Sağolun,ürperilecek bir nick değil,ben o nick ile burada yazmaya başladığımda hayatta idi.
Printable View
Tüm FENERBAHÇE li ortaklarım ve RENKDAŞLARIM.....!!!
Gönlüm yine FENERBAHÇEM ve sizlerle olacak.....!!!
İleride yine bu topikte yazarım........!!!
İnşallah hepimiz kazanmaya devam ederiz FENERHÇE HİSSEMİZDE...!!!!
Hepiniz ALLAH a emanet olunuz.....!!!:wave::wave::wave:
Klüp borçları ile ilgili bankalar ortak bir noktaya varmışlar önümüzdeki hafta açıklama olacakmı acaba.
zorakipaşha
Nereden duydunuz
Netliği olmayan bir haber bende netlik kazandırmaya çalışıyorum.
Olabilir ise durum epeyce farklı olur.
Bu yıl fenerbahce yılı olacak bundan emin olun spor hisselerinde sermayesi en düşük klüp.
zorakipaşha
Niçin yükseldi neden yükseldi hala neden arıyorsunuz geçen sene Trabzon nedensiz niçinsiz 1 liralık çöp hisseleri 8 lira yapanlar şimdi aynı şeyi Fenerbahçe de yapıyor hepsi bu.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fenerbahçe, Kalinic transferine nokta koyuyor
Fenerbahçe Atletico Madrid’in 32 yaşındaki yıldız futbolcusunu kadrosuna katıyor. Bugün yapılacak son görüşmede bir aksilik yaşanmazsa Kalinic hafta içi İstanbul'a gelecek.
Fenerbahçe, Kalinic transferine nokta koyuyor
GİRİŞ 05.09.2020 12:39GÜNCELLEME 05.09.2020 12:39
Vedat Muriqi'i Lazio'ya göndermeye hazırlanan Kanarya, Kosovalı golcünün yerine koyacağı ismi yine Balkanlar'da buldu. Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid'in Hırvat golcüsü Nikola Kalinic transferinde sona yaklaştı. Beşiktaş'ın uzun bir süredir peşinde koştuğu Kalinic ve kulübüyle noktayı koymak için bugün oyuncunun temsilcileriyle son bir görüşme yapılacak.
SON GÖRÜŞME BAŞKAN KOÇ VE EMRE'DEN
Görüşmede Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu ve Kalinic'in temsilcileri olacak. Taraflar arasında zaten prensip olarak bir anlaşma sağlandığı, ancak yapılacak bu görüşmede son detayların konuşularak işin resmiyete döküleceği öğrenildi. Çok büyük bir aksilik çıkmazsa, Kalinic önümüzdeki hafta içi imzayı atmak üzere İstanbul'a gelecek.
3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK
Fenerbahçe'nin Kalinic'i hangi şartlarda transfer edeceği şimdilik sır gibi saklanıyor. Son olarak Beşiktaş, oyuncuya yıllık 1.8 milyon Euro önermiş ancak bu teklif kabul görmemişti. Kalinic için Atletico Madrid'e yapılan teklifin ise 2 milyon Euro olduğu ifade ediliyor. 32 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı gelen bilgiler arasında.
Bır duyum YTD ona gore yorumunuzu yapın
Buyuk ıhtımalle pazartesı gunu seans sonunda yada salı gunu daha once 5 yıllık borc yapılandırması yapmış olan kluplerle beraber FENERBAHCE nınde borclarını 10 yıllık yapılandırma yapılacak.
Yıne diğer klupler FENERBAHCE sayesınde dört ayak ustune dustuler.,
Stadımız bız yaptık bu sayede devlette onlara yaptı.Bız yapmasak hala copluklerde oynuyorlardı
Keza yayın gelırlerıde bızım sayemızde fazlalastı.
Bız olmasak dıgerlerı bır hıc olurdu.
Sampıyonluga oynatılmayan FENERBAHCE yuzunde yayıncı kurulus bıle indirrime gitti
https://i.hizliresim.com/QZ3GpI.jpg
BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
Transfer resmen tamamlandı. Vedat Muriç hafta başında Fenerbahçe ile ilişiğini kestikten sonra menajeriyle birlikte Roma’ya uçacak ve Lazio ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.
Via: Yağız Sabuncuoğlu
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben takımı çok beğendim 4 lü 5 Li baskılar 2 Li 3 lü oyunlar ki bunları neredeyse yedek yada satış listesindeki oyuncularla yaptı ve yaptığı takım bence ligin em sert ve en hazır tam kadro takımlarından Sivas ..muriç nefes aldırdı ama bir o kadar Tolgay en yüksek maaşlı adam kurtulduk resmen ıskarta idi.
1 veya 2 stoper ve 1 veya 2 forvet ile nisan da fenerium da sırada 4 yıldızlı forma için bekliyor oluruz..
Takım bu sene asla havlu atmaz içerideki oyuncular kaşarlar@yetenekler@açlar@ggençler olarak oluşturuluyor olması çok çok harika bir yapılanma
Hoca takıma çok iyi yükleme yapmış
Bu hafta takımın gücü
Muriç in para getirmesi
Bankalar birliği
Sponsor anlaşmaları
Gelecek transferler derken çok çok hareketli geçmeye gebe..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TRT de spor haberlerinde şuan Fenerbahçe’nin bankalar birliği ile anlaşma şartları açıklandı
Diyor ki:
2 yıl geri ödemesiz
10 yıllık Ve ziraat bankası hariç 2 banka daha biri yapı kredi olacak
Bunlar Fenerbahçe’nin şartları imiş ve hepsi kabul edildi dedi spiker
Öylede bunlar realizasyon getirmez mi tahtaya netice olarak hısse 15 tl değil 37 tl..
Bilmiyorum çok şişti tahta..
İnan bana borsaya girmiş birçok yeni yatırımcı bilen bilmeyen herkes fener dıyor..
Şunu düşünüyorum alan herkese neden ve niçin kazandırsınlar..Ya da nereye kadar..
Bunları dökmeden ben artık buradan çok yukarılara gidebileceğini sanmiyorum...
Umarim yanılırım..
Ama malesef hep böyle oldu..
Sadece kendi düşüncelerim böyle.. Yanılma ihtimalim çok yüksek..
Ben realizasyon getireceğini sanmıyorum aksine hareketlere sertlik getirebilir ve mevcut haberlerle brüt takas ve benzeri cezaların da önü kesilmiş olacak zaten dokuya dokuya götürüyorlar..
Pabuç pahalı diyor
Muriç 20 milyon
Tolgay Mevlüt Alper gibi yüklerden kurtul
Alınan topçulardan sadece 1 tanesi bolservis ödendi Buda seneye korkunç bir bütçenin önünü açıyor transfer limiti konusunda
Bankalar ile Başkan nasıl isterse öyle anlaşılma haberi
Sponsorlar beklemede çok süpriz rakamlara çok süpriz rakamlar ortaya çıkabilir
Kasım da karar davası var Ve dünyanın en büyük mahkemesi Fener suçsuz şike yoktur şampşyon 2011 de Fener dedikten sonra Türk yargısı hayır diyemez diye düşünüyorum
Hafta içi gelecek olan transfer haberleri İsrailli golcü ve kaliniç gelirse
Dönüyorum diğer takımlara ortada ellerinde bir şey yok fenerin coşkusuna gücüne ayak uyduramayabilirler diye düşünüyorum
Tahta yapıcı haberleri fiyatlamadı bence haberler ve lig öncesi kan kokusunu alanlar pabuç pahalı diyerek rest çekti ve bir noktadan sonra akışı haberlere ve takımın performansına bırakacak diye düşünüyorum
Ben tahta sahibinin yerinde olsam cuma ya kadar bu haberler ve transferlere yapabileceğim en yüksek fiyatı yapar sonra kenara çekilir beklerim
Lig başlayınca takımın gücü performansı zaten tahta sahibine kuruş harcatmayacaktır
Eğer işler yolunda gider takım vura vura giderse bu kez fenerium halka arzı 4.yıldızlı malzemelerin dükkanlara gelişi şampiyonalar ligi müziği ve Fener haklı bulunursa ki dünya mahkemesi buldu TFF ile yapılacak uzlaşma yada mahkeme süreci Satılacak arsalar vs vs gibi beklentiler çok başka bir kanala sokar kağıdı
Ama tabi takım patlarsa havlu atarsa geçmiş olsun paraşütsüz bum Bu düşüşleri ben lig başladıktan sonra beklerim bu hafta sanmam çünkü çok sert transferler gelebilir bu hafta güce güç katacak
Asla ytd değildir sadece teeeee. Bakın 11.80 de haftalar önce yaptığım yorumun aynısıdır sesli düşünüyorum
Ts hareketi de böyle başlamış neredeyse Yusuf satılmış para girmiş kasaya sonra qnb ile sponsorluk locaların satışı derken dipten 90 kuruştan 3/4 lere sonra takım vurdukça şampiyonluk bekledikçe 9 liraya dayanmış ki sadece iki hareket ile 4/5 e katlayıp gerisini takıma bırakmış tahta sahibi
Ben fenerde çok daha fazla beklenti çok daha büyük potansiyel ve beklenti görüyor ve bekliyorum
Ama benim şahsi düşüncem burası borsa unutmamak gerek ytd
Ben Galatasaray lı biri olarak yıllardan beri ilk defa rakibini ısıran bir fenerbahçe izledim. Bana da öyle geliyor ki şu an izlediğim fenerbahçe nin, muriçin gidişinin ve bankalar birliğiyle anlaşmış bir fenerbahçe nin fiyatı 30 lira altı olmaz. Kesinlikle ytdHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beklenti alınır ,gerçekler satılır...dikkatli olmak lazım..soğutma başlayacak ama ne zaman ???
Ve şu da var. Beklentisi olan bir kağıdı yığılma olan bir kağıdı özellikle ali koç gibi bir adam aşağı çekip güvensizlik yaratmaz diye umuyorum düzeltmeler hariç. Yatırım tavsiyesi değildir
Siz borsayı bizden iyi bilirsiniz ama 15 ten 37 olmuş bir fener diyoruz
Rtalb 1.15 ten 52.5 oldu
52.5 tan 18 oldu sonra 62 oldu
Kent nerden nereye
Qnb nerden nereye
Böyle onlarca örnek var
Şuan Rtalb 60 ten alıcı buluyor çünkü virüs hala var adamlar hala popüler ben 52.5 olduğu gün 1.5 milyon adet bekleyen gördüm
Örnekler çok tabiki ama fenerin 15 ten 40 olması borsa için çok şuradan çok ufak çaplı bir hareket
Ama beklentiler yaşanması muhtemel hamleler va vs oluşursa yukarıda dediğim gibi kağıt zirve denilen yerlerden çok farklı yerleri kovalamaya başlarsa ben hiç şaşırmam
Ama tabi borsa olduğunu unutmamak gerek neyin nerde patlayacağıda bilinmez ytd
Adamlar haberi satmak için günlerdir yükseltti, başka bir haber kalmadı bildiğim kadarıyla. İstenilen (beklenen) oldu, aynı Petkim'deki gibi. Pazartesi yaparsa bi 40 lira güzel olur, sonrası belirsiz gibi.
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.
Arkadaşlar iyi,güzel haber satmak diyorsunuz da haklısınız borsa böyledir ama şöyle bir durum da var. Yüksek ihtimal pazartesi günü (yarın) bu transfer tamamlanacak ve muhtemel salı günü kulübün kasasına en az 18 milyon avro yani yaklaşık 150 milyon TL para girecek. (işler nasıl yürüyor bilmiyorum ben böyle görüyorum) benim ön görüm salı ve ya çarşamba eren zahavi perşembe ya da cuma bankalar Birliği açıklaması. En az 3 gün daha yürütür diye düşünüyorum. Zaten 3 gün dediğimiz zaman bu da ortalama tarihi zirvesi yapıyor. İşte tam da ondan sonrası muamma gibi geliyor bana.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir olabilecek komploları konuşuyorum.
SPOR SÜPER LİG
Süper Lig'e müjdeli haber geldi!
Türkiye Bankalar Birliği'nin Süper Lig kulüpleri için hayata geçirdiği yapılandırma anlaşmasında müjdeli haber geldi.
Süper Lig'e müjdeli haber geldi!
GİRİŞ 06.09.2020 11:48GÜNCELLEME 06.09.2020 11:48
Süper Lig ekiplerinin ekonomik kurtuluşu olarak lanse edilen ve Fenerbahçe dışındaki kulüplerin geçen sene imzaladığı Türkiye Bankalar Birliği'nin yapılandırma anlaşmasına beklenen yeni makyaj geliyor. 10 Süper Lig ekibinin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a 27 Ağustos'ta yaptığı ziyarette, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin gündeme getirdiği formül kabul gördü.
12 YIL İÇİN TALİMAT
Çebi ve destek veren başkanlar, bu görüşmede yapılandırma anlaşmasının 2 yılı geri ödemesiz 12 yıla çıkmasını önerdi. Bakan Albayrak, bu öneriye tüm Süper Lig ekiplerinin destek vermesi üzerine Türkiye Bankalar Birliği'ne anlaşmanın 12 yıla çıkması için talimat verdi. Revizyon, lig başlamadan hayata geçecek
FENERBAHÇE DE KABUL ETTİ
Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe de Bankalar Birliği'yle yapılacak yeni anlaşmaya katılacak. 2 yılı geri ödemesiz, 12 yıllık anlaşmayı kabul eden sarı-lacivertli kulüp, yeni transferlerin lisanslarını da hafta içi çıkaracak.
Sürenin 12 yıla uzatılmasına dair anlaşmanın kabul edilmesi sürecinde kulüplere ‘Bu son şans' uyarısında bulunuldu. Devlet yetkilileri, yeni bir iyileştirme yapılmayacağını belirttiği kulüplerden anlaşmalara uyulmasını istedi.
FAİZ ARTIK %8
Kulüplerle daha önce yapılan anlaşmalarda yıllık faiz LIBOR+- yüzde 5.5 olarak belirlenmişti. Bu da yüzde 16'yı geçen bir faizle kulüplere karşı karşıya bırakıyordu. Yeni anlaşmada ise LIBOR kullanılmayacak ve yıllık faiz sadece yüzde 8 olacak. Geçen yıl anlaşmaya imza atan kulüplere de mali durumları uygun bulunması durumunda ek ödeme yapılacak. (Sözcü)
Arkadaslar, ltf bazi forumlarda, twitterde vs vs yapilan yorumlari mutlaka kendi suzgecinizden gecirmeden yorumlayip inanmayin. Her insan sonucta inanmak istedigine inaniyor ama bu konuda objektif olmamiz lazim
Yok dolar grafigi, yok su yok bu diye abartili yorumlarida, yok 6tlye tekrar dusecek negatif yorumlarinida
Kendi beklentilerimize, hedeflerimize, ve vademize gore karar vermeye calismaliyiz. Kendi dusuncelerimi, bir fenerbahceli olarak, uzun zamandir bu forumda kimseyi etkileyemecek sekilde indirekt olarak yaziyorum. Zaten hissenin nereye gidecegini ama su ama bu sekikde dogru tahmin edenkisiler suanda Maldivlerde yaz tatilini geciriyordur. Kimseden etkilenmeden, kendi kararlarimizi tum KYlar olarak hicbir etki altinda kalmadan kendimiz vermeye calisalim
Tum KYlara guzel ve saglikli bir pazar gunu dilerim
Bu haber doğru ise tüm spor hisselerin açılışta tavan olması gerektiğini düşünüyorum..sonra beklenti bitmiş deyip salma yapabilirler ytd
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
40 Yapar bu da tüm Fenerbahçelilere hayırlı olsun :halay:
Ek 25778
3 Temmuz öncesi sermaye arttırımsız fiyatla 110 TL ye yükselmişti hisse.
Sermaye artışı sonrası fiyat ile o günkü değer olan 110 TL nin bugünkü karşılığı nedir ?
110 TL olayı nedir yaa. Öyle Bi sayı göremedim ben hiç
40 lira oldu, haftasonu tahmin ettiğim gibi. Teşekkürler.
Tamam kadro iyi olabilir ama diğer takımlarda çantada keklik değil yol uzun,sivas maçında epey zorlandık çok iyi transfer yapan takımlarda var bu iş bu günden yarına olacak bir iş değil,şampiyonluk yolu uzun bir maraton yazı kışı sakatlığı var Allah korusun,bu kadar şimdilik yeter bundan sonrası riskli gibi geliyor kısa vadede. ytd.
Sermaye artışı öncesi değerlerle 2008-11 aralığında FB hissesi 100-110 arası gidip geldi. O günün koşullarıyla 2 milyar dolardı FB nin piyasa değeri, bugünün lirası ile 15 milyar TL , Manchester United ı bile geçmişti. 3 Temmuz un yarattığı darbeyi daha net görürsünüz eskiyi biraz incelerseniz. Şu an borsada o günkü piyasa değerinin 4 de 1 in de hisse.
Sorum o günkü değerin bugünkü sermaye artışına eş değer rakamı nedir ?
Onu hesaplamanın bir formülü vardı. Bir arkadaş eski sayfalarda formülü paylaşmıştı ama bulamadım.
5sene tuttuğum fener hisselerinin tamamen çıkmıştım. 13 senedir spor hisselerinde bu denli sezon başı istakrarlı yükselişi ilk defa görüyorum. ben malı 14*15 tl civarı kaptırdım. 22den de girmeye cesaret edemedim. şimdi 40tl olmuş. bazı yeni arkadaşlar yazmış
hisse bedelli öncesi 19tlye kadar düşerek bölündü.. 12 tl açıılış sonrası da 7tl altını gördü. 2011 yılındaki 110 tl olayını baz alırsanız dolar bazlı bakmanız lazım. 300tlye gitmesi lazım o mantıkla...
Elinde olana hayırlı olsun. Kar Ceb'e yakışır.