Fonlaramı düşer yani.:)
İş ısınırsa Pazartesi kaçmaya da fırsat kalmayacak bu gidişle.
Printable View
Bu olaylar patlak vermeseydi bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık. Ortam rahatlamazsa kazanmadan ziyade kaybetmemeyi düşünmek gerekecek. İnşallah pazartesiye kadar işler karışmaz ama bu sürtüşme tam olarak yarışmadan da biz diken üzerinde otururuz. Kazansak da bu diken, sürekli bize batıp acı vermeye devam eder. Daha önce de dediğim gibi, inşallah pazartesiye kadar bir sıkıntı olmaz. Biz de o gün öğleye kadar duruma bakıp yeni bir strateji belirleriz.
Nerde forumda ahkam kesip kendini ustad zannedenler
Cikip iki yorum yapsaniza
Forumdakilerin boyle zamanda yardima ihtiyaci var...
endeks artarken tte iyi yay iyi demekle olmuyor bu isler...
Adamin meslegi maydanozculuk marul satiyor...biri kus olmadan ucmaya kalkiyor...hey allahim yarabbim yapsaniza yorum...
Koca İran'ın kapısının dibindeki sabit bir hedefi vuramaması komedidir. Madem vurmaya niyetlisin neden 20 tane füze atmıyorsun? Birisi denk gelir mutlaka.
Bu ortamda gram altın iyidir.
Tamam mustafa da
Zararina fondan cikip tepeden altin almak ne derece mantikli
Diyelim bist p.tesi eksi 10 yapti bizde eksi 10 la ciktik
Tabi en erken carsamba alabilecez altini
Altin uctu gitttiiiii
Biz aldik
Haftaya bunlar opustu baristi altin geri dustu
Ikili zarar olmaz mi hatta uclu
Bende de vardı biraz, cuma günü de almıştım biraz, endeks düştükçe çoğaltacağım. Hisse yoğun fonlarımdan satıp direkt hissr alacağım az az.. Bu geçici bir durum, savaş çıkacak değil.. 1-2 haftaya etkisi azalır bence.. Bugün suriye meselesinin esamesi kaldı mı şu an için?.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar buradan bir 3. Dünya savaşı çıkmaz. Savaş dediğinin hazırlığı en az 1 yıl sürer ki sıkar biraz. Zaten iranla savaş demek rusyayla savaş demek. Altın 1600 ü dener sonra geri döner. Haftaya pazartesi de kırmızı olur sonra dalgalanır sakinler siz çıkana durulur. 15 ekim gibi bi etki yapar. Ben yine de satmayı düşünmüyorum. Panik yok satan satsın. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yazilanlarmi uctu benmi sarhos oldum
Tcd acc ve fid den sepet olan fonlarin tamamina cuma gunu satis verdim arkadaslar.. Aslinda alim icin dusunmustum sonra vazgecip ost iceren fonlari dahil hepsini satis 12.30 kadar emri verdim. Tabi ki hayirlisi simdiden hicbirseyi kestiremeyiz. Sahsi fikirim bist kisa vadede dusse düşse en fazla 10% duser. Dusenleride toplariz biz de. Yazdiklarim yatirim tavsiyesi icermez.