Yok sn tahminci yahu gözlerimle gördüm hiç kimsenin ayakkabısı yok,zengin olacağız,dünyanın ayakkabısını satacağız,gözümle görmesem yazmam.O iş bende siz merak etmeyin:)))))))))))))
Printable View
Yok sn tahminci yahu gözlerimle gördüm hiç kimsenin ayakkabısı yok,zengin olacağız,dünyanın ayakkabısını satacağız,gözümle görmesem yazmam.O iş bende siz merak etmeyin:)))))))))))))
Ama aksi durum olursa yaz geliyor alırız iki çift şıpıdık terlik giyer gezeriz ne olacak.Ölümlü dünya dert etmeye değmez.Oynayıpta kazanmaya en yakın olasılık oynayıp da kaybetmektir,en sıkıcı durum oynamayanın ki:)))))))))))
Bu şirket dürüst yatırımcı dostu bir şirket olsaydı gelecek bilanço sonrası tüm hissedarlar bayram yapardı. Bakınız ISGYO bilançodan sonra ne güzel hareketler yaptı. Patron hisselerinde kazanma olasılığın zar atarak kazanma olasılığınla aynıdır. O ayakkabıları satacak kişi siz olsaydınız kesin satardık bundan eminim. Ama satacak kişi bu (yatırımcı dostu :)) şirketin patronuysa Afrikalılara ayakkabı satmak yerine Afrikalıları köle pazarında satmayı tercih edebilir :)
Sn tahminci ben duydum adam kırklanmış ,tövbe etmiş,bundan sonra yemin billah çakallığa son vereceğim demiş,son bir fırsat deyip yalvarıyormuş,bakalım bilançodan sonra belki kendini affettirir,umutsuz yaşanmaz ki,hele borsada umut çok mühim:)))))))) Kısmet diyelim.
Bu afrikalıları köle yapma işini demiyeydiniz iyiydi,bizim müşteriler sakata gelir onlar zincir kullanıyor ayakkabı kullanmıyorlar ki,sektörü öldürür bu yeni gelişme valla.
Tövbe ettiyse o ayrı tabi :)
Etmiş etmiş sıkıntı yok,bu arada rusya krizinin etkileri hafifliyor,bilanço sonrası çarşamba yeni bir kötü haber duymazsak kağıdın kendini toplaması mümkün.
Yarın akşam saat 5 ila 6 arası hareketler mühim.
Can çıkar huy çıkmaz:))
İnşallah az bir hissem var ama olsun.. forumdaşlar kazansın kendim kazanmış gibi mutlu olurum.
Bilançoda tuzak kurulmazsa, bilanço güzel gelirse, ters algı yaratılmazsa, yeni bir haberle atmosfer bozulmazsa hissenin kısa zaman içinde yüzde 50 ye yakın prim yapması beni şaşırtmaz. Ama patron herkesin maliyetini kurtarıp kara geçmelerine izin verir mi bilmem. 1 TL den bedelli satmışken 1 TL üzerinde titreme tutmasın adamı :) Tövbekar olduysa bir ihtimal olabilir. Tövbekar olmadıysa 1 TL den sattığı bedellileri 0.60-0.90 aralığından topladıktan sonra bu işe istekli olabilir. Neticede hisse 1 TL üstü olur ama o güne kim kalır orası meçhul. O halde umalım adam tövbekar olsun.
KLGYO dan bildirim yağıyor, bilançomu acaba bakalım..
Kar 547 milyon geldi.
Özkaynaklar 1.761.543.000 TL
SON Çeyreklik FAVÖK negatif.. Yıllık FAVÖK artışı yüzde 246.
Son çeyrekte duran varlıklar yüzde 54 artmış ve 1.051.183.000 TL ye ulaşmış. Ama bizim beklentimiz daha yüksekti.
https://i.hizliresim.com/oc9j4zc.PNG
Tam tahmin ettiğim gibi. Referans Bahçeşehir'den tek kuruş girmemişler hasılata. Ertelenmiş gelir kısmı 1.119 milyar Tl olmuş. Yani fatura kesmemişler.
Son çeyrekte net borcu 643 milyondan 716 milyona yükselmiş.
Gelen bilanço traş. Yarın bilanço geldi diye aşşağı basarlar. Ytd
Referans Bahçeşehir maskelenmiş. Satılanlar yansımamış..
Dediğim gibi, oyun planını tamamen 2022/I çeyrek bilançosu üzerine kurmuşlar. Bedelliden kasaya giren 750 milyon + Referans Bahçeşehir'den gelecek olan yaklaşık 600 milyon Tl ile birlikte ne yapacaklarsa yapacaklar...YTD
evet sen haklı çıktın bu sefer sn. hissedarxd. referans bahçeşehir projesi hasılata yansımayınca 700 milyon kar belentimiz 546 milyona gerilemiş.
bahçeşehir projesi satışları ertelenmiş gelirler tarafına borç yazılmış. satışı yapılmış ama hasılata yansımamış olan rakam 1.1 milyarı geçmiş.
kasada 715 milyon var + 775 de bedelliden girdi.
Kasada 1.5 milyar. ama şirketin piyasa değeri 1.2 milyar.
şaka gibi ama burası bist
Eğer bedelli sermaye artırımı yapılmamış olsaydı,
PD: 0.3 FK: 0.97 olacaktı, o zaman mükemmel diyecektik.
Ama bedelliden sonra bu derece cazip değiller.
hayekbey öngürüleriniz tutmadı ses çıkmıyor sizden.
şu fiattan bile karından daha düşük piyasa değeri var ömrümde böyle bir şey görmedim soluksuz 4 tavan çekmesi lazım
Güzel kar..bu hisse fiyatına göre gayet iyi..
Ancak...
Net borç 716 milyon..
Neredeyse sermayesi kadar borcu var ...
Son çeyrek en kötüsü olmuş..eksi favök..
Borsa sürdürülebilir kar ister..
Hissedeki pis kokunun sebebi bu mu?
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PD/DD: 0.68
F/K: 2.19 oldu hisse başına karı 0.39 kuruş.
Rasyoları beklentimiz kadar olmasa da güzel sayılır
Hep son gün gelirdi bu kez şaşırttı sanırım.niyeyse
yahu hakikaten nasıl bir yatırımcı topluluğu içine düştük arkadaş, sen yapma bari sn. fibonacci.
net borç 716 milyon diyorsun.
Allah aşkına bilançoya bakın lütfen. borç mu o. adam parasını almış projesini satmış, fatura kesmediği için ertelenmiş gelirler kısmında PASİFTE duruyor diye borç diyorsunuz.
şirketin borcu yok yahu , ne finansal ne ticari
yapmayın arkadaş ya
vallahi yoruldum
Sayın hayek..
İnan benim hatam..
Finansallari okumadan tabloya baktim..
Bu grafik aldattı..
https://i.hizliresim.com/slzh8dx.jpg
Ne desek boş,yarın ne yapacaklar bakalım.Bence bilanço gayet güzel.
Asıl iyi bilanço 1.ceyrekte gelecek o zamana kadar yavaş yavaş toplar onla boşaltırlar.
Şimdi bugün 10 milyon lot satan Oyak yatırımın bu bilançodan haberi olmaması mümkün mü??
Veya on milyonlarca lot satan A1 in..
Bilanco haftalardır zaten bilgisayardaydı..
Sadece kap a yeni gönderildi..
Sonuçta yine patronun isteğine kalıyor veya onun uşaklarınin..
Yol verirse durduran olmaz..
Ama durdurursada yol veremezsin..
firmanın beş kuruş net borcu yok özsermayesi borçsuz o borç dediği ertelenmiş gelir bir dahaki bilançoya girecek bu şirketin şuanki değeri karından bile az bedellisiz bile temiz 3 kattrilyon özsermayesi var.borcu var diyenler elındeki malı satmış algı yapıyor.540 piyasa değeri 3 kattrilyon özsermaye soluksuz 4 tavan A1 İnde mal val sattığı yok devamlı tezgaha virman yapıyor a.............nesi ama çok döktüler çok milletin ocağını batırdılar.