Olacak kartal inşallah olacak. Sabrımız kalmadı ama tren de hızlanacak gibi sanki.
Printable View
Olacak kartal inşallah olacak. Sabrımız kalmadı ama tren de hızlanacak gibi sanki.
Teşekkür ederim sn tolga. Teknik yorumlarınla içimizi ısıtmays devam edersen seviniriz. İyimser yönlendirerek yanlış yaparım diye korkma. Eskiler 1.5, 2leri görmeden zaten satmaz. Ytd.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırımcıya resmen zulmediyorlar,çok ama çok kötü zihniyete sahipler.kağıda son iki ayda muazzam para girişi olmasına rağmen hala baskılayıp KY nın tüm hisselerini toplama gayreti içerisindeler. Bu iblisler KY ortaklarını tamamen kurban olarak gören kan emiciler..ytd
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 yılda 100 misli yapmış birçok kagıt var ve topikleri küfür kıyamet. Yatıyormuş da bütün kağıtlar gitmiş de sektörde gitmeyen bu kalmış falan... pes doğrusu aslında yuhhh dogrusu insan bu kadar mı tamahkâr olur.
Sen nasıl bir cevat olmayan bir adamsınki ihlas holding hisse fiyatını sırf İhlas gyo'da bedelli yapacağım diye fırsat buldukça silkeleyip duruyorsun küçük yatırımcının elindeki 3-5 hisseyi çalmak için..Göz altı pazarındaki iki şirket hissesi bile 0.39 krşlardan 0.90 krş'a geldi yani nefesleri ensende insanda biraz utanma arlanma olur be 5 iştirak şirketin borsada işlem görüyor bu şirketlerin sahibi İhlas holding ama fiyatı yerlerde sürünüyor iştirak gazete 7.00 tl naıl bir gazete bu gazetenin tiraji 5 milyonmuki 7.00 tl evet öyle dersen sorarım sana soyguncuların piri o zaman ana Holding neden 1 tl ..Bu dünyada işin iş dört ayak üstüne düştün ama ahirette iki elim hırsız,dolandırıcı Ören ailesinin yakalarında olacak Türkiyeyi dolandırıp avrupaya kaçan namussuz,hırsız,dolandırıcı,vatan haini,vatandaşı ve Devleti mağdur eden Cem Uzan ve ailesinden ne farkınız kaldı o da çaldıklarını yurt dışı bankalara virman yaptı kaçırdı sizde 1990 yıllardan beri kaçırıyorsunuz..Endexs yukarı sen yerinde say azcık aşağı döndüğünde yangında mal kaçırır gibi yüklü satışlar yap indir hisseyi 1.01 tlye işte o anda seni gıyabında öyle güzel şeyler öylüyorumki hissetmemen mümkün değil sen gözü açık adamsın aynı şekilde sipek efendide payını fazlasıyla alıyor..Size fazla söze gerek yok çünkü perdeniz yırtılmış ne söylesef eyvallah diyorsunuz o yüzden sizi sadece Allah'a havale ediyorum din tacirleri..Dikkat ederseniz ,ışıklar grubu,yeşiller,ihlaslar bu üç grubun (göbek bağları zaten var) bistte işlem gören hiselerinde ve sahiplerinde arıza ,şaibe,usülsüz işler var araştırın bakın zaten hisselerin fiyatlarına bakarsanız bu süt oğlanlarını görürsünüz hepsi babak gibi ortada duruyor çünkü diğer gözaltı pazarı batık hisselerinin fiyatları bile nominalin çookkk üstünde resmen uçtular(Egeli hisseleri,kervan,briko vb gibi) yyapı,ygyo,ıeyho,ihlas hol. bunlara ne oluyor hint fakirleri gibi merhamet para dileniyorlar kendilerini acındırıyorlar..Bunlar Türkiyenin borsada şirketleri işlem gören en büyük hırsız ve dolandırıcıları..Ya Allah.. Ya Sabır..
69 kurusken izah etmeye calistim ama bir daha anlatayım
90 kurus oldu 1 tl oldu gordun mu diye
galiz laflar edenler vardi
ilelebet 69 kurus olacak hali yok
dolar bazli fiyati 10 cent zirvesi 15 cent
gecen sene 100 bin olan arac 200 oldu
konut arsa altin durur mu yalniz konutta fazla yukselme olmasa da balon fiyatlar patlamadi ,
simdi elinizdeki hisseyi nakite cevirseniz
yatirim yapma amaciniz ile kiyaslarsaniz gercek zararinizi gorursunuz
hakkini yemeyelim son bir kac aydir gercekten iyi bir performans gosterdi fakat genel olarak bist yapısı kurallari geregi hala ky icin uygun degil
nihayetinde ihlas dolar bazindaki zirvesi 1.20
daha ustunu bekleyenler dolar 10 tl olunca 1.5 olabilir onun disinda herhangi bir ic yada dis gerilimde solugu 80 kuruslarda alabilir
Ne edip, edip söylenenlere bir cevabını veriyoursun hus. Ama 1.5 tl yi de dillendirmişsin. Bir 2 lerden bahsedersen olur bu iş.[emoji2]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Wise can ve Hus911,çok haklısınız..
yanlis anlasilmasin 1.5 tl icin on kosul dolarin 10 tl olmasi
referans olarak dolar aliyoruz dolara 10 tl olacak ta demiyorum
ihlas 1.5 tl olur olmasina ama oldugunda pisman eder adami
Böyle bir günde bile 1 kademeye mahkum ettiler ya Allah beyinlerini kış beyni yapsın.Bu kadar baskının ne anlamı var,illa hep zengin iblisler mi kazansın,ne olur ku da üç beş kuruş faydalansa.Ama hakikaten suç bizde bu iblisleri bilerek bu hisselerden aldık ya bize de yazıklar olsun.Bu tamamen kendime öz eleştiridir,lütfen kimse alınmasın..Sabırdan başka elimizde bir argüman yok..ytd
Ömrüm sürecinde çok hatalar yaptım neticede insanız şaşarız beşeriz yanılabiliriz iyi düşünmemiş hatalara sürüklenmiş olabiliriz bu insanın fıtratında mevcuttur ancak göz göre göre hata yapmak İhlas holdinge yatırım yapmaktı yaptığım bu büyük hatayı ve yanlışı hiç unutmayacağım zaten geceleri dahi sıkıntıdan hiç uyuyamıyorum nasıl unutayımki..İhlas şirketlerinin başında yönetiminde Mücahit Ören gibi itibarını kaybetmiş geçmişi olumsuz yüz kızartıcı suçlarla dolu göz yaşı döktürmediği gariban mazlum vatandaş kalmamış sen git kuzu kuzu onun holding hissesine yatırım yap tuzağına düş sonrada kurtulmak için debelen dur ..Bizimde ihlas holding hissesinin fiyatının yükseleceği günü görüp yüzümüz gülermi bilmem ama Ören aileine hakkımı asla helal etmeyeceğim onları Rabbim olan Allah'a havale ediyorum çünkü o Allah mazlumun garibanın sesini duyar gereğini yapar ..Rızkımı veren Hüda'dır mücahit Ören'i koruyup kollayan destek verenlere asla minnet eylemem..Ya mücahit'i alacak mal varlığına kayyum atayacaksınız yada Mücahit sizi alacak yolunuzun sonunu getirecek karar sizindir..
0.35-0.40 krşluk hiseler bir haftada 0.96 krş olmuş bu zalim on yıllardır krşlu rakamlarda nalıncı keseri gibi hep bana hep bana 30 yıl oldu be vicdansız zalim bir kererede testere ol bir sana bir bana demek çokmu zor ihtiraslarınla gözün dönmüş kalbin kararmış hala müslümanım benimde vicdanım var diyebiliyormusun bilemem ben senin yerinde asla olmak istemezdim çünkü yatacak yerin yok ne dünya aleminde,ne berzah aleminde,nede ahir alemde gerisini var sen düşün kendine çalışan sözde iş insanı..SİRENcan:evil:,nerdesin be birader Kabilen özledi seni :oleyo: yap bir demlik 42 neyin gel iki muhabet edelim canım fena sıkkın bu günlere batık şirketler bile 6-7 tl olmuş daltonlar çetesi hisseleri (İhlas hol.Ieyhol,yyapı,ygyo sahiplerı) srarla inatla soyguna çalmaya devam ediyorlari..:28:Selamlar..Not:Sayın Hisse Net Forum Yönetimi;herşey için çok teşekkür ederim..Saygılar..
Diğer birçok hissede kaybetmiş ve bekleyenler var ama hiçbiri ihlas grubunda ki gibi artık can boğazına dayanmış değil,adamın istediği bu zaten;Bıktırmak!!Sabrın sonu selamettir inşallah sayın kabile.Biraz daha sabır...
Kıymetli albul72, Haklısınız,teşekkür ederim..
Destek çalışacak gibi görünüyor. Altına sarkmazsa takip edilmeli.
Ek 25978
İhlas Hisse
Milletin parasıyla, milletin yetkisiyle millete sırtını dönenler kahru perişan olun hesap soran bir Atatürk çıkar ınşaallah 10 sene öncesi fiyatında hâlâ 5lira olursa anca zarar çıkıyor tekrar kahru perişan olun topunuz...
Kabilem, sana dert yanayım, bu aralar ağırlıklı başka yerlere sardım tahtacı gereksiz inat ediyor, tanıyorsan söyle çok şey etmesin:evil: 3 ün 5 hesabını yapmanın lüzümü yok diye düşünüyorum, hayır düştükçe alabilecek, alım gücü olan adamlara çok şey etmemek lazım kanımca...
Aks buralarda olacaktı ne muhabbetler ne muhabbetler:yes: ihlas da 1 tl yi geçmiş maşallah, bakalım mrmrs ımızın rakamlarını da görecek mi:wave:
Sofradan Kurtlar Çekildi Çakallar Doldu. Onun için dikkatli olmak her zaman için en güzeli. Spekülatörlerin manipülatörlerin kucağında zarardan zarara koşmamak için her zaman için şirketlerin bilançoları, mali yapıları, bulundukları sektörün gelecek vizyonu ve birde en önemlisi patronunu incelemeden adım atmak her zaman için yüksek risk içerir diye düşünüyorum.
Çayımı sizler için yudumluyorum arkadaşlar :)
Yatırım tavsiyesi değildir.
leylek olup damına konduğum bacaksız Nikol Paşinyan yine aynı oyunlar tezgahlar içinde yani haksızlık zulüm yapmaya başkalarının hakkını gasp etmeye devam ediyor ama sonrasında da geri çekilmeyi ihmal etmiyor..
Bu kağıdın ov de beklenti ve hikayesi nedir arkadaşlar.
25 sene önce 10 dolar karşılığı olan kağıdın şimdi hus un dediği gibi bırak 10 doları 10 cent bile etmeyişidir bütün hikaye.Bir gün büyük yükseliş başlayacak diye yıllardır bekliyoruz.Bazen kanalistanbul'a bazen solunum cihazı üretimine ne bileyim ne bulursak ona sarılıp bir umut bekliyoruz.
,
Rahmetli Enver ağabey geri dönüş yapacakmış eski günlerde olduğu gibi Holding hissesine show yaptıracakmış hem yönetim kurulu başkanlığınıda hayırsız oğlundan geri alacakmış itibarını beş paralık etti diye..O rahmetli olduktan sonra hisse fiyatı iyice çamura saplandı çamur bacaksızla beraber..Yani anlayacağınız Enver ağabey beklentimiz o mucizevi olarak geri dönerse bu iş olur yok eğer dönüşü olmayan yere gittiyse ki öyle olduğunu hepimiz biliyoruz o zaman Allah'a yalvarıp yakaracağız Mücahit Ören'i ıslah etsin diye..Arkadaşın söylediği gibi 90 tl üzeri rakamlarda olduğunu biliyorum ..Rabbim Allah bize bu konuda hayırlı ve sevinçli günler göstersin..Enver ağabeye de Allah rahmet eylesin taksiratını cümle geçmişlerimizle beraber affeylesin..Amin.
Bende aldım bakalım ayağım uğurlu gelecek mi. yıllarca bekletti mahvetti ky yı Ören ailesi belki imana gelmiştir diye aldık bakalım ne olacak.
TA-1020 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayrak oluşumu genellikle sekiz bar civarı olur ama kesinlikle yirmi bar üzerine çıkmaz.
kuzey amerikada asya da yasar ucgen kafali
kisa boylu kemiksiz
kendinden gucsuz canlilara saldirir
yemek icin oldurmez katil ruhludur
ayni mucait
O yazdığım bana ait bir bilgi değil kabile reisi. Uzmanların İnternete yazdığı bayrak formasyonuna ait bilginin bir bölümü.
3 Eylül den 11 Eylül e kadar hızlı bir yükseliş oldu hatırlarsan. Orası bayrağın direği oldu kanımca. 11 Eylül den sonra bayrak oluşumu başlamış gibi görünüyor. Ve bu oluşum en fazla yirmi gün sürer diyorlar. Sonrasında yukarı doğru hareket edeceği söylenir. Kısmet artık.
Bayrağın içinde tobo bile oluştu. Bu da güzel bir hareketti bence.
Kıymetli TTolga kardeşim,verdiğiniz kıymetli ferahlık veren bilgileriniz için Allah razı olsun..Bundan sonrası için temenni ederim hakkımızda hayırlı olur inşha Allah..Sağolasınız..Slmlar..
slm ortaklar.
an itibarı ile fiyat bakımından en ucuz hisse olabilmemize ramak kaldı.
ieyho 1,03
brko 1,06
ihlas 1,07
ygyo 1,09
bulabildiklerim bunlar. yakında en dibe yerleşeceğiz.
yöneticiler uyuyormuuuu :)
Bu sessizlik neya alamet,ya peçeteleri elimize verecek,yada hepimizi halaya davet edecek. Sessizlik iyidir,sonu hayır olur inşallah!!ytd
Teknik, temel, beklenti saymakla bitmez sonuç koca bir fiyasko
O kadar yaz çiz hus yine haklı ve hep haklı.
Beklentisiz batık şirketler alsaymışız hem daha çok kâr var hem bukadar kafa yormayada gerek kalmazdı.
İşte yıllardır bunların nasıl bir hırsız dolandırıcı kan emici sülük olduklarını söyledim tekrar ettim durdum buyrun borsa şirketlerinin tamamı nominal değerleri çoktan geçtiler ama bu vatan haini vatandaş düşmanı amerikalı bacaksız hala ayak sürtmeye devam ediyor utanmadan sıkılmadan buyursun onu koruyup kollayanlar buradaki manzarayı seyretsinde bu kişinin nasıl bir karakter kişilik şahsiyet olduğunu görsünlerde ona göre itibar puanını kendileri versinler..Madem medine dilencisi fakir fukarasın 5 adet şirketinin ne işi var borsada yok eğer geçerli sebeplerin var niye tüm şirketlerinin sahibi ana holding fiyatı tüm borsa şirketlerinin altında utanmaz arlanmaz yüzü kızarmaz itibarsız adam Nikol Paşinyan..Ömrümüzü yedin be vicdansız zalım..Sevdiklerimin hayırsız evladı..
Sayın kabile farkındayım sizin içinizde benim gibi yangın yeri, lakin elimizden birşey gelmiyor.Ya satacağız yada sabredip bu iblislerden parça kopartacağız.selam ve saygı ile iyi akşamlar.