EKGYO geri alım güncellemiş.
Halk yatırım bugün 13 milyon lot almış.
Printable View
EKGYO geri alım güncellemiş.
Halk yatırım bugün 13 milyon lot almış.
Dow'u alıyorlar.. Ama tersten :)
Benim senaryom da şöyle..
Abd derin devleti trumpı istemiyor. Napar eder seçimlere kadar borsaların içine ederler. Hazır corona gibi bir bahane de bulmuşken.
Koltuğu sallanıyor turpun :D
TCMB piyasaya şu an TL veren konumunda, para bollaşır ise piyasadan para çeken durumuna gelir ve faizleri ister istemez yükseltmek durumunda kalır bence.
Siz kimsiniz biz kimiz??? akıl almaz bir cehaletle savunduğunuz siyasi aktörlerin akıl almaz politikalarını elestiremeyecek mi kimse???halinize sadece üzülüyorum ve şaşkınlık içerisinde izliyorum sizi...
O değil de kocamanlardan ilk kim batacak acaba? Ya da kim battı.
Abd için diyorum tabiki.
valla bi yunanistan gına getirdi piyasalara zamanında. tam 1 sene piyasa bunla uğraştı.
coronayı kaç sene konuşuruz muamma.
bırakacağı enkazı konuşmak için çok erken.
önce sağlık ve şu panik daha nereye gider.
gerekli önemler yeterli gelemez ise. millet bana bulaştı ölüyorum madem sizide yakarım diyip sokağa atarsa kendini iş hepten çığrından çıkabilir.
ben efsaneyim adlı bir film var. süper tavsiye ederim.
Abd de ilk ceyrekte yuzde 24 kuculme bekliyormus birileri.
özel ve vakıf hastanelerı salgın hastanesı ılan edılmıs....saglık bakanlıgı
çok sağol abi, buradaki hesap sanırım hepsinin birden temettü vermesi veya vermemesi durumu için.
Geçenlerde senin paylaştığın Xu030 hisse listesi, tahmini temettü tarihleri, enkeds ağırlıkları ve temettülerin endekse puan bazında etkileri vardı. Önümüzdeki süreçte belki bazı şirketler temettü verirken, bazıları veremeyebilir. Bu durumda dinamik olarak hesaplama yapmak gerekir. Rica etsem geçende yayınladığın listeyi tekrardan paylaşabilir misin.
Mecburi kamu bankalarından kredi açılması lazım. Parayı toptan verince araba, ev alan borsaya gelen oluyor, ay ay ödemeli vade sonunda toptan geri ödemeli bir kredi çeşidi olmalı. Reverse Mortgage için Türkiye hazır. Milletin evi var ama parası yok.
Bugün sabahtan beri
Dowun bugece -3 yapacağını bilen adamlar ilk dk dan satmaya başlamışlardı
Bu piyasa boru deeel
Önlem paketi olarak Konut kredisi pesinatlarini düşürmek düpedüz bu halkin aklıyla dalga geçmektir.
Ömrümüz varsa konuşuruz. Normalde dünya s2me minare kotuma modunda takılan biriyim ama bende bile yusuf yusuf başladı. Allah sonumuzu hayretsin.
Omrumuz varsa şu duruma da dikkat etmek lazım longlamadan önce.
https://twitter.com/umitak/status/12...298216448?s=09
sosyal medyada bazı yorumlara denk geliyorum
patronundan izin isteyip izin alamayanda çok.( zoraki işe gitmek durumunda )
ücretsiz izin adı altında işinden edilende daha çok.
Bist açıkken son yarım saat dowun 300 pointlik yukarı gidişini sadece izleyen piyasamız yine dünyaya yön konusunda ipucu verdi.
Saglik bakanligi tarafindan :Ozel hastaneler ve vakif hastaneleri pandemi hastanesi ilan edilmis deniyor
Bu dogrumudur. Hastanelerle ilgili bilgisi olan var mi ?
Koronavirüs genelgesi:
- Enfeksiyon, göğüs,iç hastalıkları uzmanı, klinik mikrobiyoloji uzmanı hekimlerden en az ikisi olan her hastane*salgın*hastanesi olacak
- Bu hastaneler Covid-19 tanısı kesinleşinceye kadar hasta kabul ve tedavi süreçlerini yürütecek
https://t.co/l29eejjtlh https://t.co/GNlKPF4TGU
La bu tospa daha Ocak basinda surekli bu virus isi sakat diye yazdikca yemedigimiz laf kalmadiydi. Hepsi arsivli okuldaki pcde kayitli ha haberiniz olsun 😂😂 En iyi vobcu arsivci olandir. Arsiv unutmaz😂
Simdi Medikal park hissesi olanlar ne yapacak.
Havayolarinada boyle yaabilirler,degerli yatirimci arkadaslarim.
Surekli uyarmaya calisiyoruz
dolar topicinde böyle yazmış bir forumdaş.
Italyadaki son vakalarda sanılanın aksine, yoğun bakımdaki hastaların yüzde 25 inin 50 yaş altı kişilerden oluştuğu belirtilmiş.