ENJSA uzun vade için harika bir şirket .Temeli sağlam güzel kar eden ve rasyolleri şişmemişlerden.Beğeniyorum.12.08 yakın destekle takip edilebilir.Stopunuzu kendiniz belirleyiniz.Dirençleri 12.62/13.17/13.75 YTD.
Printable View
CEMTS 0.15 kr kar payı dağıtacakmış 05.05.2021 tarihine kadar.
Tüm arkadaşların kandili mübarek olsun.
tüm forumun kandili mübarek olsun Allah hepinizden razı olsun hayırlı kandiiller bol kazançlar dilerim
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhlas ile ilgili düşüncesi olan var mı baya patlattı beni
RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
esma hanım polho hala takibinizde mi? bu aralar baya bir can sıkıcı davranmaya başladı. Nedir düşünceleriniz?
metro sanki yeterince dinlenmiş gibi ne dersiniz esma hanım
Gün içinde yakın takibe aldığım ve yarın için iki hisseyi öne alıyorum TLMAN ve BAGFS Kesinlikle YTD.
Hayirli kandiller herkese. #ENKAI gozume carpti. Duzeltme bitti diyebilir miyiz?. Siz degerli arkadaslarimdan yorum rica edebilir miyim?
Takip listem
SANKO
TATGD
OYLUM
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar dualarınız kabul olsun inşaallah
Umarım :) iyi olur
Sasa, Froto, Kozal, Kozaa daha iyi yerlere gelecek ytd.
Kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun Allah sağlık, huzur, mutluluk, hayırlı kazançlar nasip etsin.
Selamunaleykun hayırlı kandiller allah gönlünüze göre versin
Kandilimiz mübarek olsun bu hayırlı günde Allah dualarımızı kabul etsin.
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkesin mübarek Regaip kandili kutlu olsun hayırlı akşamlar hayırlı kandiller
Herkese hayırlı akşamlar hayırlı kandiller.
ISDMR de neler oluyor.esir aldı beni.uyuz oldum hareketlerine.satsam klmsn gibi gider.pranga benmiyim acaba? tgsaş 5.15 den verdim.40 lara çıktı.vertu 4,95 zararına verdim 38-40 lara çıktı. parsan 20,80 verdim 40nerdeyse.mpark 20 lerde verdim.25 küsür.bu neya .aza tamah edelim diyoruz kaüıtlar uçuyor.bekliyoruz kardan zarara giriyoruz.yine ne varsa LKMNH DA VAR.
Hayırlı kandiller
cümleten iyi geceler hayırlı kandiller RABBİM ümmeti muhammede hayırlar ve nice kandiller nasip etsin bizlerede dua etmeyi unutmayın
hocam hoşgeldiniz emin olun dualrımızda sizden de bahsediyoruz inşallah kabul olur herkese hayırlı kandiller almad sorsam hocam size
Cümleten günaydın, hayırlı cumalar, hayırlı ve bereketli bir kazanç olsun inşallah selam ve dua ile.
cümleten günaydın hayırlı cumalar bol kazançlar dilerim
Cümleten hayırlı cumalar.KLMSN ı şimdilik kenara aldık iyi pirim 17.50 den 28.50 gitti.BAGFS güzel gidiyor.TLMAN destekte dolanıyor bekliyoruz umarım bizi mahçup etmez.CEMTS ve ALGYO sabırla taşımaya devam.YTD.
Hayırlı işler Hayırlı günler. Bilgi paylaşımı yapan herkesten Allah razı olsun.
MEPET 4.29 üzeri YAYLA 4.24 üzeri kalırlarsa yakından takip etmekte fayda var YAYLA 4.38 direnci kırarsa hızlanabilir. TLMAN 36.00 uzeri kapanış yaparsa haftaya beklediğimiz çorba parasını alırız inşaAllah.Kesinlikle YTD.