Küfretmek istiyorum ama tutuyorum kendimi
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Küfretmek istiyorum ama tutuyorum kendimi
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birdaha kar marji dusuk sektorlere yatirim yok..fk dusukmus hisse ucuzmus bos adi patron adi spekle ugras dur..
Yarin hisselerim ful senin spek...
Sayın rex kardeş verdim kurtuldum. Çokta iyi yapmışım.
Enerjisa almıştım.
%15 yaptı. Bundan daha fazla temettü verir.
Daha güvenilir.
Hasta da etmiyor.
Soylu bir kağıt.
Capsizlarin oyuncağı değil.
Belki fiyatları eşitlenir de ilerde [emoji848]
Bundan gelecek kar uzak olsun
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/HXmeU3.jpg
az sabır gerektiriyor sanki
Endeks 140 bin olmuş neredeyse tüm kağıtlar üçe beşe katşamış
Bu mal psikolojisi bozuk spek hala kaptırdıklarını toplama peşinde
Mal oğlu mal bu yolda gidersen daha çok mal kaptırırsın
Fiyatı ucuz tuttuğun sürede kurtlar peşinden ayrılmaz
Fiayatı katlamayı bıraktık Hala endeksin bile %50 altında sürünüyor
KABZIMAL işte ne anlar borsadan seni spek diye oraya oturtan kafaya mıçıyım
Kaldi 2000 lot spek kurtuluyorum senden..
Artik sen yoluna ben yoluma kurtuldum sende kurtuldun...
Zamanlama biraz kötü oldu galiba?
Tam alınacak kıvama gelmişken. İki aydır yatıyor zaten bizim uyuz eş.k.
Bilanço öncesi illa ki bir fiyatlama yapacaktır. İndes'in uzun yıllardır en iyi çeyreği hep 4. çeyrek olmuş. Üstüne bir de pandemi yasakları-uzaktan çalışma ve teknolojiye talep artışı var.
%45 kar ile sattim...%100 potansiyeli olan bir hisseyi sattigimin farkindayim....ben bu %100 u baska hisselerdende kazanirim...bu hissenin cok adi patronu cok adi spegi var zehir zikkim olsun hep bana diyor ceheneme kadar yolu var para kazanalim diye sagligimdan olamazdim sattim..
11'lerden başlattığı hareketi 19 zirvesinden bilanço ile birlikte gevşeyerek tamamladı.
Şu an güç topladığı, yeni bir zirve için hazırlık yaptığı düşüncesindeyim.
İyi gelecek, zaten iyi olan önceki bilançoları mutlaka fiyatlayacaklardır.
Arena, Armda'dan ne farkımız var ki? Üstelik iyi temettü ödüyor İndes.
Biraz sabır lazım. Şu önümüzdeki bir ayda 20 üzerini dener düşüncesindeyim. Görelim bakalım, grafiğin seyri nasıl olacak?
Bu pislikten kurtulduğum gün ne hafiflemiştim
Darısı bekleyenlere
Diğer iki tabela ne idüğü belli olmayan peçetenin bundan ne fazlası var
Despecte datage de ihlas mantığı ile götürüyor...
Ana kağıta baskı yersen
R_E_X Gitti ona şunları söyliyecektim ,ben 11 milyar 600 milyon ciro yılsonu bekliyorum. bu cironun net karı 3,25 TL olabilir eger getiri 3,25 TL olursa FK da 5 demektir ki , borsamız için çok düşük anlamına gelir. Demem odur kı bence bu hissede beklemege deger YTD. şahsi düşüncelerimdir beni baglar.
Gulegule harca ozaman alacagin hissede de kar etmek nasip olur İnsallahMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demek malı bize verip gitmiş rex, hayırlı olsun, bayrağı yere düşürmeyiz evelallah:)
Bir zamanlar maziye bakarmısınız?
Seninde bir vaktin mutlaka vardır
Döktün büyük küçük herkesi.massallah
Bu gun trend yonunu tekrar yukari cevirdi gelecek hareketler hep yukari olur İnsallahMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son bi aydır yataya girdi. Buraya yeni bişançolar açıklanacağı zaman girmek lazım. Ondan sonra Süperman'ın eskiden dediği gibi:
HOp hooop YUKARI
Musa kardes ben teknikci degilim az temel analiz bilirim o bilgilerimle kendim hisse secerim seni kirmamak icin bilancosunu inceledim ,Sermaye 30 milyon ciro 2.5kati artmis ama kar artisi cok az son ceyrektede inanilmaz ciro artisi olabilir ama karin dusuk kalacagini dusunuyorum Belki yil sonu 34 miilyon cikabilir Bence hisseyi fazla goturmusler. Bunun nedenide sermayenin dusuk olmasi cuk yukarilara gitmege musait ama bilanco ile gitmez . Tekrar mukayese icin sunu şoyliyeyim hisse 1.1tl kar ile 2021 de nereye gidebilir bunun cevabini bulmak lagzim. SaygilarMerhabalar dgatede aynı durumda grafik olarak aynı beklentiyi orada olabilir mi düşünceniz nedir[/QUOTE]
Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Hasan bey, F/K=6,46 pd/dd= 1,45 bu hisse nasıl gitmiş oluyor anlamadım? Eğer bu hisse çok gitmişse bizim borsanın durumu çok çok vahim demektir:)
Arkadaşlar bir yanlış anlama var, HasanPolat arkadaş musa24 arkadaşın dgate ile ilgili sorusuna cevap olarak açıklama yapmış.İndes ile ilgili gibi anlaşılmasın.
Hasan bey, F/K=6,46 pd/dd= 1,45 bu hisse nasıl gitmiş oluyor anlamadım? Eğer bu hisse çok gitmişse bizim borsanın durumu çok çok vahim demektir:)[/QUOTE]
Ahıosman bey musa beyin bahsettigi hisse DEGATE idi bizim sayfayla alakası yok ama bu sayfada sordugu için burada cevapladım. ben FK hesaplamasını biraz farklı yapıyorum genelde 9 cu ay bilançoları çıkınca yıl sonunu tahmın yoluyla bulup buldugum kendi tahminim olan kara göre FK yı hesaplıyorum daha öncede yazdım indesde 3,25 TL hisse bası kar bekliyorum . Şimdi 2019 yıli karı hisse başı 0,92 TL idi yuvarlak söylersem 13 FK degerini 2019 da gördü bu sene fayizler 16 nın üstünde oldugu için 8 FK degerini görebiliriz Bu 8 FK da aşagı yukarı 25,5 TL degere tekabul ediyor. Tabi bütün bu hesaplamalar benim yöntemim . Piyasanın FK hesaplaması biraz farklı Sizin şaşırmanızın nedeni de bu hesaplama yöntemi olabilir veya bahsi geçen hissenin degate oldugunu farketmemiş de olabilirsiniz. Her ne ise Şizi yöntemim hakkında bilgilendirdim. Bunları burada açıklamam dogru degil Hesaplamalar benim sahsi kurgularım. Musa bey benim yaptıgım yöntemle Sadece beni baglar ama düşüncemi sordu bende dikkat ederseniz bilançoyu inceledim diyorum yani yılsonu çıkartacagı karı kendi tahminime göre söylüyorum. Mesele bundan ibaret Ahiosman bey YTD. Bol kazançlar diliyorum.
hasan başkan anladım biraz geç oldu bazen jeton düşmeyebiliyor:) sanırım gönderide belli bir süre sonra silinemiyor, problem yok, saygılar
Arkadaşlar iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum despec toplamaya başlayarak... Anlayamadığım abisi indes neden bu kadar iskontolu.. Ciddi bi kur riski, yüksek borçlulukta gözükmüyor.. Temettüsü despec kadar olmasada fena değil.. Ama ciddi bi iskonto var indeste..geçmişe baktım 7 8 fkyı geçmemiş
Bu durumu daha önce vesbe de görmüştüm..muhtemelen geleceğe yönelik karlılıkta dalgalanma korkusu oluşmuş olabilir piyasada.. Yoksa şu şirketin bence bu piyasada işlem görmesi gereken fiyat 24 25 bandı. Aynı durum yıllarca vesbede oldu..tam incelemedim ama grup şirketlerinde kar transferi varsa ve piyasada bunu gördüyse bi iskonto koyabilir(farazi)
Hissede sanki hareket basladi gibi yarin 17.16 yi teest edecekmi acaba?
Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsallah diyelim.Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.