rahip krizi sayesinde 190 milyar dolarımız var, bu kesinlikle büyük şans. birde o olmasaydı fena olurdu işler.
Printable View
herkes evine bir kaç varil ham petrol alsa iyi olur.
yükselince tüpraşa satar.
Halk malına sahip çıkıyor gibi görünüyor ..dün hulk çöp seviyesine düşünce şeytana uydum ,fazla olmasada
tşk. 666 paylaşım için
https://www.youtube.com/watch?v=3Qr07SYZfno
Adam coronadan korunurken ruh sağlığını kaybetmiş ..sonumuz böyle olmaz inşallah
Abd ve Avrupa borsaları mezbahaya döndü.
Biz bir köşede gözlerimiz bağlı bekliyoruz.
Şahsen uzun bekleyebilirim. Dünyanın sonu da değil elbet hayat devam edecekse çark dönecek nasıl olsa.
Yalnız sorun şu daha da düşerse düştüğü hızla yukselmeyecegi için 1 yılda belki zararı ancak çıkarırız.
Halbuki o esnada dusuklerden alsak neredeyse ikiye katlar muhtemelen.
Ama gel gör ki dip bulunmaz işte.
Cok fazla telaslandin Yildiztozu ortak. Hersey yoluna girer. Ama maalesef 1 sene kayip. Bizim borsamiz pahali bir borsa degil ve kriz zaten yedi daha gecen sene. Oraya buraya baktikca onu bunu okudukca daha da beynini yerler. Sakin kalip strateji dusunulebilir. Mesela ufak ziplamalarda bir kismini verip ilerisi icin beklemek gibi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1738489219.png
Halk bankta kaç basamak verdiler öyle.
İçişleri Bakanlığı genelgesiyle.Edirne ve Kırklarelinden Yunanistan ile Bulgaristana açılan kara ve demir hudut kapıları bugün saat 00.00 dan itibaren giriş-çıkışlara kapatılacak.
Az önce hanıma dedim ki brent 25.70 e düştü. Cevabi ; petrol icin birbirilerinin gözünü oyuyorlardı şimdi ayağa mi düşmüş. Yorum sizin
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru söylüyorsun 666 ortak bu da geçer elbet.O sat-al işlerini iyi yapamıyorum. Dokunmuyorum kalsın aynı şekilde.
Bu arada iyi kapanışa attık kendimizi.
Dow 20.000 i kırdı aşağı. An itibarıyla -% 7 ye yaklaştı.
Trump akşam bir açıklama yapacakmış sanırım salgın / ilaç hakkında.
Reis mealen ''salgın sonrası Dünyada hiçbirşey eskisi gibi olmayacak '' diyor .
halkbank bir çuval geri alım bildirmiş.
baktım içinde makarna bulgur yoktu
sokağa çıkma yasağı gelirse nasıl etkileniriz vallahi hiç düşünmedim.
sahna sen de kafayi yedin en sonunda anladigim kadariyla. Welcome to the club!
Bugun alimi yok bankanin.
Ama bu var. Sulunez kalan 20 milyonun ustune bir de 50 milyon lot mal alacak :)
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Geri Alınan Paylar Tebliği kapsamında, daha önce 29.08.2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı uyarınca alımına karar verilen 70.000.000.-TL nominal hisseye 50.000.000.-TL nominal hisse ilave olarak toplamda 120.000.000.-TL nominal hisse (12.000.000.000 adet pay) ve daha önce açıklanan azami 450.000.000.-TL satış tutarına 300.000.000.-TL ilave olarak azami 750.000.000.-TL satış tutarına kadar Bankamızın Borsa İstanbul'da işlem gören halka açık paylarının geri alınmasına karar verilmiştir.
..................
Ben de geri alim yaptigindan bahsediyorsun zannetmistim.
iyide bu söylenenleri ve inanın daha fazlasını biliyoruz. devlet ne yapacak, parayı bırak, mesela devletin tüm araclarını devlet hastaneleri emirine verdik, yada vekil korumalarını verdik dese bile yeterdi.
uçuşlarda kdv %1 ama sınırlı bir süre. zaten o dönemde çalışmıyor ki.
kim beyan ederse halkbanka kredi borcu olanları erteliyoruz. hemde beyan ile. :) paket geldi halkbankın üstüne bindi.
Hic bir yerden TAVi etkilemeyen bir paket...
Borsa ile ilgili bir adım bekliyordum açıkçası mesela denebilirdi Bes fonlarının ağırlığını borsada artıracağız deseydi iyiydi
Bu bile yeterdi
Yüzede 10 olan ağızlığı yüzde 25 yada 30 yapsa bile kafiydi
Petrol %15 ekside. Bir noktadan sonra devreler yanıyor. Bu fiyat durgunluk yüzünden düşüyor başka bir açıklama yok. Avrupa toparlar ama petrol üreten satan ülkeler gidici.