Originally Posted by
Lonely_Trader
ya beyler VESBE de teknik meknik bakmayın . Teknik sürüleri kandırdıkları , diledikleri gibi oynattıkları ve isterlerse yok aşağı kırdı satalım stop yapalım deyip malları ellerinden aldıkları bir yöntem..... Teknik umrumda değil. VESBE için ....
TEMEL analize bakın yeterli... Bu 13.80 yaptıklarında doğru düzgün satış bile gelmedi hissede... Elinde senet tutan tüm yatırımcılar biz gibi bilinçli..... Adamların amacı düşük maaliyetle bizdeki pozisyonları toplamak.... hatta bence PATRONUN amacı bu !!!!! çünkü daha önce topladıkları 1 milyon lotu 4-6 günlük süreçte VESTL in resmi hesaplarına aktardılar ..... bana kimse o 4-6 günde 1 milyon lot satıcı geldiğine inandıramaz , o pozisyonlar emin olun aylarca çalışma sonucu toplanmış olan pozisyonlardı.....
Neyse yine söyleyeceğim şudur ki 2018 yılını neredeyse hisse başı 3.3- 3.5 tl karla kapatıcak gibi duruyoruz.... Üstüne kombi - termosifon gibi ilave yatırım planlaması yapılmıştı , muhtemelen sessizce bu da yapılıyor.... Yani kısacası 2019 yılı 4 tl ve üstü hisse başı kar olası ... Fiyat 12 tl lerde sıkışmış kalmış durumda.... Adamların amacı nefret ettirip , bu malları elimizden kelepire almak..... Adamların fiyatı çekmeme nedeni bu !!!! Şu durumda bile yıllık %30 üstü özkaynak karlılığına sahip bu şirketi elimizden NAH Alırlar !!!! 2019 yılında Enflasyon %20 lerin altına gelebilir..... bu durumda , VESBE %30 üstü özkaynak karlılığıyla ve temettü verimiyle altın yumurtlayan tavuk olacak ....
burada 2 sene sabreden mutlu olacak .... kısa vadede hiç birşey beklemiyorum . Çünkü adi köpekler yine uyutma ve bıktırma politikasına devam ediyor.... Borsanın yıllardır yatırımcılara yaşattığıda hep bu .... Bu tür operasyonları yapanlara , milleti aldatan ve kandıranlara hayırlı olmasın , tez zamanda hak ettiklerinide bulsunlar diyelim..... Milletin ufak tefek birikimlerine göz dikmiş KÖPEKLER ordusu ...... hiç bir zaman insanlara para kazandırmayı amaçlamadılar. Borsa adi maniplatorlerin ve patronların milleti tokatladıkları , vergiden kaçırdıkları paraları , yasal yolla akladıkları bir platform onlar için.....
Neyse , ben pozisyonlarımla beklemeye devam ediyorum , ederkende ufak tefek tradeler yapmaya çalışıyorum..... en azından haftalık aylık masrafımız çıkabilsin diye....
---------------------
yatırım tavsiyesi değildir...