halkb bile paylaştım 5.47 kuruştu dipten paylaştım dikkatli takip edin kafanız karışmaması için günlük hisse paylaşmıyorum haftalık ve aylık paylaşmaya gayret ediyorum
Printable View
halkb bile paylaştım 5.47 kuruştu dipten paylaştım dikkatli takip edin kafanız karışmaması için günlük hisse paylaşmıyorum haftalık ve aylık paylaşmaya gayret ediyorum
Tebrikler her zamanki gibi nokta atışı yaptın
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn celik comak hocam VKGYO içinde bir yorum rica etsem. Teşekkür ederim...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın celik hocam, yayla ve bntaş için de tebrik ederim. Kapı arkasında kalmasın. :)
Iyi geceler arkadaşlar
Çelik hocam müsaitte Trakya cam bakabilirmisin. Elimdeki netaş ları Trakya cam ile değiştirmek istiyorum. Teşekkür ediyorum. Allah’a emanet.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buradaki arkadaşlar celikcomak önderliğinde pek çoğu hakikaten çok insana para kazandırdılar, tebrik ederim, 1 aydır bu başlığı takip etmeme rağmen hisse tavsiyelerinin hemen hepsi belli zamanlarda tavan tavan gittiler, hisseler u30 , u100 olmadığı için cesaret edip giremedim ama forumu dikkatle takip ediyorum, şu an için çoğu hissede tren kaçmış gibi gözükmekte fakat ilk düzeltme anında ben de tavsiyelere uymaya çalışacağım, tebrikler...
Kesinlikle doğru bir tespit. Çelik çomak üstadın tespit ve değerlendirmeleri mükemmel. Keşke bu topiği takibe başladığınız andan itibaren değerlendirebilseydiniz. Ama çelik çomak hocanın önerip hala almakta geç kalınmamış kağıtlar var biraz geriye giderseniz bunları göreceksiniz. Benim haddime düşmez bunları yazmak. Ama mutlaka çelik çomak üstadın değerlendirmelerinden yararlanın. Kendisinden Allah razı olsun. Sayesinde şahsım adına kazanmaya başladım.
Yatırım tavsiyesi değildir. Şahsi değerlendirmemdir
Hiç bir zaman tren kaçmaz çünkü borsa da fırsatlar bitmez..
Şu an 4 tane güvendiğim hisse var mesela..
Tabi buradaki tüm tahminler tutmaz.
Ama siz de kendi süzgecinizden geçirip doğru tercih ile güzel kazançlar yakalarsınız inşallah...
Hiç bir menfaat amacı gütmeden yaptığı objektif değerlendirmeleri için sn Çelik çomak a çok teşekkür ediyorum...
Merhabalar, bugün çimento sektöründe para girişi gayet olumlu özellikle oyak ve Bsoke ye para girişleri yüksek. Diğerlerinde ise ufakta olsa toparlanma mevcut . Hicbir hareket yapamamış nuh ve eski takip edilenlerden bursa çimento bu ralliye katılamadılar. Bsoke ise dirençleri kıracak gibi ....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam OSTIM geri kalan yarısı bugün 2.84 sattım. Tekrardan hangi seviyelerden tekrar yakın takibe alsak. İkinci hisse için teknik olarak hangisi daha olgunlaşmış gözüküyor. TEKTU, DGATE, OZGYO, OYAKC, OLMIP ve KRONT
Hocam OZGYO da durum nasıl.Beklemeye devammı?
Polho bugün güzel hareket yaparak 3.19 'dan kapatti. Yükselen kanal desteğini aldı. Uzun yılların primsiz kağıtlarından. 3.27 de hafif 3.47 ise asıl direnç noktası.
przma yksln trend devam ediyor.
iyi geceler heyecanlı bir gündü umarım sizler içinde heyecanlı geçmiştir
trkcm henüz istediğim hareketi yapmadı ..yarından itibaren hareketine başlamalı krdmd neyi eksik :)
[emoji106] Teşekkür ederim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi geceler celik hocam, bntas ın hareketini yorumlarsanız sevinirim
Selam hocam OSTIM için güncel bir yorum mümkün mü?Dün satmıştım tekrardan alta alabilmek için.Umarım tekfen gibi kaçırmayız.Biraz daha düzeltme yapar diye beklerken bugün anıden tekrar yukarı fırladı.
Ayrıyeten KRONT ve BAGFS da dikkatımı çekti.Zamanınız olursa bir yorum rıca ediyorum.saygılar sunuyorum
Hocam tekfen için yorum alabilirmiyiz. Teşekkürler
Tektu 1,62 alış yazmama rağmen sıra bana gelmeden fırladı.hiç mal almadan günü kapattık.nasıp kısmet.hızlı olamadık yoksa güzel fırsatlar vardı.nasip kısmet.çamura battığımız zaman hocam neyapalım diye feryat ediyoruz.umarım hocamız hakkını helal eder.herkese iyi akşamlar
Celik çomak hocam cok tesekkurler surekli faydalaniyorum yorumlarınızdan Allah razı olsun
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam iyi akşamlar. Polho daki 3,5 ile vkgyo daki 3,25 hedeflerde bir değişiklik varmı? Bir değerlendirmeniz olurmu bunlar hakkında. Emekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkürler. Allah razı olsun hocam sizden, sizlerden çok yararlandık halada yararlanıyoruz hakkınızı helal edin
(Yatırım tavsiyesi değildir)
Gyo larda harekete başlamayan Ata gy bugün fena durmadi . Gyo lar içinde en düşük fiyatlı olanlardan ...
eregl buradan portföyüme dahil ediyorum 8.40 fiyatla YTD
Sayın çelik kardeş 45 gün evel 1.96 2.01 arası aldığım hissede hala maldayım şuan 2.50 de senin yorumlarınla inceleyip almıştım eğer burdan 4 civarına giderse sana birkez daha tşk ederim ha okduki gitmedi yinede tşk kardeş emeğine sağlık.👍
Celik comak hocam yyapi ilgili yorumunuz nedir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn celik comak ve overstar , adese ve ittfk portfoyunuzde diye biliyorum, teknik göstergeler ışığında buralarda bir süre dinlenirler mi, yoksa adese 2018 deki fişeği günceller mi, buralardan girmek risk midir?