Benjo az sonra 6.62 ye atacak sanki...
Ytd
Printable View
Benjo az sonra 6.62 ye atacak sanki...
Ytd
6.70 normaldir.ustu sakat, bu hafta takip edilmeli.siz full fizikidemisiniz ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilim kurulu 13.30 da toplanacak
Allahu akbar
bir arkadasim teknik analisttir 30 yila yakin. diyor ki 84 binlerin asagi kapanislar kac gun olursa
44 bini gorecegiz!!! evet inanmiyorsunuz! bende inanmam!
gecen yil bana yazmisti dolar 7 lerin ustun gorecektir mayis 2020 de!
pegasusa bak!!
kac gun sonra para da verecek aliciye hissesin alsin!
Kamu bankalari cok siki genisletici tedbir almis...
Usa da 16 :30 dan senato toplanacakmis.nedir anlami bilen varmi ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
81 önemli orası kırılırsa iş büyür onun üstünde kalırsa sorun yok.
Herkese günaydin..
Usd/try haftasi demistim dün ..bugün bir parça alım yapmayi planliyorum..usd endeksli fonlar getirisi güzel olabilir (T3 kuralı var) ama fiziki candır
Benim dibim 77 ., burdan da yukari ne kadar tepki verir ,tam muamma ,zaman da onemli tabiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
konudan bağımsız lakin zor günlerde olduğumuzdan; nkolay ilginç bir şekilde mk 11,65 olmuş bilginize
Vayy.. Önceki tam olarakkaçtı. Mevduata falan da para yatıran yok anlaşılan.. ppf ile kıyaslamak lazım.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FIL FON 0.0755 getirmiş bu 3 günlük oluyor dimi yani günlük 0.0251 ? MK 9.70 oluyor
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=HSL
bu fon icin yorum yapabilecek var mi arakadaslar?
ing hesapta 31 marta kadar hesabında asgari 1000 tl tutanlara +2 faiz verecekmiş.1 temmuza kadar geçerli olacak.
750 harcayanlara veriyor zatenSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eski lere 10.50 bununla birlikteSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ing normalde 750 tl alışverişe veriyordu ama öbür aydan itibaren geçerli oluyordu,şimdi alışveriş zorunluluğu yok hesapta tutmak yeterli ayrıca 31 marta kadar tutulacak ,bana cep mobile giriş yapınca ekrana geldi uyarı tamam dedim,igl ppfsi hesapladım hafta sonu %8.81 getirmiş(brüt),bu durumda mevduat daha cazip üstelik 1 temmuza kadar.
eski e-turuncu hesaplara şu an 250.000 - 500.000 TL %9 gözüküyor +2 gelirse 11 olur,borçlanmalardan da daha iyi bir oran,üstelik mevduat ve 150 bin garantisi var fonlarda o da yok ben igl ppf bozdum mevduata attım.