en son yazışmamız ardından rabbime çok şükürler, aşırı iyiyim. abi. dahada iyi olacak inş. gün gelecek inş. tebessüm edip ne günlermiş diyeceğim veya diyeceğiz. zaman geçiyor.
ne mutlu hakkını verenlere.
Printable View
ntending with vaccine supply chain issues
Emily McCormick
Emily McCormick·Reporter
Fri, December 4, 2020, 12:09 AM GMT+3·8 min read
The S&P 500 erased earlier gains and ended Thursday’s session slightly negative after a report emerged that Pfizer was contending with supply-chain issues that would impact this year’s deliveries of its COVID-19 vaccine. The Nasd**, however, managed to eke out a record closing high.
The Wall Street Journal reported Thursday afternoon that the drug-maker expects to ship just half of the COVID-19 vaccines it had planned for 2020 due to problems with its supply chain, or 50 million as opposed to the 100 million it previously said it would deliver. However, the company reportedly anticipates handing over more than a billion doses in 2021. Shares of Pfizer sank more than 2% amid the news.
https://finance.yahoo.com/news/stock...231813961.html
tedarik sorunları nedeniyle 100 milyon dozdan 50 milyon doza inmiişler 2020 için.
Evet kompleks bir sistem olacak. Gercekten zor filtreleme vs.. epey zaman alacak gibi. Geceleri sürekli mesai...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şimdi bilemedim.
Borsalar uzun vade düşüş sinyali veriyor.
Ons biraz daha hızlı çıkarsa 1958 üstüne gidemez.
Dolar desen faiz etkisi ve kararlı faiz arttırma politikasına girdiysek düşüş eğiliminde.
Olsa olsa 8.50 olur yine en fazla.
Bu durumda ne çıkacak.?
Sinyallerden hangisi yanlış.?
nasıl bir dönem geliyor.
herkes heryerde nakite geçse ne olur.?
merkezin kasasında para yok ama.
satacak bir şeyler buluyorlar.
sayın koc banka mevduatları yüzde kac veriyor net
%10 civarı
Bana Denizbank TCMB faiz arttırımından önce bile net %15 faiz verdi, Sayın KOÇ bence bankanızı değiştirin!
Sizce bugün altın ons 1840 kırıp yukarı bi haraket yapabilir mi? Teknik yorum yapabilecek var mı?
https://www.hisse.net/topluluk/showt...44003&page=934
her konunun bir başlığı var :)
selamun aleyküm hayırlı cumalar
Bugün Kredi Derecelendirme Kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notuna ilişkin değerlendirme yapması bekleniyor.
Mevcut Durumda kredi notu 'B2', görünüm ise 'Negatif'.
Piyasalarda Moody's ve ABD İstihdam Verisi İzlenecek Bakalım nasıl fiyatlayacak borsamız
A.s....148.400 civarı acilis
dün karanlık odada bakkal ve tcell i kaldırdılar yoksa bankalar kötü kapatmıştı...bakalım bugün nasıl olacak...
hurriyet kaç gündür konuştuğumuz şeyi manşetten vermiş.
İstanbul da su alarmı
Kurak geçen kasım ayı barajları vururken İstanbul da alarm zilleri çaldı. İstanbul un barajlarında geçen yıl aynı dönemde yüzde 45.27 olan doluluk oranı yüzde 24.4 e düşünce İstanbul Büyükşehir Belediyesi halkı suyu tasarruflu kullanmaya çağırdı.
İstanbul da son 15 günde barajlardaki doluluk oranı yüzde 26.8 den yüzde 24.4 e düştü. Geçen yıl kasım ayında İstanbulâdaki barajların doluluk oranı yüzde 45.27 ydi. Düşüşün nedeni, kasım ayındaki yağış miktarının mevsim normallerinin çok altında olması. Kasım ayında İstanbul a düşen yağış miktarı, önceki yılların aynı dönemine göre neredeyse yarı yarıya düştü.
Bu borsalar dusmez arkadas. Short acani opuyolar aninda
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her gün aynı numara...
Spotu tut, vadeliyi düşüyormuş gibi yap, makası aç...
Yeterince şort birikince makası kapat...
Bıktık artık...
Hayır 1.490' lardan long da açılmaz ki...
orta vadeli olarak özellikle BANKALARIN ÇOK UCUZ OLDUĞUNU düşünüyorum.
bu mantıkla tekrar hisselerime döndüm.bakalım max. nisan sonunda ne olacaklar.
04 Aralık 2020 Cuma, 07:55:37
Güncelleme: 08:02:32
Pfizer 2020 aşı üretim hedefini yarıya düşürdü
Alman şirket Biontech ile birlikte koronavirüse karşı aşı geliştiren Pfizer, 2020 aşı üretim hedefini 100 milyon dozdan 50 milyon doza düşürdü.
https://www.bloomberght.com/pfizer-2...du-2269977-amp
yine bir halka arz..yine tavan.
şuanda bizim köyün samanlığını bile arz etsen; tavan gider.
mehmet abilerini çok mu seviyorlar anlayamadım burada 70 küsür ziyaretci benim mekanda 1 kayıtlı ve 128 misafir
Birisi xu100 için eksiye geçirilmeyecek emri mi vermiş nedir..Haftalardır gözlemim 0.50 0.70 den falan hızlıca 0.05 e kadar falan geliyor ama bi şekilde -0.10 0.20 diye devam edemiyor..Oradan yeniden hopp 0.30 0.40 0.60 +..
0.70 den 0 a kadar geliş hızına bakarsak eksiye geçecek bu meret diyorsun ama zınk diye duruyor satışlar o noktada..
Yine dikkat ettiğim bi mevzu..
Satışlar bir anda ve çok hızlı oluyor..(kimse short açabiliyor mu bilemiyorum)
Sonra o da zınk diye durup yeniden yukarı sürüyor hiç bişi olmamış gibi..
viop da olsa idim çokdan kafayı yemiştim herhalde yaa..Hakkaten bundan 5-10 sene evvel bu işler böyle deeldi..
"şahsımın" yaptığı konuşmalarda "ekonomi süper dunya bize imreniyor" tarzı örnekler verebilmesi için borsa iyi performans göstermeli..
bu işin trader açısından bir iyi yanı hisseler arasında dengesizlikler meydana getirebiliyor olması.. hepsini aynı anda alamıyorlar sonuçta yukarı..nadir yani bunu yapabilmeleri..
borsaya bakıp ekonomi iyiymiş diyen geri zekalı var mı gerçekten...milyonlarca esnaf siftah yapamıyor, 100 binlerce küçük esnaf kapanma tehlikesiyle karşı karşıya...bunları görmeyip, borsaya bakıp ekonomi iyi demek??
amerika borsaları rekordan rekora koşuyor...sıfır faiz, trilyon dolar teşvikler...ve gelir dağılımı bozuldukça bozuluyor...ekonomi iyi diye mi borsalar çıkıyor.
gerçi uzaya otoban yapılacak derse inanırız demişti damat...bunlar en okumuş tayfa..bir de tabanı düşününce, ne desen inanırlar...gerçi damata şimdi sorsan yine inanır mı otoban işine acaba:)
Yaza yaza düşürdünüz, 2. Bölüğü salalım mı illa?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok abi düşmüyo walla..Birazdan tepecek sanki..:)
Israrla sıfırın altına düşürmüyorlar
xu100 için konuşuyorum ben viop da ayrı dolaplar dönüyordur da..
2016 dan beri hükümet adeta ekonominin her alanında düşüş den korkar oldu..
Zorla bi rakamları tutma çabaları var..
Hasta sayıları enflasyon işsizlik tüik verileri..
Borsa!!
tut tut tut..sonra saçma bi nedenle yüzde 10 ver aşşa..
Ya bırakın insin çıksın böyle tutmanın neticesi 20 gün sonra yüzde 10 eksi 2 günde..
Esnaf ticaretten para kazanmıyor.
Tüm gün borsada
Hisse alıp satıyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Shorttan ekmek veriyor arada viop ama şanslı ve çok yakın stoplu olmak kaydı ile.
O değil de çıkarken böyle hiç düşmeyecek gibi çıkıp düşerken de nefessiz bıçak gibi düşmesine ayar oluyorum başlıkta düşerken oluşan kalabalık ve bayram havasını da çok seviyorum. En dipte artık outrageous dip hedefler verilmeye başlıyor belli tipler tarafından oralarda mal almayı da çok seviyorum.
Cikis çok bayik zevksiz bir şey miy miy miy her gün +0.3 + 0.3, düşerken oyle mi ya aksiyon oluyor hareket marj oluyor. Ruhum ayı sanırım bu ruhla iyi hisse taşıyorum...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi tamam da dediğin gibi (ve dediğim gibi) tut tut tut tut sonra 2 günde yüzde 10 çak..
short poz alsan günlerce delirecen dayanamayacan..
Long olsan 2 günde batacan..
Şu an Borsaya bakıyorum satış yemesi lazım diyorum görüntü öyle ama gel gör bir anda 0.70+ ya kadar çekebilir..
Geçen yasaklar gelecek falan ayağına 3.5- yaptı..Geldi de yasaklar..
Ama başladığı yere geldi..
Yahu ne daldırdın o zaman..