%3,5 la devremi keser hisse ya. ne biçim iş bu ..
Printable View
%3,5 la devremi keser hisse ya. ne biçim iş bu ..
20 bin bende gireceğim bugün... bakalım ne olacak.
ben 3,42 den gireceğim bak bakalım ne olacak. kendi şahsi beni bağlar.
Kaç kere uyardık zor kagittir dedik. Ne oldu tahtayla kavga edenler satmayami başladı.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes sallıyor kimsenin bişey alıp sattığı yok işlem yapan kurumlar belli
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En son böyle yaptığında seams arasında haber gelmış 4 12 lere gitmişti.
Öğlen haber gelirse dün finanstan satan arkadaşa ne gülerim ama ....y.t.d
Öğlen haber gelirse dün finanstan satan arkadaşa ne gülerim ama ....y.t.d
ne yapıyorsunuz arkadaşlar hoplatmayın (3.76 devreleri yaktı) böyle alımlarla..millette kalp var tansiyon var ekran başında öldüreceksiniz..ya bir arkadaş fütursuzca girdi ya da spek kafayı bozdu brüttakasa sokacak tahtayı....
Verdim kurtuldum yolu acık olsun
O halde yol açıldı
İlk tavan 4.26:)
Böyle kağıt mı olur borsa sadece küçük yatırımcıyı yolmak amacıyla kurulmuş bir düzen yazık küçük yatırımcıya
Sadece tahmin 3.26 ya kadar salma ihtimali var sonra da muhtemelen toplar 3.50 lere asla yatırım tavsiyesi değil kimseye al sat diyemem !!!
Sadece şahsi fikrim küçük yatırımcı için borsa asla yatırım yapılacak bir yer değil bulaşmamış yada kurtulmuş olan borsaya hiç bulaşmasın derim. Kimseye yatırım tavsiyesi asla veremem herkes kendi şahsi fikri ve özgür iradesiyle karar versin.
100 bin lot vardı hani nasıl verdiniz
Bu hissenin ederi gideri beklentisi bellidir yalandan yere yok aldım sattım deyip kimseyi keklemeyin arayın şirketi sorun satış işi noldu diye.ha ben haftada iki kere soruyorum henüz bir gelişme yok sözleşme üzerinde anlaşmazlıkları çözmeye calisiyolarmis .Arayın sorun araştırın herkes kendi kararını kendi versin
Garanti bile 5.70 lerden 9 lara gelmiş yazık valla ayıp ya ayıp
Yüzbin lotu nasıl sattiniz
kus beyinli amk spek.ytd.
Biz kim avni beye kafa tutmak kim gecen zamana yazık işbankası 4.18 lerden 4.8 bankalar costu nece kagıtlar 2 ye katladı artık sabrettikce zarar büyüyor panda ayhan burda bi pati yapmış almış satmış gömmüş cıkmış kılık kürtük nacizana biz kalmışız bizde verdik kurtulduk dzgyo bile yılda 4 kere %20 lerde zirve yapmış al sat vermiş bu alık hisse cıkıyo işlem hacmi düşük düşerken az lotla 3.34 göster 4.95 zirvesinde 4 lıt satış alış olmuş satışa yaz alan yok almanyasınında avm sinin de canı cehenneme
Ne olacak senin bu halin servet bıkkınlıktan topikte yazan çizen de kalmadı.
İyiki satmışız berada aldık zararı %19 ile gecen zamana yazık
Yalan soyleyenden vergi alınsa bu topikte yazanlarin çoğu aç gezer :)
Yarın da saatliklerde bir hareket olabilir, 3.50 altına gidebilir yada 4.00 lere doğru bir hareket beklenebilir; geçen hafta da 4.00 altını gösterebilir demiştik....
Yüzbin değildir belki yalnis anlamisizdir 1100 lot falansa
Duruyo bilader nereye satıyon dogru 12 bin verdim anca düşerse alırız diye heralde buraları dip yaptıonunlada bera almıştık bereket acaba diyo insan sattım deyince buraları okuyorlarsa yukarı yaparmı diye umut ediyo da onlar bizden akıllı 89 bin lot satsan alan yok zarar 43 bini gecti bunalttı iyice
100 bin lot işlem olmayan günde 100 bin sattım diyorsunuz niye bu çaba
hadi birazcık hareket edelim paslandık aşağısı da olur maksat hareket heyecan olsun
bu az oldu ama olsun buna da şükür