Bence önce 30 endeks kağıtları gidiyor..Sonra sıra bizim küçüklere gelecek.Haftaya büyük temettüler hesaba giriyor sonra çemtaş harekete geçer.
Printable View
Bence önce 30 endeks kağıtları gidiyor..Sonra sıra bizim küçüklere gelecek.Haftaya büyük temettüler hesaba giriyor sonra çemtaş harekete geçer.
Dansöz yine sahneye çıktı. Bakalım nasıl kıvrak hareketler sergileyecek.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalıkta 56 üstü kapatabilirse iyi ama çıktığı yerde kalması çok nadirdir.
Kapatmadi 55 kapattı ama gene iyi bugüne göre.gerci pazartesi den itibaren gene verdiğini almaya başlarsa şaşırmayız.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacim şaşırtıcı oldu :)
Sayın habala ketum cemtaş ı bilirsiniz bu konuda pek sır vermez :) şimdilik tek umudumuz faaliyet raporundaki Genel müdürün mesajındaki sözler ...Tekrar hatırlatmak için paylaşıyorum...ilk çeyrek bu umudumuza gösterge olur muhtemelen,süpriz bir başka haber gelmediği sürece
..."2023 yılı içindeki üretim ve satışlarda bir artış beklentisi ile denge çubuğunda çok iyi bir yıl
geçirebileceğimizi söyleyebiliriz.
2023 yılı için, yine katma değerli bir ürün olarak yapılan ısıl işlem tesislerinde tam kapasiteye yakın
çalışabilecek bir durumda olabileceğiz görünümündeyiz.
Otomotiv ve beyaz eşya sektörlerindeki canlılığın yılın ikinci yarısında tekrar başlayacağı yurt içi
çelik tüketimini destekleyeceğini ve bilhassa yurt içi çelik tüketimindeki artışın yılın ikinci yarısında
devam edeceğini öngörüyoruz.
Önce Çin’den başlayarak yeni yatırımlarda, çevrenin de dikkate alınarak, yüksek fırınlı entegre
tesisler yerine ark ocaklı tesisler şeklinde yapılması, hurdaya olan talebi dolayısıyla da fiyatını
arttırmaktadır.
2023’e girerken, çok zorlu bir yıla girdiğimizin farkındayız. Kısaca, 2023 yılının enerji dar boğazının
etkilerini ve talepleri bilememekle birlikte en kötü geçen yıl paralelinde olabileceğini tahmin ediyoruz."
Bu saate kadar iyi hacim yaptı :)
56'yı koruyamadı yine, endeks müsade ederse yine deneyebilir.
Sayın Bawer,e-genel kurula katılacak mısınız?
Pek gerek duymuyorum hocam, yatırımlarla ilgili bilgiler faaliyet raporunda var, patron desen hem bedelsiz hem de temettü veriyorum, piyasa hisseyi almıyor daha ne yapayım der.:) Yani pek şikayet veya edinilecek başka bilgi yok, bir tek hisse alımı önerilebilir, siz katılacak mısınız peki.
Genel kurula katılan olursa bu hisseye temmettu ve bedelsiz kararı olmasına rağmen ve iyi kar elde edilmesine rağmen neden piyasada ilgi olmadığını sorabilir mi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adi tahta şu anda yaptığı hareketleri yıllardır yaptığı için adı çıktı kimse bulaşmak istemiyor. İnşAllah bir süre sonra bende kurtulup bir daha tövbe edeceğim. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi başkan az biraz kaldır tahtayı, endeks toparlandı, bahanen de kalmadı, zaten üstünde temettü ve bedelsiz var, hiç bir şey vermeyenler bu kadar düşmedi.
Devre kesecek nerdeyse nmsz.
Ayıp yahu az sahip çıkın hissenize.
Zorla genel kurula getirtecekler valla.
Demirler pul olmuş da haberimiz yok gibi
Credit Suisse değil de sanki bu adi teneke battı.
Senin battığın günleri de görürüz inşAllah.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boş boş takılıyor.
Fiyat hareketleri anlamsız şekilde.. Bir çıkıyor bir iniyor.Patronda bilmiyordur ne bo... yediğini...
YTD.
Bu hafta tepeden bir tabandan fazla düştü hisse, niyeti bölününce tek hanelere getirmek galiba, ne 56!ymış arkadaş, endeks toparlarsa bu da hızla toparlamalı, hem artık pozitif ayrışması lazım malum beklentilerden dolayı.
%5-6 düş, %0.50 tepki ver, yuh.
Abi yorma kendini..bu hisseden bir cacık olmaz...Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar arkadaşlar
Sabır zordur meyvesi tatlıdır biliyorum zor zamanlardan geçiyoruz ülkenin ekonomik durumu, deprem, seçim emin olun ki bende bunaldım ben kendimi yılın ikinci yarısına hazırladım yerlilerle buraya kadar bu seçim öncesi kimse bu borsayı bir yere alıp götürmez
Bu benim fikrimdir katılmaya bilirsiniz saygı duyarım
Bazı hisseler geri alımlarla ayakta duruyor bizim öyle bir avantajımız da yok, kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz, fonlar da vebalı muamelesi yapıyor Cemts'e maalesef, yoksa sektörün gerisinde kalmazdı.
Dün endeksin 3 katı düştü bugün endeks kadar bile tepki vereniyor, yuh diyorum.
Eğer bugün eksi kapatmassan adisin cemtas
Ohbe eksiye geçti
Hissenin çift tepe yaptğı günden bu yana bir sorunu var. Olanı değerleyemiyor. Bilançoyu heba etti. Temettü + bedelsiz heba oldu.Sonra gelen depremle bir daha sarsıldı.
Şimdide seçim fiyatlıyor desek yine bir yere gitmez ama anlayamadığımız bariz ortada olan bir sorun var.
Takılıyor yani boş boş. 41 e neden düştü 57 ye neden çıktı anlamıyorsun. Oynuyorlar gibi geliyor bana. kedinin oynadığı gibi. Neyse konuya döneceksek teknik olarak bir TOBO oluştu dedik oda bir işe yaramadı gibi.
Nitelikli çelikte halen bir sorun görülmüyor benim bildiğim temeldede bir sıkıntısı yok. EMA100 dip yaptı 2 gündür.
Seçime kadar bistte toplama arefesi gibi görülüyor.Kim kazanırsa kazansın bist yine yukarı gider bence. Bakalım cemts o tepkiyi verebilecek mi?
YTD.
Ford geçen seneye göre Ocak Şubat ayında yüzde 70 civarı satışı artırmış diyorlar yanlış hatırlamıyorsam...bundlar vasıflı çeliği bizden başka kimden alacak :) ama hisse bunları toplu fiyatlayacak herhalde
Bu hissenin gerçekten yukarı iyi gidicegini düşünen varmı
Olumlu hiç bir şeyi fiyatlamıyor, ayrıca endeks aşağı gelirken 3 kat fazla düşer, yükselişte yataya sarar bugün olduğu gibi, oysa bugün Egeen tavana yakın, jants öyle, hatta eregl bile iyi prim yaptı, borsayı çok iyi bilen pek kıymetli patronumuz az bir yatırımcısını anlasa ve hisse geri alım kararı alsaydı keşke.
Yine nal topluyor bizim eşek, endeksle makas açıldı, sert bir atak yapması azım, kuruttun yatırımcıyı başkan.
Açık söylemek gerekirse ben çok umutluyum. Nitelikli çelik üretiyor. Boş bir şirket diyemeyiz. Belki zamansal olarak yanlış zaman şu aralar. Patron faktörüde olabilir tahtacı faktörüde..
Bu şirketin olması gereken değer nedir? Bu soruya cevap arıyorum. Belirli formulasyonları basit öngörüleri var ama info nun yaptğı bir hesaplama vardı https://infoyatirim.com/wp-content/u...nto_Raporu.pdf burada.
Sayfa 54 de diyorki 2022T net kar 965M öngörmekle birlikte bilançoda 954M geldi.
Demekki öngörüler %1 civarı sapmayla gerçekleşebilir.
Hesaplanan hedef fiyat 90,27 TL.
Öngörülen bu fiyatın olmaması iiçin hiç bir neden yok. Bu nedenle silkeleyip duruyor olabilirler.
YTD.
Kalitesi bu işte, sabahtan endeks %1 artıyken varlık göstermedi, dün de öyle ama kırmızı gördüğünde en önde, kim yapıyorsa bunu...
Endeksi kırmızı gördü mü dayanamıyor. Karaktersiz SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.