ytd al-sat öneri değil diye yaz ortak. vebal alırsın.
Printable View
2 senedir siki takipciyim, yonetim herhangi bi icraat yapana kadar kagidi 550 Milyon civarina fiksler. Tahminim Tamamen Dolar kuruyla alakali , tl bazli grafiklere o yuzden inanmiyorum . Patron bu bantta tutuyor iste kagidi , kar yuksek alcak gelmesi de farketmez 550 olmaz 650 olur max 700 olur bu kagit foslayan abla olmeden 1.5 milyar dolar falan olmaz . Bunaklar onden bir temizlenmeli artik ki sirkete bi dinamizm gelsin . Once ANG sonra Foslayan . Keske haci murat soyle kut diye gitse de herif domuz gibi ona bi sey olmaz
Spek olum akıllı ol bi kredi daha çektirtme baa....:drunk:
Dün merry 208bin lotu 22.6 tl ortalama ile satmış görünüyordu. Merry pek satış tarafında değil denebilir....:drunk:
[QUOTE=cemal31;5702905]Spek olum akıllı ol bi kredi daha çektirtme baa....:drunk:[/QUOTE
Sen dua et bilanco katakullesi gelmesin , 16 larda aliriz solugu Cemal Aga !!
Aga burdakiler yatırımcı diye biraz rahatım al satçı varsa beni dinlemesin biz hancıyız ben düşerken bile nerden alırım kafasında adamım hatta bugün geri komple Tekfene dönüş günüm bu tekfenin 16 ya düşmeyeceğini göstermez evli sayılırım artık ben düşse de çıksa da biz ayrılamayız
[QUOTE=Maximetu;5702916]O kadarda değil, 3 ay önce dolar 8.84 tl idi, kur farkı etkileri, gübredeki aşırı fiyat artışları vs. son mu buldu. Hem bunların suçu çok, cfs, socar olayı, geri alımdan kaçmaları, ventures degerleme karları vs. vs d.tü kurtaramaz, bazı şeylere cevap veremezler genel kurulda...
Bir İki hafta endeks olarak güzel rüya görmüşüz uyanmak istemedik bu tatlı rüyadan
Sonra birileri kabusu yaşattı ve uyandırdı:drunk:
açık söylemek gerekirse portföyde tekfen harici hisselerimi hazır ralli ve kar varken sildim...tekfeninde biraz çanakla azaltımını yapmıştım...bu endeks ve hisselerin böyle gitmeyeceği belliydi...üç gündür tabanlardan tekfene ekleme yaptım...yedek akçe 17 lere kadar düşene kadar dayanırım sonrasında cephanem biter ve sabırla beklerim...18 lerden 29,90 lara düzeltmesiz çıkan bir tekfen endeksin de etkisi ile....geri çıkış yaptığı yerlere gelme ihtimali ileri günler için olabilir yani 18 lere belli olmaz......rüya bitti gerçeklere döndük...ama herşey rayına oturunca biz de tekrar yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum...nasip der sabırla bekleriz acelemiz yok borsada nasıl olsa ihtiyaç olmayan para ile yatırım olduğu için sorun yok panik yok....güzel kar görünce satarım ...güzel düşüş görünce alırım....
Kizdigim bu haysiyetsiz yonetimin ne bir aciklama ne bir icraat ne bir yol plani guncel mevzularda bir yalandan da olsa geri alimi gibi seylerde olmamasi . Socar a 1 milyar deger bicip alan hirsizlar 480 Milyon dolara dustugumuz gun hissesine sahip cikmadi . Boyle asagilik boyle haysiyetsiz patronlar ve yonetim var bu sirkette . Cansen denen kariya da yaziom sov yapio Twitter da Niye istifa ettin tekfenden diye ses seda yok .
Okudum onu, çok düşman ediniyorsun Maxi. KPMG ye bastır asıl...
https://pbs.twimg.com/media/E_JuRMLX...jpg&name=small
4 tene senin paylaştıgın tabloda var, birde en son 8.85 milyon dolar degerleme karı olan şirket var. 5 şirketde arz-satış olmuş, sadece 150 milyon tl kar nasıl olurmuş...
Bayram ortak dönen dönene bu da dönüyor. Dün REKABETÇİ kur, ihracat odaklı büyüme diyenlerde dönmüştü. Siz siz olun omurgalı olun, omurgasızlar dansöz gibim dönüyor....:yahoo::halay:
Dusman ediniyim ne olacak , keske guclu biri olsaydim onlari rezil rusva ederdim . Kpmg falan yazdik ettik ne oldu , bozacinin sahidi siraci. Hepsi duzenin parcasi , nafile caba . Benim derdim kisilerle . Berker kizlarini da tacize basladim , mahkemelik olana kadar birileriyle devam bunlari rezil etmeye !!
Berker kizlarini da tacize basladim
SAPIK MISIN MAXİ....:evil::yahoo::oleyo::party::halay:
Maxi onca gelişmeye onca olaya ragmen ben çok umutluyum. Bu uyuz eşşek 40 ların üstüne çıkacak, herşey bir iyi habere bakar...:drunk:
nakiti olan için ne mevduat faizi ne dolar ne altın endeksin geri gelmesi ile çok güzel fırsatlar oluştu bistte...çöpe dönen hisseler oluştu...elbetteki bu fırsatları değerlendiren nakiti olan birçok yatırımcı var...portföye güzel sepet yapıp beklemeye geçmişlerdir bugün itibari ile....
illaki hisseler ve endeks hep böyle düşmeyecek toplayacaktır.....
Ordu vekili 5 kahvehane gezmiş bir Allahın kulu niye zam yaptınız, niye doları yükseltiniz diye sormamış. zam varsa biz mi yapıyoruz, dolar uçuyorsa bizmi yükseltiyoruz, vatandaş bizim masum oldugumuzu biliyor demiş....:yahoo::halay:
Ayılarla boğalar savaşıyor bakalım kim galip gelecek kritik yerlerdeyiz
https://youtu.be/xoqPE0abt3Y hadi olum Tekfen yakma bizi
Her şey çoookkk güzel olacak......
[QUOTE=şehzade17;5703263]https://youtu.be/xoqPE0abt3Y hadi olum Tekfen yakma bizi[/QUOTE
🤣🤣🤣Cumadan beri at yarisi mi dersin rulet mi dersin artik onlarla oynuo gibiyim . Rulet oynasaydim belki numaraya koyunca 32 ye katlama sansim olurdu , bunda o sans da yok , tokatlandigimizla kaldik . Baksana Erays61 heralde katarlilara falan satacak ulkeyi oldugu gibi Tekfeni de ne kadar umutlu
Tövbekar olmuştur belkim. Dün ben müslümanım, NAS var, faiz haramdır diyen bugün FAİZCİLERİN koruyucusu, hamisi olmuş nasılsa....Borsada hisseden zarar edenlerinde zararı karşılansın **...:oleyo:
Maxi kar, haber, genel kurul 3 madde yeterli mi...:drunk:
Genel kurul mart nisanda , kar 135 Milyon Dolar gelir iste , haber de gelmez
Ben bi sure yazmayacam cok olumsuzum milleti de etkilemeyim artarsa gelirim , yoksa modum yrrk gibi bu sirket yuzunden . Biraz Altin ons varantinda avlanayim ben oralarda takilacam biraz yataya baglariz bi sure zaten
Patron geri alım yapmaz, teyyo borsacıları değil Faizcileri korur, tuaregler cuma günü seçimmi-savaşmı yapacak belli değil, Qatarlı p.ştlar 1 yıl olmuş borçlarını ödemez. ** bi tek iyi haber olmayacak mı bu tekfenciler için....:drunk:
Burgandaki Erhan amca al-satçılık yapıp durur ama hisse miktarı 5.242 milyon lot olmuş....:drunk:
Takaslarda ilginç citi alcak mı satcak mı anlaşılmıyor 40 milyonda kaldı bi veriyor bi alıyor
Bu faiz işi sadece bankada döviz muvduat bulunduranlar için diyorlar bu doğru mu doğruysa bu borsa neden satılıyor arkadaş bende burayı anlamıyorum ayrıca doğruysa o da saçma adam TL de bekledi diye bir de suçlu oldu şu işi tam bi rayına oturtmadan bu kaos bitmez
Bir sonraki Merkez Bankasi Baskani adayim Ali Sansalan :drunk:
Bu ülke de bir babayiğit çıkıp merill yapı kredi yfas ın fişini çekcem söz veriyorum derse oyumu veririm adamlar resmen BIST le dalga geçiyor tahtaların ırzına geçtiler