o nasıl bir artış öyle kelepir mi aldınız yoksa dibine metro mu geldi yada tsunamiyle önüne deniz mi geldi?
hangi şehir semt merak ettim gerçekten
hayırlı olsun.
arkadaşlar bir kıpırdama var mı bankalarda? :)
iş bank 17.25 garanti 17.50 şu an likit fon daha iyi gibi.
Nkolay ile bugün tamamen vedalaştım. Zaten az biraz birikimim kalmıştı orada... bu kadar sabretmem bile şaşırtıcı. enpara gibi güzel başladı sonu da enpara gibi oldu. Eskiden öncüyü ama artık cazibesi kalmadı. Ayrıca mevduat gibi garantisi de yok.. Neden sabrettiysem... %21 ve üstü artış yapmazsa bir daha dönmem nkolaya
Nkolay salağa yatıyor yine hsbc 20 yapmış.
arkadaşlar uzun vade bağlamak istiyorum. 18-19 oranla mevduatta olur bu oranda garanti getirisi olan başka yatırım aracı da olur. bu oranlarla en fazla kaç ay ağlayabilirim. bilgisi olan var mı?
Tek kurşunluk o da 42 gün. Ben ondan taşımadım. 90 gün olsa stopaj uzamasa taşınabilir. Bir de 1 saat orda fiili beklemek gerekiyor siz doldurun ben imza atayım da kabul etmiyorlar bu dönemde böyle şey mi kaldı. Parayi aynı gün istiyorlar.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunluk getiri 0.0499
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=HYV
Mk brutturM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
odea dan tanıdık mesaj atmıs , faizler 18.80 civarı yazmş
Hyv tefasta alinmiyor.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brut mevduat faiz orani
banka nin size soyledigi rakamlar, gunluk ama
PPZ 18+ oluyor genelde (0.0465-0.0470 arasi gider gelir gunluk getiri)
bir de bugun HEDEF PORTFÖY PARA PIYASASI FONU
0.0499 getirmis yani gunluk 19.17 goruldu bile
NOT: bu hafta hep 0.049x getirmeye baslamis
Arkadaşlar biraz sabır 22-26 Mart arası faizler oturur 20 burutten aşağı faize para baglanmaz
Mart sonuna kadar stopaj %3 idi. Uzatılacak mı? Kaldırılacak mı,hepten sıfırlasınlar para mevduata akar.
hsbc sanırım yine yeni açana 20 veriyor. bende halen 18 mesela. yanlışsam düzeltin?
Bahkalar hafta sonunu kurtarmak için bugün faiz artırmaz. Haftaya oran almak daha doğru olur.
Not: HSBC hızlı davranmış demek ki TL ihtiyacı var.
Ytd.
Hsbc 45 güne 21 verecek biraz sabır diğer bankalarda 20 verecek hepsi nazlaniyor bu oranları vermiyorsa dövize altına geç kardesim
Tahminimce merkez %21 e kadar faiz arttıracaktır diye düşünüyorum. Kaldı 200 baz puan daha. %21 de faiz zirve yapmış olur diye düşünüyorum. Ama ABD faizleri artarsa durum değişir tabi öyle bir durumda daha yukarıları da söz konusu olabilir
Tefasa kapalidir.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fibabank Fıl fonunda stopaj oranı 0'mı?Stopaj oranları güncellenince nasıl oluyor oranlar.
hsbc de 20 üzeri de gelir mi acaba haftaya. babama hesap actıracam ama beklesem mi ki?
20 su an. bana 18 veriyor.
31 marta kadar 6 ay ya da 1 yıl üstü stopaj avantajından faydalanarak bağlayabilirsin biraz daha bekle faizler otursun iyice birde stopaj indiriminin uzatılması konusu netleşsin bağlarsın benim 29 mart vade dönüşüm o gün bende stopaj indirimi uzatılmazsa iyi bir oran yakalarsam uzun bağlayacağım
ünlü menkul 18.20% gecelik - 19.10% 32 gün alt üst limit yok
19.25% 90 gün
haftaya 20'li oranlar görülecektir. Paranın yarısını minimum 6 aylık bağlayıp, yarısını da dolar düştüğünde almak için kullanabilirsiniz. 7.05 ve altı kademeli alım için uygundur. Acele etmeyin, eylüle kadar vakit var.
Haftaya bankalar mevduatları 1-1.5 puan artırır.31Martta stopaj kalkar ve mevduatlar bir o kadar daha artar.Nisanda mevduatlar bürüt 19-21 arası olur
Burgan digital 6-12 ay 18 . 250k ya kadar ara ödemesi yok .