Çöpler bile bunlardan daha onurlu...
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Printable View
Çöpler bile bunlardan daha onurlu...
640 a 600 lot yazdım anında aşağı bastı bu gün
Bu hırsızlara grafik işlermi bilmem. (Değilmi adabeyi nickli vatandaş! Hala içeriden bilgi alıyormusun!!!! Tabi cevap vermeni beklemiyorum. Tek kullanımlık nick!!!)
https://i.postimg.cc/3xqBxYjD/Screen...ading-View.jpg
Emsal lot sayılı, bundan daha kötü mali verileri olan (egeen hariç) hisseler artık 4-5-6 binlerde değil, 5-6-7 binlerde fiyatlanıyor[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Bu zibidiler buralardan mal geleceğini bekliyor haaalaaa!!!!
Kemik yatırımcı harici bu hırsızların hissesinde kimse kalmadı. 10+ yıldır buradayım. Onur meselesi oldu benim için. Tüm çevreme 100-200-300 lot aldırdım. Onlarda tanıdıklarına. Mal küçük küçük yüzlerce kişiye dağıldı. Buralardan asla toplayamazlar. Heleki emsalleri 5-6 binlerde iken millet için bu fiyatlar satış değil, alış fırsatı olur.
Bu rakamlar, buralar, artık kabak tadı verdi, ayrıca bryat saçmalığı da. Sözde birlikte hareket ediyor! Hiçbir ortak özelliği yok. Piyasadaki senet sayısı 9 milyonun üzerinde. Bugün Bryat 2000 TL! Tam geri zekalı bir tahtacı.
.Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Vayýyy. Bizim zübükler endeks kağıdı havasına büründürdüler. Çok komik yaaa[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Şanına yakışır ahlaksız kapanış, tebrikler [emoji1433][emoji1433][emoji1433]
İyi akşamlar canlar nasılsiniz
Bu hisseyi yazdığımda 30 TL idi
Klimadan 2 TL den 20 ye gitti sen niye git.iyorsun dedim.patronlarina filan laf ettim falan.o günler öyleydi ve şirket 600 lere geldi.
20 kat değerlendi..
Beklenti artık bedelsizi vermesi lazım
Ama artık başka maceralara girmek de lazım
Beni tanıyan dostlar artık akfen gyo gibi bir değerden bahsedeyim diyorum.
6 ayda adamlar 2.6 milyar TL kazanmış
Bu hizda giderse ki turizm gelecek vadediyor
2024 de bu rakam 5.2
2025 de 10.4
2026de 20.8
2027 da 40.16 a ulaşacak
Yani 2.6 milyardan 40 milyara gidecek yaklasik olarak 20 misli artacak
5 yılda 4 t olan hissede pddd şu andda 0.60
Aynı oranda artsa bile 80 ile 100 TL bandına gelecektir.
Kalın sağlıcakla
Yeni onerilerle karşınıza geleceğim dostlar
Kalın sağlıcakla
Honki ponki türemiş yine burada. Bu kağıt 2012 de 63.75 TL yi gördü, mart 2020 de 30 TL... ( Bu arada hiç bölünmedi!) Dolar bazlı söylemiyorum bile. Sen git aklını başkasına sat. Önerdiği gyo ların, yeniden değerleme karı var. Faaliyet karı bile 6 aylık 1 milyar üzeri kar açıklayan ozkgy bile satış yiyor!!! Fk 1 lerde,ndd 0.5!!!!
Böyle devam ettikçe lot kaybedeceksiniz sayın tahtacı geçende 600 lot almıştım ve bunların maliyeti 2.80 TL yani ne kadar aşağı sürersen o kadar ….
Ahlaksızlar bıktırıp mal geleceğini sanıyor. Bir miktar sıkılıp giden olabilir lakin emsallerinin fiyatını (6-7 binlerde) gören daha fazlası buraya geliyor. Böyle ahmak bir tahtacı....
Sür bakalım tahtacı kalem lotları nasıl değiştiysek çimentolarında değişeceğiz belki o lotları 50 kuruşa alırız yani ne kadar dürersen o kadar ..
Şerefsizlik formasyonu var tahtada. Nasıl yapılır, nasıl işler ilmek ilmek nasıl işlenir canlı yaşıyoruz.
Biraz Ahlak!!!
Assolist sona kaldi. Erbos ta hareketlendi. Cik sahneye artik.
ciddi bir potansiyeli var... yaşıtları torunları gelen geçti giden gitti... fazla sıktı sağır sultan bile yerinin buralar olmadığını biliyor...
Adamlar (patronlar) süt veren ineği kesmek istemiyor. Adamlar (kadınlar! Leylaa) işlerinden fazla parayı burada beklenti ile tradeden vuruyor. Kağıt hareketlendi mi 125 bin lot kote ettiriyor! Hani noldu satacaktınız? Niye satmadınız? Satmayacaktınız niye kote ettirdiniz? diye sorulmaz mı? İşin merkezinde oldukları, satışa kote ettirdikleri lotlarla netleşti. Tam bir hırsızlık düzeneği kurmuşlar, fiyatın yukarıya çıkmasına izin vermiyor patron!Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Bu gün hareketliydi rakamsal yerleri daha iyi yerlerde olmalı inşallah deva mı gelir
Bu alemde kral algyo ve Alarko holding ve alcar.5 senede 3 TL den 120 TL olmuş holding
30 TL den 600 kusur olmuş alcar
Tek kelimeyle harika
Yıllar öncesinde gitmiyor diye serzensite bulunmustum patronlara veryansın etmiştim.
Ama o günlerden bugünlere çok iyi kazandırdı.
Şapka çıkarıyorum patronlara
Daha önceki yazdıklarım içinde hakkınızı helal edin lütfen
Konya çimento 200 den 5000 olacak demiştim yıllar öncesinde beni şikayet edip ceza yedirdiler.o günlerde manyak diyen de vardı mutlaka.alcar yeni konya olma yolunda
Fazlasıyla hak ediyor
Şirket sahibi çok önemli
Adamlar para kazanıyor mu evet
Ortaklara veriyor mu evet
Hisse son 5 10 yılda kaç kat kazandırmış 20 kat.10 yılda 20 kat ortalama hesaplasak
2033 de 12.000 olur bu hisse
Matematik yalan söylemez dostlar
Tabi bölünme falan olmazsa.dilerim bölünmez .çünkü temettü gelirleri daha fazla olur.daha fazla yatırımcı çeker.
Tekrar aranıza gelmeye karar verdim dostlar.alcar 280 den verdim 5.25 den trcas aldım o 25 oldu.bu 650 oldu.artik yerimizi değiştirme vakti geldi diye düşünüyorum
Herkese bol kazançlar
10 yıl 30-60 arası git gel yaptı!!!! İmkb nin en pislik en adi lerinin başındadır bunlar. 2017 yılı tarihi bilanço öncesinde sıfır prim olmasına rağmen 38 den 31 e, tabana basacak kadar karekter sorunludurlar. Son çıkışta şirket 700 lerde 125 bin lot satış için kote ettirdi, bugüne kadar kaç lot sattı? (0) sıfır. Amaç hisse satmak değil TRADE!!! İllegal lotlar yukarıdan verildi, 230 a kadar hunharca, ahlaksızca, aşağılıkça basıldı verilenler geri alındı..Bunlara güzelleme yapan herkes benim gözümde aynı kaba işeyendir!!! Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
sn Gol Kralı, tesbitlerinizde haklısınız... sicili temiz bir hisse değil, bryat ile atbaşı hareket ederdi, satışa hisse koymaları insanlara yıllarca hisse taşıtmaları vs küçük yatırımcılara haksızlıktır.
bununla aynı seviyede işlem görenler nerelere gittiler bölünüp gelip bir daha geçtiler...
ancak, bu bu sermaye ve barındırdığı potansiyel çok yukarıları hakkediyor. bu seviyede ne kadar tutabilecekler bilemiyorum. 10.8 sermaye günümüzde bir daire parası, bu sermaye illaki artacaktır.
patron kendisi bilir bu hisselerin tamamını silip süpürüp patronu da açığa bırakırlar yeterli bilançolarda durust davranınca yeter...
5-6 eylül de 5 milyon lotlu tarkm hissesi 107.5 TL den halka arz oluyor. 3-4 ay sonra bu karektersizlerin hissesini fiyat olarak geçeceğine %99 eminim! Burada not olarak dursun!
Ahlaksız ticaret, ahlaksız, karektersiz, aşağılık hareketler. 10+ yıldır alıştık ALARCO! Daha önce 4 hanede vedalaşacaktım. Emsalleri 6-7 binlerde fiyatlandığını görünce ben ve 100-200-300 Lot aldırttığım yüzlerce kişi 4 hanelerin başında satmaktan vazgeçti. Bu ahmaklar pislik yaparak mal toplayacaklarını sana dursunlar, diğer yerlerde 10-20-30 kat kazanan ky ler buraya doluşacak. İstediğiniz kadar 125 bin lot kote ettirin, hatta sattık diye kap atın (tabi cep to cep olduğunu cümle alem biliyor, kendi kendilerini rezil ederler) k.çlarını daha fazla yırtacaklar ama nafile. Bunlar hala eski borsa mantığında. Geri kafalı bir tahtacı tutmuşlar, kendilerine layık! Dikkat edin anahtarınızı almasınlar!!! S.lak bir tahtacı bulmuşlar sahipleri kekliyor!!! Üçbeş kuruş atıyor bunlara, istedikleri bilançoyu açıklatıyor, kote kap ı attırıyor!!!
Siz hırsızsınız, adabeyi nickli ş siz....(o kendini çok iyi biliyor!)
Kardeş sen bilirsin bilmezsin ben bu hissede 30 larda 40 larda iken patronlara satasmis adamım.yorumlara bakabilirsiniz.klimasan 2 TL den 20 ye çıktı bu hiç gitmedi.bunu dile getiren kişi de benim.
Her şey kayıtlı.
O zaman ben de patronlari suçladım ama selabrettim ve 280 lerden vedalastim.sonra hisse 500 e tırmandı elbette düzeltme yaşadı vesaire vesaire.bunlar borsanın doğası gereği.
Ama 10 senede hisse 20 22 kat yapmış
Ne diyebilirim patronlara?
Altın dolar bile o kadar gitmemiş
O gunlerde kızmıştim şimdi de teşekkür ederim diyorum.
Hisse altından daha kıymetli..
Bryat gitmiş olabilir onun yeri başka tahtacisi başka beklentisi başka ve en önemlisi sektörü başka.
Brsn sadece ABD den vergilerini geri aldı kaç milyon dolar kasaya girdi.
Alcar da boyle bir şey yok
İhlas grubuna bak istersen 1 TL ben 40 kusur yaşındayım hisse her daim 1 TL civarı.bedelliler de cabası
Burada ihlâsı kötülemek brsani övmek derdinde değilim
Dediğiniz trkm de yeni arz 6 miluon kişi 1 lot alsa zaten 107den 1000 TL olur ama bu alcardan daha iyi olduğu anlamına gelmez.
Kalın sağlıcakla iyi pazarlar bol kazançlar
Ha bu arada çok kazandıracak başka hisse öneriniz varsa ondan alalım hep beraber.
700 lerde 125 bin lot kote ettirme ile ilgili yorumununu da merak ettim! Bakalım aklımızla alay edecekmisin..Sen bunu ihlaslarla aynı kefeye koyuyorsan, sözüm olamaz!
10 senede 20-25 kat artmadı. 2012 de 63.75 TL yi gören hisse 2020 de 30 TL idi...Bölünme yok, kuruş, kuruş arada temettü var. Egeen=alcar = 20 TL den beri bu hırsızların hissesindeyim, sana nokta nokta anlatırım hırsızlıklarını.
Bu arada uzun yatırımcı (uzun sürüngen deyince kim olduğumu anlamışsındır) nickli ş.siz piyasada yok, sen bilirsin! Fare zehrimi içmiş...(Firmadan bir eleman olduğuna eminim!) Bu hırsızları bana güzelleme....Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Üstad borsanin da geneline bakmak lazım.yarin endeks 4000 e inse tüm hisseler yarıya iner.hep yükselecek diye bir kaide yok
Onu da düşünmek lazım
8000 den hisse almak için de aslan 🦁 yüreği yemek lazım.millete pohpohlayip yarın 3 taban yese piyasa herkes ah vah etmeye de başlar işte o zaman saglam şirkette olmanin yararını görürüz
Kalın sağlıcakla
Sorumun yanıtı bu değil, bir daha oku! Son paragrafı da oku!!! Dediğin olsa bu hırsızlar 10 kat çıkan hisseden 2 kat hızlı aşağı basarlar. 808 den 230 a basan da bu yav.aklar değil mi? Zamanında tarihi kar açıkladığı bilançoda, öncesinde sıfır prim yapmasına rağmen 38 den 31 tabana basan bu ş..sizler değil mi? Nerde bunun sağlamlığı. Bildiğin hırsızz... Aklımda alay etme. 10+ yıldır bu hırsızları yakinen tanırım. Bana özelden bile yazdı bu haydutlar...(Adabeyi nickli it).10 sene önce 20 TL olan konya 6.000 TL 20 TL olan egeen 7.000 TL. 700 lerde kote ettitilen 125 bin lotun niçin kote ettiridiğinin bana açıklaması lazım? Şimdiye kadar neden satmadıklarının açıklaması lazım. 700 den 230 a düşüren allahsız kim? AHLAK!!! lazım...Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
https://i.hizliresim.com/8fhz50m.PNG
çok kazandırmış hem de çooooook....hatta ihya etmiş....
Tavandayız arkadaşlar devamı gelir inşallah
Alcar harikasın yine
Yukarıda sorduklarıma cevap vermemişsin!!! Adabeyi nickli kişi ile aynı gruptan olduğun için olabilir mi? Uzun sürüngen!! Sen misin???Tekrar yazayım;
"Sorumun yanıtı bu değil, bir daha oku! Son paragrafı da oku!!! Dediğin olsa bu hırsızlar 10 kat çıkan hisseden 2 kat hızlı aşağı basarlar. 808 den 230 a basan da bu yav.aklar değil mi? Zamanında tarihi kar açıkladığı bilançoda, öncesinde sıfır prim yapmasına rağmen 38 den 31 tabana basan bu ş..sizler değil mi? Nerde bunun sağlamlığı. Bildiğin hırsızz... Aklımda alay etme. 10+ yıldır bu hırsızları yakinen tanırım. Bana özelden bile yazdı bu haydutlar...(Adabeyi nickli it).10 sene önce 20 TL olan konya 6.000 TL 20 TL olan egeen 7.000 TL. 700 lerde kote ettitilen 125 bin lotun niçin kote ettiridiğinin bana açıklaması lazım? Şimdiye kadar neden satmadıklarının açıklaması lazım. 700 den 230 a düşüren allahsız kim? AHLAK!!! lazım..."