Yazmaya elim varmıyorki.
-0,66
Nasdag fena eksi
Dax eksi
Dolar eksi
AFT ocağımıza incir ağacı dikecek yarın.
N11 in halka arzini sormustum ama bilgi sahibi olan yok galiba.
Doğuş Grubu ve SK Holdings, n11.com'un halka arzı ve azınlık hisselerinin satışını da değerlendiriyor. n11.com'un azınlık hissesi satışının halka arzdan önce de yapılabileceği belirtildi. Halka arzın ise Borsa İstanbul ya da denizaşırı ülkelerde olabileceğinin altı çizildi. Sonuç olarak halka arzın nasıl gerçekleşeceği şu an netlik kazanmasa da n11.com için bu konudaki çalışmalar devam ediyor.
Webster üstad, senin mesleğin olduğu için en iyi sen bilirsin diye sorayım dedim.
Bilgisayar sandalyesi olarak bunu alacağım. Tipi hoşuma gitti. Başka alternatif önerin var mı?
https://www.hepsiburada.com/allsteel...-HBV00000U3MTX
Mali durumu iyi değil herhalde...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkese günaydin
bereketli kazanclar
Günaydın inek obası!
Yahnimiz bol olsun bakalım.
Cendere başlıyor mu?
Oynak beyim balıkçıya ne diyorsun?
günaydınlar bol kazançlar....
bugün yol kaygan dikkat edin
Bir ara öyle göz ucunla bakıverin.
Kront.
Not: Klavyede "bakıverin" yaziyorum otomatik "bakireyim" olarak degistiriyor anlamadım gitti ben bu klavyeyi.
Yazarken kontrol etmekte fayda var.
biraz soluklansin endeks böyle gitmesi sağlıklı değil
Kârla işimiz yok. Patron 15milyon liralık hisse alacağım piyasadan dedi. Ona rağmen yürümüyor hisse.
Ne bit yeniği var onu çözmeye çalışıyoruz. Bugün belli olacak gerçi yönü. Dün ilk alımı yaptı patron.
Belli bir tavan gitsin sonra satarım zaten. Uzun vadelik hisse değil benim için balıkçı.
dardanel bu derinhisse önderin hissesi degilmi
operasyon cekilmiş hisselerden hep uzak durmusumdur
hele ki bu derinhisse hasanmese robinhood gibi gereksizlerin girdigi kagitlara
kim olduklarinida bilmiyorum
tosuncuk ciftlikbank gibi toplamislar bi grupta birilerini resmen kandiriyorlar insanlari
Viop diyorki
Bizim karhaneye yeni sermaye lazim