FNSS nin Nugyo ile bağlantısı nedir(bilmediğim için )
Printable View
Doğrudan bir ilgisi yok, dolaylı ilgisi var. FNSS Nurol ile İngiliz savunma devi BAE Systems'in ortaklığında bir şirket.
Çok kötü sayılmayacak bir bilanço yüzünden hisse tepetaklak oluyorsa, böyle doğrudan ilgisi olmayan şeyler de elbet etkileyebilir. Sonuçta holdingin sağlamlığının arkasındaki neden savunma sanayisindeki pozisyonu. Savunmada işler iyi gittikçe holding şirketleri için güçlü bir risk söz konusu olmayacaktır.
http://fs5.directupload.net/images/170812/a6bq66ni.jpg
dünya borsaları kapanışları.
http://fs5.directupload.net/images/170812/cnlrxras.jpg
ağustos ayı düşenler çıkanlar.
Nuh cimentoyla kardesmi bu kagit acaba
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel maliyetime verecem nasil bi kagitmissin ya bilmeden daldik 4.92 maliyet ne is yapiyo bu sirket arkadaslar bilen varmi
Kademeler bombos 40000 lota 5 cikacak kadar bos spek amca dikkat et kontrolu kaybetmek uzeresim
Endeksin hızlı yukarı yapmasına verdiği tepki çok sınırlı kaldı. Öğleden sonraki olası kar realizasyonunda bakalım ne kadar aşağı gelecek? Çıkarken yaptığı nazı düşerken de yapacak mı ?
Cok adi bi kagitmissin baskada bisey demiyom
Belki de bu adi kağıdın ederi 5, 5.5!
Ailesine yakışan adi bir şirket!
Allah bizim belamızı vermiş maalesef'teki bela bu adi senet olsa gerek, ulan bari bıraksaydınız da galip taşısaydı senedi - bu kadar ky düşmanı başka firma yok, 6 senedir yerinde sayıyor parası pul oldu insanların
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +288 olurken, ortalama tahmin +311 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 34 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +788 puan olurken, en düşük beklenti +58 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Sabah maliyetime geldi 500 tane satabildim ancak 500 sattikdan sonra fiyati asagi saldi demekki yukselmeye niyeti yok bunlarin
Takaslarda son durum nasıl acaba?
Citi 12.9'a kadar çıkmış gözüküyordu, 12.5'e düşmüş.
Hisseyle birlikte başlığın reytingi de düştü. Operasyon bitti galiba.
Kalanıda şimdi boşaltmıştır[emoji1][emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
*NUROL GYO/TAYFUN: (OTEL BİNA SATIŞI) NET TARİH VEREMİYORUM, GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR-BLOOMBERG HT
ne oteli bu arkadaşlar bilen varmı?
Kim aldı kim sattı gören var mı?
Vaaaay bee!
Endeks -1.8, biz -0.6!
Pozitif ayrıştık ey cemaat-i müslimin! Müjde!!!
(Kapanışta gereğini hemen yapar, bakın görün ;) )
Gereğini yapar ne demek fazlasını bile yapar 😊
Tüm malı neredeyse tek başına Şeker Yatırım almış.
vay bea:oleyo: pozitif endekste negatif ayrismaya gayet alisiktik ama negatif endekste pozitif ayrisip yine de negatif kapatmaya hic alisik degildik.:kahkah: olmuyo boyle spek efendi cok ayip.:notr:
bugun 5.08 e kadar ani cikisin sebebi her ne ise ayni sekilde geri geldigi icin hicbir anlami olmadi..birazcik hareketlilik olustu o kadar..
Adamlara edilecek küfür kalmadı artık. Bu kadar ********liğin izahı yok.
******** aşagıya bastıkça almaya devam
Yine kimsecikler kalmadı buralarda.
burdayız. yalnız citi'nin aldıklarını tutması bana orta vadeli bir beklenti için pozisyon aldıklarını düşündürüyor!!!
5.60 dan sonra satılan lotlar muhtemelen citi kılığındakilerdi (jorçhoroz belirtmişti, şimdi bakınca çok mantıklı geliyor).
takip edelim bakalım...
Citi'nin hesabındaki mal zaten patron malı değil mi? Ve aşağı yukarı bu seviyelerde ben takip ettiğimden bu yana.
Son haftalarda biraz artmıştı, o kısım da düşüşte gitti.
Karanlık odada 226k malı kim sattı ve de kim aldı? Bu işte bir iş var ama anlamadım......
Gedik kusmaz inşallah yarın ve citiye virmanlar:)) hayal işte:) Yatırım malı devretmiş görünüyor. Kim alacak artık malı citi için???? Çok mu düz mantık baktım acaba??? Takasları paylaşabilecek var mı dostlar?
Selam arkadaşlar; bu seviyeler alım için sizce uygun mu?
niye alım fırsatı veriyorsun,spek.yukarı getirmeye niyetin yok mu...
Ne yaptığı belli değil. 5,08 settini geçemiyor ve 4,92 üstünde kalmaya çalışıyor. Birazdan endekste testere de başlarsa vay halimize.
Senin olayın nedir sayın spek bizi dahada mallandırmak istiyorsan ver aşagıya babacım ben alırım sorun yok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya şeker yatırım 2 gün önce aldıklarını geri basıyor ya da gedik dün aldıklarını.
Hangi hisse olursa olsun, Gedik alıcıysa zaten bir b.kluk vardır.