Tek yek askıya çıkar sanırım her bölge? üstadlar bir yorum yapsa?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Tek yek askıya çıkar sanırım her bölge? üstadlar bir yorum yapsa?
imar komisyonuna sevk edildi,perşembe saat 14 de toplanacak tekrar belediye meclisi.
Perşembe kartal belediyesinden karar çıkacak gibi anladım ben,yanlışım varsa düzeltin lütfen.
iyi iyi beklenti devam o zaman :)
Haftaya 3 basamaklı olurmuyuz gençler.
Salı Çarşamba imar komisyon çalışacak, perşembe saat 14.de toplantıda karara bağlanacak dedi başkan.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın şirkete söyleyelim de nakit parayla kendi hissesini alsin faizden çok kazanirlar. Tabi ki sn patronlarımızda alıma başlayabilirler kendi arazilerinden daha ucuz ne kaldı piyasa da. [emoji16]
Patron a dedik ucuzken ama dünyaya göktaşı çarpmasını bekleyip malı bize yıktı. Ne diyelim artık buradan mal verenlerin malını alıp 3-5 kazanır umarım. :)
imar gecsin hele asil film o zaman baslar...imar işi filmin fragmani...hele bi fragman bitsin
Yeni başlıyor daha ya marabayken toprak ağası olacağız ytd
Ama esas mükafat teşekkür burda yıllardır sabırla beyleyenler en çok onların hakkı ...helal olsun hep inandılar sabrettiler.. ben 2 hafta önce sabredemedim araba alacam diye 4/3 nü sattım 57 den🤣🤣🤣
Yılmaz: Negatif reel faiz mevduat sahibini emlak ve arsaya yöneltebilir
MB Eski Başkanı Durmuş Yılmaz, Türkiye'nin sanayisini büyütmek için tasarrufa ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Tasarruflar düşük. Negatif faiz ise mevduat sahibini arsa ve emlaka yöneltebilir" dedi. Yılmaz, yüksek büyüme isteyenler bunun yaratacağı riskleri de açıklaması gerektiğini kaydetti.
Merkez Bankası Eski Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Durmuş Yılmaz büyümek için verimli olan imalat sanayine kaynak aktarması gerektiğini belirterek negatif reel faizin bu kaynağı arsa ve emlağa yöneltebileceği uyarısında bulundu.
Adam bunu taa ne zaman söylemiş durum ortada memlekette negatif reel faiz araba emlak piyasası karıştı muhtemel olarak arsa fiyatları da uçmuş olmalı.
Eee istenen de o herkes laz müteahhitten ev alsın.. laz müteahhit para kazansın.. mallarına karılarına lüks yabancı çantalar alsın.. rollceroyce alsın İngiliz ekonomisine destek olalım kamu destekli düşük faiz ile... olmadı yine vergisini affederiz...
Eski bir haber.
https://www.wsj.com/articles/S...887...82923636620266
By KERİM KARAKAYA
May 14, 2013 3:50 pm ET
Üsteki haberin linki
Düzeltme hareketi yapacaklar mi bakalım perşembeye kadar. Bu arada bugün genel kurul günü katılan tüm paydaşlara teşekkür ederim. Patronları sikistiran kulis bilgisi toplayın ve paylaşın.
2.el araç fiyatları 4 ayda %30 prim yaparken, konut piyasası bu kadar prim yaparken bizim patronlarda camdan dışarıya bakıp bizim gördüklerimizi görüyordur elbet. Uzun ince bir yolumuz olduğu açık, çok geri de kaldı ülkenin bulunduğu ekonomik şartları en az 3 sene geriden takip eden bir hisse olunca milletin dikkatini çektiler.
Tüm dünya da ve ülkemizde aralıksız para basılırken varlık fiyatlarının uçması kadar normal bir şey olamaz, bizim hisse 7 yıldır kafasını kuma sokmuş cep to cep le ne kadar çok satıcı var algısı yapacam diye gerçeklerden koparttılar hisseyi.
Şimdiye kadar beklemek mi? zordu. Bundan sonra mı?
Bundan sonra
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zararda beklemek sabır istemez. Karda beklemek irade ister.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum. Yanlış düşünmüyormuşum.
Bundan sonra gelecek olan haberler ve onların yorumları dışında bur paylaşımda bulunmayı düşünmüyorum. Olurda paydaşlara yarar sağlayalım derken zarar sağlarım aynı zamanda gelinen seviyeler malum yeni giriş çıkış yapacaklar olabilir eskiler zaten ne yapacaklarını gayet iyi biliyorlar ve yapıyorlar. Tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim . Umarım hepsi istedikleri fiyatlardan mallarını satarlar. Hatta hedef fiyatlarınızın bike üzerinde bol kazançlar dilerim. Riski yöneten parayı kazanır. Gerisi teferruat ac gözlülük ve ego malesef bizim açmazımiz.
ESkilerden kac kisi kalacak bakalim
eskiden halaycilar vardi, ne gunlerdi...:halay:
Sn. Aucar kaptirdigini soyledi.
Chaylak vardi.. kagidi kotuleyip dururdu..sonra bi bakmissin kredili mal aldim derdi:)
Genel kurula katılan oldu mu?
Sn Gazmanbaba, her ne kadar eski olsak da, hedef fiyatimiz - o da zarari kurtarmak olan fiyat - cok yuksek olsa da ve satacagimiz yeri bilsek de, bizim icin soyledikleriniz onemli ve degerli her zaman. Sizi burda duayen olarak goruyoruz.
Ancak dediginiz gibi yeni giris yapacaklara faydasi olmasi acisindan biraz net olmak da fayda var sanirim; dun, haftaya 3 haneli rakamlari gorebilir miyiz acaba demistiniz, bugun ise ac gozluluk bizim acmazimiz derken 4 haneli rakamlar icin ac gozlu olmayin mi demek istediniz... :):kmk:
Sağlam duruyor ara gazınıda aldılar istikamet güzel olacak ... ytd