Çok tşklr varol sertmert kardeş
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
85 üzeri freni boşalan kamyon gibi olur inşallah açıkçılarında dötü açıkta kalırsa akşama açıkçı kebabı yeriz muhaha
https://i.hizliresim.com/ZOEyPk.png
3' ü bir arada...
50 günlük ortalama 0.791
100 günlük ort. 0.806
200 günlük ort. 0.799
üçünü bir arada yakalamışken...
Kalan arkadaslara bol kazanclar olsun insallah tavan olur
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son açık durumu nedir acaba tahtada ???
bu haber buralarda bir yerde dursun şirketin ederi bu kadar beyler ... :cool:
Yeşil GYO hissesinde patron satışı yaşandı. Şirketin patronu Kamil Engin Yeşil, 5.4 milyon adet payını 0.90-1 TL fiyat aralığında 23/08/2017 tarihinde sattı. Satışla birlikte şirketteki payı yüzde 56.46'ya geriledi.
Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:
23.08.2017 - 23.08.2017 tarihleri arasında YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,9 - 1 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 5.415.000 adet satış işlemi Tarafımca
gerçekleştirilmiştir.
sattı görüntüsü var tabiiki ama niye sattı neden sattı niçin sattı bunu bilmeye çalışmak önemli.kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez daha önce de yazdım ...anlaşmalı olarak devretmediği ne malum ..o kadar hisseyi sen ben alamayacağımıza göre,o kadar hissseyi alanda %10-20 ile bu işe girmeyeceğine göre bekle bizi 1,20 üzeri :) tabiki siz benim veya başkasının demesi ile alım satım yapmayın bizimki biraz hayal biraz fantazi...ama burası borsa olurmu olur hele şu açıkçılar kapatmaya başlasın o zaman tadı yerine gelir...
mrg nin değeri. ne kadar...benim fikrimi söyleyeyim..patrona acil para lazım oldu ve senet satmak zorunda kaldı..şu anlama geliyor kağıdı alttan vermiş oldu...niyeti kötü olsaydı 2.50 lilere çekip mal verirdi gelene gidene...pegyonun elinde denizlide mevcut avm var ..yeşil mekez istanbul..taşı toprağı altın...
burada bazı arkadaşlar engin yeşil denen muhteremin kim olduğunu bilmiyorlar :28:... onun için hayal dünyasında geziyorlar ..
bu hisse 40 kuruş da olur 4 tl de ama patron ne ister esas soru bu !! bence ikisi de istemez !!!
beni sahibi ilgilendirmez..şu an elinde olan şirket malı varlıklardır işim... daha henüz müşteri seyrek..
70 krş dan almayanlar 1 üzeri kapışırsa şaşırmayın :)
Acikcilar kapandimi gören bir zahmet yaziversin
malesef ben bugün daha farklı şeyler düşünüyordum ama sanırım burada bir müddet da oyalayacaklar. ytd
Bu seviyelerde kalırsa inşallah yarın tavana doğru yol alır. 84 ve üzeri kapatması lazım. ytd.
var. 60bin lot.
sattım sonra geri aldım.
Ama güvenmiyorum her an geri gelebilir.
0.91 önemli olabilir..
Pasta atabilen varmı. Tşk
Guzel bir gunun ardindan tekrardan herkese selamlar 0.70 lerden bu yana hedefime geldim ve bugun kasayi 0.84 itibari ile bosalttim yarin icin takipteyim :) Allah kazancinizi daim etsin.
Onu bunu bilmem. Kaç gündür hacmini artırarak ilerliyor. 85 üzerinde iki gün daha kalırsa 1 tlyi hedefler. Bunu ben demiyorum hemen bütün teknikçiler söylüyor. İsanbul tower 205 bittiğinde bina değeri 3- 4 milyar tl olacak deniyor. Sadece oradan kasaya 200 milyon tl girse zaten şu anki fiyatlar hayal olur. Yatırım yapıyoruz sonuçta sabırlı olmak lazım. Ben bekleyeceğim. ( yatırım tavsiyesi değil. tamamıyla kendi yorumumdur)
2 ayda engin yeşil ve inşaat toplam 30 milyon lot sattı 1 altından ya plan olmasa bursan satar mı taşır 5-6 ya satardı ama bence başka şeyler var gibi zira halka açıklığı artırıp operasyon yapıp ben düşükten sattım diyecek ve imaj çizecek ya da başka bir satış var o kadar proje var 205 de bile 1+1 700 binden başlıyor siz hesap edin saygılar bence sabır ama engin bu ytd
2-3 gundur takaslardan benim anladığım patron bir gruba sanki yol vermiş gibi aralarında top gezdırıyorlar hisseyi de yukarı çekiyorlar, buradan olabilecek şeylere bir senaryo yazsak ; ya güzel bir haber gelecek onu pazarlıyorlar ki patron buralardan mal çıkacak , ya da patron ben daha hisse satmayacağım sözünü verdi siz işinize bakın ne kazanırsanız sizindir diyor , bu da ekrandaki rakamları çok anlamsız kılıyor ...
bu hisse de yorum yapacaksam hep kötümser düşünürüm 7 senedir burada iyimser olacak bir şey görmedim ..
açık kaç lot var bugün bilen yok mu
günaydın ne oldu bu engin yeşil artık tv de araba satış reklamı vermeye başladı adı neydi onun wowowow gibi bişi akşam baktım diriliş ertuğrul izlerken çıktı reklam geçen ay sattığı lotları reklama yatırdı galiba
90 kuruşu gördü.
Tehlikeli sularda yüzmeye başladı.
Bakalım ne zaman bu kadar yeter deyip aşağı basacak.