borsada sattıgını t2de alırsa kotu olur.....çarsambaya dıkkat
Printable View
borsada sattıgını t2de alırsa kotu olur.....çarsambaya dıkkat
Bloomdakiler nacinin neden gittiğini cozemedi.Bariz başarı var naci döneminde diyorlar.
17 aralığı herkes çabuk unutuyor galiba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi tek kamar reis kurtarır artık bizi
Sindoma her gün ortalama 10 mesaj atan birisi. Nerede acaba kendisi böyle bir günde? İyidir umarım...
2001 şubat ben yoktum borsada,
Gündüz ondan sormuştum, hiç böyle oldu mu diye.
İllaki taban oldu kaç defa ama hep çözdü, bunun gibisi bana ilk oldu, komple endeks anlamında diyorum. Tek hiise olarak değil
Neyse geçmiş ve geçirilmiş olsun.
Ben gibi batanlara , Allahtan rahmet, kalan sağlara da sağlıcak olsun...
Bozkurt, ben artık limon da satamam hacı, limon alacak para da KALMADI :D))))
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz gülelim yawwww , belli olmaz burası Türkiye sabah dansöz gibi kıvırtır akabinde huraahhhh nerden bulursan (sadece tahmin)
https://giphy.com/gifs/102lrc4H7AKsso:kahkah::kahkah::kahkah:
Yabancı sattığı TL varlıklardan USD'ye geçecekse, takas süresine takılmadan forward işlemleri ile günlük "dolar" faizini öder ve TL varlığı sattığı gün dolarını alır diye geçmiş yıllarda bloomda bir kaç kişi söylemişti. Doğrudur yanlıştır bilemem...
baska yerde otla saygısız .....hayal gorme......vobdan bahsedıyorum.....vobun taban kapadıgını goster gecen sene bır daha yazmam...çok gordum senın gıbıleri....
zaman zaman yazıyorum...bun pıyaasayı sanıye sanıye takıp ederım....vob un taban kapadıgını ben 2012 den berı gormedım...yoksa bıstın tabanının cok gordum ....yanlıs bılgılendırme yapmayın....
VOB DAHA ÖNCE TABAN OLMADI..AMA 2 KERE TAVAN gördüm..2007 den beri...
ZATEN VOB 2005 TEN BERİ VAR...İLK 2 YILI BİLMİYORUM
Doksanli yıllarda da hisseler taban taban giderdi. Öyle devre kesme cart curt yok. Yakaladığı kitlerdi. Ama insan bilir 5. Veya 6 .tabandan sonra işler düzelirdi. Simdi çok sinsi bir hava var Viop diye bisey yokken de kredi vardi. Hisse teminatın kadar yani batanlar o zamanda kredi ile alanlar batiyordu. Otomatik araci kurumlar satardı.
Yabancı değil herkes için mümkün bu. Bankada fwd limitinizin olması yeterli. Cuma sattıgim hisselerin bedeli hesabıma yarın geçecek ama ben bugünden yarın valörlü usd satın aldım. Spot fiyatın üzerine 1 günlük TL faizi ödüyorsunuz sadece.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen saygısızsın asıl. Ve otla filan diğerek üslübu bozan da sensin... Ben kötü bir laf etmedim güzel kardeşim, sadece yanlış biliyorsun...
VOB'UN DAHA ÖNCE TABAN OLDUĞUNU GÖRMEDİM YAZMIŞSIN VE BENDE ALINTILAYARAK DAHA 1 YIL EVVEL GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİM...
Hem bilmiyorsun, hem cahillik ediyorsun hemde üste çıkmaya çalışıyorsun.
Boş yere canımı sıkıp canını yaktırma güzel kardeşim benim...
Bu ne ya? Bütün ekşi sözlükçüler borsacı olmuş. indikatörler, takas analizleri falan havalarda uçuşuyor sözlükte...
Herkes trader olduysa yavaştan...
Yarın Benjamin 7,5 düşsek ne olacak :)
Maalesef bende dahil herkes tabandan mal aldık he o kadar kolaydı :) Nasılsa tabandayız arkamızda kimse yok dimi sağlama aldık :) Yarın arkamızdaki duvarı çekecekler ve orda ne görece acaba :)
çarşamba lebalebten çıkacak şey ne olacak ki ? bugun sıraya dizilenler o gün alım için niye sıraya dizilecekler ?
O tavanlardan birini çok iyi hatırlıyorum, terste yakalanmıştım...
Not artırım haberiydi sanırım.. Seans arası gelmişti...Spot açıldığı an kademeleri görememiştik bile..Çok uzun süre tavanda kalmamıştı gerçi ama çok hesap patlamıştı sonuçta...Ve ilerleyen günlerde iyi bir trende dönüşmüştü, aklımda yanlış kalmadıysa..
Zaten ondan sonra bu tür haberlerin açıklanmasını hafta sonunda yapılmasına karar verildi diye hatırlıyorum...
Terste kalan arkadaşları çok iyi anlayabiliyorum o yüzden.
Sabır ve sağlık diliyorum.
131.....en yuksek......122.600 en dusuk.....burda taban yok....yuzde 8 alsan bıle taban olmaz kaldıkı ortalama yuksek....
Bir saat 100 kontrat işlem olmuş çok enteresan bir durum
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu iş algıyla olmaz ....grafık orda.....
Haber gelince beklenti gerçekleşirdi
Ama hala bi karın ağrısı var ilginç
03/06/2013 %10.xx dusup gunu en dipden kapatmisiz
Taban bende görmedim,bugüne kadar...