Karanlık seansın tavanından işlem yaptık....eplas ta da....
Printable View
Karanlık seansın tavanından işlem yaptık....eplas ta da....
Ne var yok aldilar. Tavan yaptilar. Bugün işlemler çok güzeldi.
Halk tabanı süpürdü.
Karanlık seansın tavanına kilitledi gene....Hayırdır,bil şeyler mı olir[emoji38]
13,70 e kadar 3647 afet satış var...satın satın,halk almak istiyor...😀
kemal ağbinin aklının kenarında olmayacak şeyler oluyor bence ticari şansı yüksek düşünse bu gelmez aklına......
Bugun ve cuma günü hareketler gayet güzeldi. Mzhld islemleri iyi satilan tüm hisseleri aldılar bugün. Yarın tavan olma ihtimali yüksek. Hayırlısı bakalım.
https://youtu.be/ogsiIug1R1Y nakitte olanlar için şarkı yapmışlar alırım hemde remix
12.50 eşleşme....
ne aldılar adamlar beeee
Mzhld herhalde güzel haberler gelecek. Tamamini alıyorlar. Fırsat bu fırsat deyip 20 liradan alacakları hisseleri bedavadan topluyorlar
mzhld inmeye başladı aşağı,9,40bakalım nereye varır...
10 ve üstü gidiyoruz bakalım yukarı...
Resmen ....rı dolmuş kağıda.
Adam yazıyor sonra siliyor.
Corana gibi karaktersizler...
Satan olsun ki alttan alayım derdindeler...
Akşama eplas gibi tavan olur inşallah
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam tavanı gösteriyor.sonra da siliyor.satacak adam,tavan fiyatı gördükten sonra,niye aşağıdan versin, madem tavan yapmayacaksın aşağı da tut, Yavaş yavaş götürürsün.amacı nedir.dediğim gibi goca daşşaklı adam.dalgasını geçiyor her zamanki gibi .her iki hissede kendi halinde,ne almaya gelen var,ne satmaya....hergün kendi aralarında paslaşıyorlar. Vâkıf, ziraat,halk,oyak,garanti....insaflarına kalmış herşey,ister güldürür,ister süründürür...daha önceki hedefim ,çık yüksekti ama,şu an önceki zirvesini görsün,satar geçerim.nedir bu eziyet ya...dandikler bile bundan iyi tepki veriyorlar...
Kademlerle bende oynadığından eminim artık. Bugün öğle seansında 9.3 a alış giriyorum eşleşmeyi 9.4 a çekiyor. 9.4 a giriyorum 9.5 yapıyor. ben 9.5 ye tekrar düzeltiyorum bu sefer 9.4 yapıyor. Sonuç itibariyle 9.4 tan almış oldum.
TMSF ile
iştirakimiz Güçbirliği Holding A.Ş. arasındaki protokolde yer alan ve yeni bir
ödeme planı verilmesine ilişkin, TMSF, Belediye ve iştirakimiz Güç Yapı
İnşaat Turizm Mühendislik Gayrimenkul Yatırım San. ve Tic. A.Ş olarak ortak hareket edilmekte olup, olası projelere ilişkin görüşler
değerlendirilmektedir, ancak son günlerde Dünyada yaşanan salgın da göz önünde bulundurarak, sürece ilişkin bugün itibariyle Kamuya açıklanacak
bir gelişme bulunmamaktadır.
23.03.2020 ODA 2020/005
Kardeş hisse tavanda eşleşiyor
Sen hala naz yapıyorsun
Olmuyor ama :cool:
hergun bır oncekı gunu aratacak surec başladı.
satanlar pişman bekleyenler kazançlı...
Özet Bilgi
MZHLD 2019 YILI B GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ ÖZEL TOPLANTISI ERTELENMESİ HAKKINDA
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Süreç İptal Nedeni
Yönetim Kurulumuzun bugün almış olduğu karara istinaden; şirketimizin 01.04.2020 tarihinde saat: 13:30'da 10003 Sokak No:6 AOSB Çiğli-İzmir adresinde gerçekleştirilecek olan 2019 yılı B Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri Özel Toplantısı, COVID-19 (Korona virüs) salgını nedeniyle, hastalığın ülkemizde yayılmasının önlenmesine dair; Devletimizin ve Bakanlığımızın almış olduğu tedbirler ve önlemler çerçevesinde, ileri bir tarihte yapılmak üzere ertelenmesine oy çokluğu ile karar verilmiştir.
İptal Edilen Süreç
Genel Kurul
Beklenen bir şey, benim beklentim 4 veya 5 mayıs o zamana kadar her şey eski haline dönerrr
BAKIŞ AÇISINA GÖRE ALGI....!!
Beyzbol şapkalı bir kemancı, sabah işe gidiş saatinde Washington metro istasyonunda Bach'tan parçalar çalıyordu....
Bahşiş toplamak için, yere, hemen önüne kemanının kutusunu açmıştı,...!!
45 dakika boyunca altı klasik eser seslendirdi....
Önünden yüzlerce kişi geçti...??
Sadece yedi kişi durakladı, onlar da sadece birer dakika filan, şöyle üstünkörü dinleyip, gittiler....
Bahşiş için yere serdiği keman kutusunun içinde, üç beş sentlerle anca 2 - 3 dolar birikmişti....!!
Paraları topladı, cebine koydu, kemanını kılıfına yerleştirdi, merdivenlerden sokağa çıktı, ilk gördüğü taksiye bindi...!!
Washington'ın en ünlü konser salonuna gitti ve Sahneye çıktı...!!
Biletlerin en ucuzu 100 dolardı ama, devasa salon tıklım tıklım doluydu...??
Çünkü o kemancı, Grammy ödüllü Joshua Bell'di....
Kutusuna üç beş sent atılan kemanı ise, 300 SENELİK ve 3.5 MİLYON dolar değerinde Stradivarius'tu....!!!
★
ALGI, işte böyle bir şeydir.
★
Gerçek bilgi,,,,!!
Gerçek anlamından,,,,!!
Gerçek ortamından uzaklaştırılırsa,,,??
Kitlelerin duyguları düşünceleri hedeflenen istek doğrultusunda yönlendirilebilir.....
ALGI' larınızı pozitif düşünce doğrultusunda yönlendirilebilirseniz, Gerçek anlamda hedeflerinize ulaşabilirsiniz....
Saygılar.
BAKIŞ AÇISINA GÖRE ALGI....!!
Klimacı soğuk havada,,,!!
ŞAŞKIN ÖRDEK misali düşüncelerini ( - ) negatif üflerken,,,??
Gerçek bilgiye,,,!!
Gerçek anlamından,,,!!
Gerçek ortamından uzaklaşmaktansa,,,??
Kitlelerin duygu ve düşüncelerini hedeflenen istek doğrultusunda yönlendirilebilmek için,,,!!
DERİN SULARDA DALARKEN ,,,??
Klimasını ( + ) pozitif üfleyerek,,,!!
Gerçek anlamda hedeflerine ulaşarak,,,!!
Kitlelerin de ALGI 'larına yardımcı olunabilir......
ALGI, işte böyle bir şey....
Saygılar.
Berat kandiliniz mübarek olsun....
Bu sayfayı unutmayın gün gelecek günde 8-10 sayfa okuyacaksınız ona göre ..........
Amin kardeşim, cümlemizin inşallah. Herkesin Beraat Kandili mübarek olsun inşallah.
Selamlar kıymetli büyüklerim, değerli kardeşlerim.
Aleyküm selam hekimoğlu
Merhaba,
Hoş geldin Kardeşim. Epey gözükmedin. Sağ olsun Baban bir süredir burada. Senin Amerika'ya seyahat ve Pilotluk kursu da sekteye uğradı. Umarım maddi kayba uğramazsın. Türkiye'de düşünürsen eğitmen pilot arkadaşlarım var. İyi bir yer seçer, fiyat konusunda pazarlık ederiz.
Sağlıkla kal, sağlıkla kalın arkadaşlar.
Bu forumları takip etmekle birlikte, son dönemlerde paylaşım yapmamayı tercih ediyorum.
Holdingimizin (MZHLD) ve iştirakimiz Eplas’ın bu zor süreçten güçlenerek çıkmasını ümit ediyorum.
Kağıdımızın günlük hareketlerini sürekli takip ediyorum.
İster tahmin diyin, ister öngörü diyin, isterseniz 6. his diyin, yarından itibaren hissenin yükseliş trendine gireceğini, 11,50-12.00 fiyat seviyesinin dip noktası olduğunu düşünüyorum.
Kalın sağlıcakla.