Reha GAYA Tavsanli yaz e-mail gidiyor.:)
Printable View
Ben acaba þimdiden önlem olarak kullanýlabilirmiyim diye düþünüyorum.Ama evden çýkmamak daha garanti geliyor.
Sayin hakem
Meshur kral iki bin yil var belki
Ruya gorur
Kiz evladi oluyodur vefat yani
O da onlem olsun diye
Gider salacak karsisina kiz kulesi insa eder
Meyve sepetine giren yilan
Sokar kizi , oldurur
Surekli evde durulur mu ya?
Cekin korona ilacini
Yaka bagir acik cikin
gezinin:)
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
https://youtu.be/E1vQ3FEbo8g
Þu anda, sterilizasyon çalýþmalarýna baþlamýþtýr.:oleyo:
Neyse belki de sizler haklýsýnýzdýr, o kadar da yayýlmaz virüs,göreceðiz artýk.
Italya kayýþý kopartmýþ 627 vefat aq!
Yaþ 32 alkol ve sigara yok çay bile içmiyorum. Yoðurt ve Bol meyve yerim. Çok þükür kronik hastalýðýnda yok. Genel ailemizde hem anne tarafý hem baba tarafý maþallah uzun ömürlüdür çok þükür. Evet diðer insanlar özellikle yaþlý kesimi bu kadar onemsemesiji anlýyorum ama gençlerden benim yaþýndaki insanlarinda fazla abarttigini görüyorum. Ama burada yazan kadar abartan olduðunu bilmiyordum.
https://i.hizliresim.com/J8nDKX.jpg
Ameliyat maskesi eczanelerde bulunuyormu, markete falan girmeden önce alkole daldýrýp öyle gireceðim.
https://twitter.com/basyazar/status/...836143618?s=21
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Genc yasli farkmaz
Mezar tasinda
Koronadan gitti yazmasinda
Korona ne be ya
Siyonik finans mafyasi ucuzdan sirket hisse senedi zonk zink toplamiyosa bahaneyle korona olsunlar
Laboratuvar mikrobu oyle cok guclu olamaz ya
Istesede bi tarafini yirtsada olamaz
Ama tabi insanlar korusun kendini
Her daim
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sn moruk sen komplocusun benim gibi,denver havaalanýný incele,ordaki meþhur resmi incele ,resimdeki adamýn yüzünde ne var dikkatlice bak sonra konuþuruz konuyu.Ha o resim ne zaman çizilmiþ oraya, stonehedge de nüfus azaltýmý ibaresi falan onlarý da bir ara konuþuruz.Bu virüs boþa bela olmadý dünyaya bir iþlevi var.
SAAT 21.00 ALKIÞINDA BULUÞALIM
Saðlýk çalýþanlarýmýzýn mesaisi gece gündüz devam ediyor. Saat 21.00’da, haydi bir alkýþ daha! Minnettarlýðýmýzýn sesini bu akþam ve yarýn bir kez daha duyuralým.
Müjde müjde size parizyenden müjde size...
Gece kulübünün imalatý olsa gerek.
80-90'larda reklam vardý izlerdik, kimse de karýþmazdý.
Þimdi topiðe koysam taassup sahibi emekli büyüklerimiz kýzýp duracak, tansiyonumuz var diyecek. Ne zamana denk geldik heyhat...
Ben size link veriyorum, isteyen bakar. Bu reklam gibisi gelmedi müjdeeeeeee:
https://www.youtube.com/watch?v=nZ-USQiKJk8
15 Dakika kadar sonra, bir cigara içip Corona ilacýma baþlayayým.
Durum vaziyet b. sarmaya baþladý, bari geceyarýsý vaka sayýsý az gelse.
Benim izlenimim maalesef tüm Türkiye de doðrulanmýþ,ekþi sözlükte baþlýk açýlmýþ,ayný þeyler söyleniyor,görece düþük risk grubu olan gençler maske ve eldiven kullanýrken,belli bir yaþ grubu üstü,tüm meydanlarý dolduruyor,zabýta zoruyla kapalý kahvelerin sandalyelerine oturup geyik yapýyor,bu insanlar yakýn çevrelerinde biri ölmedikçe asla bu hastalýða inanmaz,önümüzde Ýtalya örneði var...gerekirse kýsmi sokaða çýkma yasaðý uygulanmalý...
https://eksisozluk.com/20-mart-2020-...a=popular&p=10
Reha aðabey senin ilaç yanlýþ...
Þu hubere bak:
https://www.finansgundem.com/haber/f...ulasti/1478089
Kinin+Alkol+Askorbik Asit lazým.
Bu da en iyi limonlu cin tonikte bulunur.
Kimse için bu kadar yazmam pek ama aðabeyim bir tanedir.
Bu da tarihi aðabeyim:
The cocktail was introduced by the army of the British East India Company in India. In India and other tropical regions, malaria was a persistent problem. In the 1700s Scottish doctor George Cleghorn studied how quinine, a traditional cure for malaria,[14] could be used to prevent the disease.[15] The quinine was drunk in tonic water, however the bitter taste was unpleasant.[15] British officers in India in the early 19th century took to adding a mixture of water, sugar, lime and gin to the quinine in order to make the drink more palatable, thus gin and tonic was born.[16] Soldiers in India were already given a gin ration, and the sweet concoction made sense.[17] Since it is no longer used as an antimalarial, tonic water today contains much less quinine, is usually sweetened, and is consequently much less bitter.[18]
Gin and tonic is a popular cocktail during the summer.[19] A 2004 study found that after 12 hours, "considerable quantities (500 to 1,000 ml) of tonic water may, for a short period of time, lead to quinine plasma levels at the lower limit of therapeutic efficacy and may, in fact, cause transitory suppression of parasites". This method of consumption of quinine was impractical for malaria prophylaxis, as the amount of drug needed "can not be maintained with even large amounts of tonic". The authors conclude that it is not an effective form of treatment for malaria.[20]
CAÝZ DEÐÝLDÝR
Açýklamada, insanlara virüsün geçme tehlikesi olasýlýðýndan dolayý cuma ve namazlarýn cemaatle kýlýnmasýnýn þeri olarak gerekmediði ve bunun caiz de olmadýðý vurgulandý.
Mýsýr'daki Ezher Büyük Alimler Heyeti'nin verdiði fetvada da cuma namazlarý ve cemaatle namaz kýlmanýn askýya alýnmasýnýn caiz olduðu aktarýldý.
Biliyorsunuz bir tarafý açýk kalmýþ konuyu sevmem, bu konuya da fetvamýzý verelim.
Þaka bir yana romanlarda cinlen kinini karýþtýrýp içenleri okumuþtum, ben kinin acý deye böyle yaptýklarýný zannediyordum, demek ki cinin de bir etkisi varmýþ.
Corona ilacýný zamanýn da almak çok önemlidir, ben mutfaða uzar cigaramý içip ilacýma baþlayayým.:yahoo:
konuyla uzaktan yakindan alakasi yok ama dolar 6.56
Bazen istatistik bu tür yeni salgýnlarda yanýltýcý olabilir,yaklaþýk 30 sene önce mesleðe ilk baþladýðým yýllarda ateþli bir hastalýk geçirdim,bir tür grip olduðunu düþünüyorum,cuma akþamýydý ateþ o kadar yükselmiþti ki,kendi kalp sesimi duymaya baþladým hayatýmda ilk kez(umarým son da olur)pazartesi görece daha iyiydim,beni gören ,rapor vermemesiyle bilinen kurum doktoru,bir hafta istirahat ve bir sürü ilaç vermiþti,genç ,saðlýklý her hangi kalýtsal sorunu olmayan biriydim,bence de bu tür yeni hastalýklar karþýsýnda sadece genç olmakta bir kurtuluþ yolu deðil,herkes azami dikkatli olmalý...
Viop topigine hasarat dadandý, eskilerden biri beni iyi tanýyor çünkü, fakat kim çýkartamadým?
TBMM'de "Afrika Kalkýnma Bankasý'na 4 milyar dolarlýk ek pay" görüþmeleri baþladý.
Para b.k. gibi , Afrika 'ya da yeter Suriyelilere de .
Bizdeki etkin virüs tedbirlerini gören Ýtalya, kýskançlýðýndan konut pesinatlariný yüzde 5 'e çekecekmis.
Saðlýk Bakanlýðý koronavirüs genelgesi yayýnladý. Genelgeye göre, bugünden itibaren tüm Özel ve Vakýf hastaneleri Pandemi hastanesi ilan edildi.
Evde oturulmasýnýn istediði bir dönemde otel ve uçak bileti indirimlerinin sýrrýný ise hala düþünüyorum.
Benim aklýma göre çinin kasým aralýðýný biz þubat martta yaþadýk,þu anda çinin ocak þubatýný yaþayacaðýz,allah cümlemize kolaylýk versin.Eðer çinin önlemlerini alýrsak üç aya kadar iþi kotarýrýz,yoksa sanýrým iþ baþka þekle döner.