Küstüm sana
Printable View
Trump' ta virüs çıkarsa pek bişey olmaz, bir şekilde kurtarırlar, yine de piyasalar bunu bi %15 düşüşler kutlar...
Asıl bomba Trump virüsten ölürse olur bence...
O zaman look at the KOÇ derim...
Saat 17.30 sonrası günlük haftalık kapanış gücü ve bu gece de DOW kapanışı önemli...
Alisveriste iken bir baktim neredeyse tavana yakinlardi hisselerim. Dedim kilitler herhalde bu saatten sonra eve bir geldik bir de ne gorelim. Karin yarisi gitmis.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow grafik paylaşıldı mı bugün hiç arkadaşlar
Ukrayna'da Kovid-19 nedeniyle ilk ölüm gerçekleşti
Ukrayna'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 71 yaşında bir kadın hayatını kaybetti.
Ukrayna Sağlık Bakanlığı basın servisinden yapılan açıklamada, Jitomir bölgesinde dün Kovid-19 teşhisi konulan kadının yapılan müdahaleye rağmen kurtulamadığı bildirildi.
Aile bireylerinin karantinaya alındığı kaydedilen 71 yaşındaki kadının ölümüyle ülkede Kovid-19 kaynaklı ilk ölüm gerçekleşmiş oldu.
-Ukrayna'ya yabancılara giriş yasağı
Öte yandan Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Aleksey Danilov, düzenlediği basın toplantısında, alınan karar gereği iki gün sonra yabancı vatandaşlar için iki hafta süreyle Ukrayna sınırlarının kapatılacağını duyurdu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Avrupa'da hastane çok yapılır ya da bizim yaşlılar için tatil köyü havasında sağlık köyleri yapmamız lazım.
sapık lan bu 1000p alıyor verıyor....yıne short topluyor 115lerdekı gıbı
IATA Başkanı: Koronavirüs krizi 2-3 ay daha sürerse daha fazla havayolu şirketi çökebilir
Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) Başkanı Alexandre de
Juniac koronavirüs krizinin iki veya üç ay daha devam etmesi halinde
havayolu endüstrisinin daha fazla zarar görmesine ve daha fazla
konsolidasyona neden olabileceğini bildirdi.
Juniac, gelir kayıplarının Trump yönetiminin ABD'nin kıta Avrupası'nın
çoğunda seyahat kısıtlmalarını açıklamasından önce, bir hafta önce
tahmin ettiği 113 milyar doların muhtemelen üstünde olacağını belirtti.
Juniac, "Kısıtlamalar koyan tüm hükümetlerden ve özellikle ABD hükümetinden,
bunu hafifletip hafifletmeyeceklerini belirlemek için kararı kalıcı olarak
gözden geçirmelerini istiyoruz. Bu ne kadar erken o kadar iyi" dedi.
BBHT İspanya olağanüstü durum ilan etti.
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı ülke genelinde 15 gün "olağanüstü hal" ilan etti.
İspanya ohal ilan etmiş haftaya Avrupa toptan ohal ilan eder gibi.? Altın olmadı beklediğim gibi gelen giden vuruyor kafasına ne zaman kafayı kaldıracak bu sarı?
Isviçre hükümeti: Koronavirüsün etkisini azaltmak için acil destekte 10 myr isviçre frangı ulaşılabilir olacak
ukalalık olmasın ama... çok dikkat....... kademeler yok gibi.... aman dikkat poz olanlar....
TUPRS de devre kesmedi.
Avrupa'da akaryakıt marjları tüketimin azalması ile daralabilir. Oraya göre fiyatlama var ama pahalı olan ağır petrol kullanacak belki ondandır.
Sudan'da koronavirüs nedeniyle ilk ölüm gerçekleşti
Sudan'da ilk yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası tespit edildiği ve hastanın hayatını kaybettiği bildirildi.
Sudan Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen 50 yaşlarında bir vatandaşa yapılan testin pozitif çıktığı ve dün hayatını kaybettiği belirtildi.
Sudan Başbakanı Abdullah Hamduk, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, virüsün yayılmasını önlemek amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütünün uyarılarına dikkat edilmesi çağrısında bulundu.
Hükümet, virüse karşı alınan önlemler kapsamında Mısır'a açılan Eşkit ve Erkın kara hudut kapıları ile Halfa en-Nehri deniz hudut kapısının kapatıldığını ve Mısır, Çin, Güney Kore, Japonya, İran, İtalya, Fransa ve İspanya vatandaşlarına seyahat yasağı getirdiğini açıklamıştı.
Afrika kıtasında Sudan'la birlikte Etiyopya, Kenya, Gabon, Fildişi Sahili, Gana, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Burkina Faso, Mısır, Cezayir, Nijerya, Senegal, Kamerun, Tunus, Güney Afrika ve Fas'ta da Kovid-19 vakaları görüldü.
Kıtadaki yaklaşık 170 virüs vakasının 4'ü ölümle sonuçlandı.
fiyatlar güzel. sepette %50 indirim gibi. de bu korona olayını fazla hafife de almamak icap eder.
pgsus ve thy yi kaldırıp diğerlerinimi yemliyorlar. ula pala beyin bırakmadın.
Bütün dünya içine kapanacak Nisan ayına kadar en azından...Bu belli oldu artık...
Her yerden benzer haberler geliyor...
Borsaları da kapatsınlar...
Kocaeli universitesinde 2 si nijeryali 3 hasta virus suphesiyle giris yapti . Ben rapor islerim icin gitmistim Haftasonu cok yerden pozitif cikti haberleri gelecek gibi geliyor bana
dün sosyal madeyada aşti oto garı gündem olmuştu.
okullar tatil edilince tıklım tıklım dolmuş.
pegassusta binlerce telefonlara çıkmayanlarımı ararsın.
yerimizde oturmasını ilk günden beceremedik.
115900 kırarsa 115075 cok onemlı destek.....sırat koprusu adeta
güç kazanamadı..
https://i.hizliresim.com/LAxRsE.png
ohaaa yazdık anında verdı
şahsen hiçbi virüsü hafife almam.
gel yavrum gel.....korkut bu longcuları
Bugün ne para kaldırdım pehhh... Aselsan da 25.45-25.65 arasında 1 saatte tam 6 kez al sat yapmışım.... Yani 120 puan.. Helal bana be [emoji23][emoji23][emoji23]