonlar 9.995.309,66 TL Geçmiş Yıllar Karları 36.507.072,15 TL Geçmiş Yıllar Zararları -33.728.258,75 TL Dönem Net Karı 57.124.471,54 TL TOPLAM 106.999.237,50 TL Yukarıdaki tabloya göre geçmiş yıllar zararlarının iç kaynaklardan mahsup edilmesine, kalan 49.874.765,96-TL'nin ortaklara pay olarak dağıtılmasına ve konunun Olağan Genel Kurul gündemine eklenmesine, 2017 yılı Net Dönem Karından 3.264.860,71-TL Genel Kanuni Yedek Akça ayrılmasına, kalan Net Dağıtılabilir Kar rakamı üzerinden 57.124.471,54-TL ‘nin ortaklara pay olarak dağıtılmasına, kalan bakiyenin ise Olağan Üstü Yedek Akçe olarak ayrılmasına ve konunun Olağan Genel Kurul gündemine teklif olarak eklenmesine, Sermaye artırım işlemlerine istinaden Şirket Esas Sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6.maddesinin tadil edilmesine, Sermaye artırım işlemleri sonrasında Sermaye ve Esas Sözleşme değişikliklerine ilişkin tescil işlemlerinin yapılmasına, Gerekli onaylar için Sermaye Piyasası Kuruluna başvurulmasına, karar verilmiştir. Yukarıdaki kararlar toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerinin oybirliği ile alınmıştır. KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2017/31.12.2017 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL) 1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 42.799.695 2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 1.442.444,97 Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi Yoktur * SPK'ya Göre Yasal Kayıtlara (YK) Göre 3. Dönem Kârı 84.182.820 80.503.659,22 4. Vergiler ( - ) 14.832.821 15.206.445,08 5. Net Dönem Kârı 69.349.999 65.297.214,14 6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) 0 0 7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 3.264.860,71 3.264.860,71 8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 66.085.138,29 62.032.353,43 Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-) 0 0 Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı 0 0 9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 222.346 0 10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 66.307.484,29 0 11. Ortaklara Birinci Kâr Payı 57.124.471,54 0 * Nakit 0 0 * Bedelsiz 57.124.471,54 0 12. İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0 13. Dağıtılan Diğer Kâr Payı 0 0 * Çalışanlara 0 0 * Yönetim Kurulu Üyelerine 0 0 * Pay Sahibi Dışındaki Kişilere 0 0 14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0 15. Ortaklara İkinci Kâr Payı 0 0 16. Genel Kanuni Yedek Akçe 0 0 17. Statü Yedekleri 0 0 18. Özel Yedekler 0 0 19. Olağanüstü Yedek 8.960.666,75 4.907.881,89 20. Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar 49.874.765,96 0 Kar Payı Oranları Tablosu Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET - - - 0 106.999.237,5 0 0 0 TOPLAM 0 106.999.237,5 0 2,5 250 Kar Payı Dağıtım Tablosu Açıklamaları
Kap Bildirimine git
Yataş ın dün ve bügün ki durumu !!!
Arkadaşlar bugün duyduğum haberle biraz atladım trene 24.20 civarı fakat 24.70 gibi çok iyi dedim kendimce sonra da baktım ki çakmışlar hiç acımadan.
Nedir bu durum bilgisi olan bi izah etsin lütfen çok rica ediyorum.
Patron demiş 40 bu gidiyor nereye! !!
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
23.73 ortalamayla girdik bakalim.
Pazartesi düşüşle kapatırsa yandık demektir. Hissenin temel analizi güzel ama önce yoracak gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
patronun bölünse bile ben 40 tl ye alırım demesi müthiş bence. kağıt 8*10 larda iken 20 tl ye alırım demişti sonucu gördük. bu fiyatlardan bölse kağıt yine 8-10 lara düşer ama patronun alım tavanı 40 tl. demekki patronun bildiği bizim bilmediğimiz bir şeyler var o zaman bence beklenir.ytd
Pay Alım Satım Bildirimi
4 Haziran 2018 09:05
***YATAS*** YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Pay Alım Satım Bildirimi
Bildirim İçeriği
Pay Alım Satım Bilgileri
Açıklamalar
01.06.2018 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş payları ile ilgili olarak 23,56-24,00 fiyat aralığından 25.000 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte şirketimizin Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş sermayesindeki payı 01.06.2018 tarihi itibarıyla %2,21'e ulaşmıştır. İşlem detayları aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Saygılarımızla. Pay Alım Satım Bilgileri İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlem Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) 01/06/2018 Alım (Buy) 200 23,56 4.172 921.781 % 2,15 921.981 % 2,15 01/06/2018 Alım (Buy) 250 23,58 5.895 921.981 % 2,15 922.231 % 2,15 01/06/2018 Alım (Buy) 200 23,6 4.720 922.231 % 2,15 922.431 % 2,16 01/06/2018 Alım (Buy) 750 23,62 17.715 922.431 % 2,16 923.181 % 2,16 01/06/2018 Alım (Buy) 2.150 23,64 50.826 923.181 % 2,16 925.331 % 2,16 01/06/2018 Alım (Buy) 796 23,66 18.833,36 925.331 % 2,16 926.127 % 2,16 01/06/2018 Alım (Buy) 800 23,68 18.944 926.127 % 2,16 926.927 % 2,17 01/06/2018 Alım (Buy) 2.529 23,7 59.937,3 926.927 % 2,17 929.456 % 2,17 01/06/2018 Alım (Buy) 276 23,72 6.546,72 929.456 % 2,17 929.732 % 2,17 01/06/2018 Alım (Buy) 550 23,74 13.057 929.732 % 2,17 930.282 % 2,17 01/06/2018 Alım (Buy) 2.500 23,76 59.400 930.282 % 2,17 932.782 % 2,18 01/06/2018 Alım (Buy) 2.633 23,78 62.612,74 932.782 % 2,18 935.415 % 2,19 01/06/2018 Alım (Buy) 2.876 23,8 68.448,8 935.415 % 2,19 938.291 % 2,19 01/06/2018 Alım (Buy) 1.050 23,82 25.011 938.291 % 2,19 939.341 % 2,19 01/06/2018 Alım (Buy) 4.407 23,84 105.062,88 939.341 % 2,19 943.748 % 2,21 01/06/2018 Alım (Buy) 1.133 23,86 27.033,38 943.748 % 2,21 944.881 % 2,21 01/06/2018 Alım (Buy) 625 23,88 14.925 944.881 % 2,21 945.506 % 2,21 01/06/2018 Alım (Buy) 525 23,9 12.547,5 945.506 % 2,21 946.031 % 2,21 01/06/2018 Alım (Buy) 700 23,92 16.744 946.031 % 2,21 946.731 % 2,21 01/06/2018 Alım (Buy) 50 24 1.200 946.731 % 2,21 946.781 % 2,21
Kap Bildirimine git
Yataş Grup hisse geri alımına devam ediyor
4 Haziran 2018 06:35
Mobilya sektöründe hızlı büyümesini sürdüren Yataş Grup, hisse azami bedelini 20 TL’den 40 TL’ye yükselterek, hisse geri alımları için Yönetim Kurulu’nu 1 yıl daha yetkilendirdi.
2010 yılından itibaren Enza Home ve Yataş Bedding markaları ile hızlı büyümesini sürdüren, aynı zamanda fabrika yatırımlarına devam eden ve Divan Markasını da bünyesine ekleyen Yataş Grup 2018 içinde güçlü kalmaya devam edecek.
2018 Mart ayında %250 bedelsiz sermaye artırım kararı alan Yönetim Kurulu Olağan Genel Kurulda konuyu ortaklarının görüşüne açtı. Oybirliği ile kabul edilen teklifin Haziran ayı içerisinde sonuçlandırılması hedefleniyor.
Aynı zamanda yürüttüğü Hisse Geri Alım Programı ile şirket hisselerine olan güveni sağlayan Yataş Grup bu konuyu da Genel Kurul gündemine aldı. Genel Kurul tarafından, 1 yıl daha programın yürürlükte kalmasına ve her bir hisse için ödenebilecek azami tutarın 40-TL’ye yükseltilmesine oybirliği ile karar verildi.
2017 yılı performansı ile göz dolduran Yataş Grup Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu (İSO 500) 2017 listesinde 53 basamak birden yükselerek 279’uncu sıraya yerleşti. 2018’in ilk çeyreğinde de %32 büyümeyi başaran Yataş Grup yükselişini devam ettirmeyi hedefliyor
yavaşş yavaşşş yataşşşş
01.06.2018 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş payları ile ilgili olarak 23,56-24,00 fiyat aralığından 25.000 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte şirketimizin Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş sermayesindeki payı 01.06.2018 tarihi itibarıyla %2,21'e ulaşmıştır.
İşlem detayları aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Saygılarımızla.
İki gündür yapı kredi satıyor cuma 174 bin
Bugün şimdilik 37 bin oldu ( 29 bin alım -- 66 bin satım )
Ak yatırım ( patron ) şimdilik ortalıkda yok
....
işlemler cok karışık aracı kurumları cözmek zor, Tera mayıs 30 da 22 bin aldı 25,37 ortalama ile bu hisseleri 1 haziranda 20 bin adet 23,61 fiyatdan sattı...
yapı kredi mayıs 31 de 67 bin adet 25,80 den aldı, 1 haziranda 174 bin adet 23,93 den sattı,,
Haydaa bu kağıt niye böyle oldu. Orası burası başka oynuyor
YTD KESİNLİKLE geyiktir
Patron gözünü seveyim bırak 40 filan 25 altı nedir ya!
Bak buradan yazıyorum çok rica ediyorum lütfen 25 altı çok moral bozucu oluyor!
26 bin 31 bin kim aldı kim sattı bunları şimdi? ??
Patron el atmıyor mu henüz?
Arkadaşlar bi cevap yazın lütfen nasıl forum bu hiç kimseden ses yok! !!
yataş yatırımcı sayısı azaldı , hisselerin büyük kısmı yabancılar - emeklilik fonları - patronda...
25 bin alım satım aynı kademelerde vakıf yatırım yapıyor ,
yapı kredi satmaya devam ediyor şuana kadar 75 bin adet oldu satışı,
millete satıyorlarmı yoksa dışarda kalan az lotu sattırmaya mı calışıyorlar anlam veremedim,
benide korkutmaya başladılar :)
Patronun 40 demesinin gazına atladım. Fakat grafik hiç hayra alamet değil zaten.
22.44 ikinci kez denenmiş oldu fakat tepki zayıf oldu bu sefer.
Sabahki deli gibi satış neydi öyle işin içinde bir oyun var dedim fakat yine bastılar aşağı.
22.44 kırılırsa ne olur hiç bilmiyorum!
24.30 maliyetim.
Hisse 38.5 dan beri salıyor yok böyle bişey.
Ben Aldıkça fiatı düşüyor anlamadım gitti
Takas yok mu? Kim satıyor bu kadar ısrarla?
Haklısınız patron alırım diyorsa en azında bir kac hafta 25 üzeri kalmalı,
yataş cok primlendi heran sert düşüş yapa bilir dikkat etmek lazım,
bilanco iyi şirket iyi yönetiliyor bu satışlar fon cıkışımı yoksa karlarını alıp gidiyorlarmı , yoksa birilerini malınımı almaya calıyorlar bilemiyoruz.
vakıf 25 bin al sat yapıyordu kendi kendine enson 50 bil aldı sattı kendi malını...
umarım 23 üzeri atar bir miktar yükseliş yaşanmaz ise oyun bittimi acaba düşüncesine girecegim.
durum kel acele gel patron
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 27 Mart 2018 tarihinde almış olduğu karar doğrultusunda bedelsiz sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmasını teminen 4 Haziran 2018 tarihi itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur. Bununla birlikte esas sözleşmemizin Sermaye başlıklı 6.maddesinin de yeni sermaye tutarına göre tadil edilmesi için SPK'ya başvuru yapılmıştır.
Saygılarımızla