Nassı bi süzme olduklarını her fırsatta gösteriyor hissemiz
Printable View
Hicbir zaman cezasiz birakmaz..
Navlun yukselirken bekleyeni
Temettu bekleyeni
Bedelsiz bekleyeni
Nezaman cezalandirmadi??
Bakalim bu bolunmenin cezasi ne olacak..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altına imzamı atarım herkes şunu yazmış bedelsiz alıp gitmeyen tek hisse... Nerde moktan bir durum var beni bulur zaten...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bölünen paylar sankı tahtadaymış gibi işlemler oluyor . hatta daha fazlası kademelerde çok mal var . tahtada devir mı yapılıyor bilemıyorum . dun ve bugün olan işlemlerin kokus çıkar yakında çok uzak değil .
ortalamalar ustunde hacım yukarı kırılım yapar veya :) yukselmeyen hısse duser .
özet bu hısse artık yataya da gidemez . bu net .
ve endeksın de etksıı ıle 9 ortalamaya geldı . 2.97 altında ilşer değişir .
Daha Dur endex dusmedi..
Niyeti bozdu asagi basmaya isekli..
Dedigimiz gibi.
Herbeklentiyi, bekleyeni Cezalandirdi..
9 ortalama 2.94 ve endeks salmasa bile gidişat buryadı zaten endeks + 2 oldugunda bıle eksı idi gsd . endeks salınca direkt 9 ortalamaya gedlı . pamuk ipliği gibidir 9 ortalama . su an satışlar biraz azalmış durumda . (12.03 ıtıbarı ıle ) aracı kurumlrın bır onemı yok ama belırtelım yıne bofa dun 5 bugun 4 mılyon satıs tarafında
Ne mal aldılar amma be.
İnfo hedefin fonuna mı alıyor ne?Fiyata bakmıyor 3 TL ye holding mi olur diyor elin uşağı.
su an hisse resmen devredıyor başka bır guruba :)
tavana malın %2,25 ini yazdım gelde al silmeyeceğim.
.
İndire bindire götürüyor,götürecek.Tavanda 1.500 k mal var. Sanırım bugün satan arkadaşlarda baya çok mal varmış.Benim kadar.:halay::halay:
Bofa yaptığı operasyonda 1.500.000 TL içerde.3.20 ve üstü kapanış şık olur bence.
karanlıkta 3.20 de 1.2 milyon vardı alındı ve 600 bekleyerek kapandı . yarın bedelsızler tahtada olacak ama artık onemı yok .zaten varmış gıbıydı ıkı gundur . neden oldugunu anlamamsıtım dun ve bugun. info devreye gırene dek . halen anlamış da değilim orası ayrı mesele .
beklentiler belli
silopi ve kasada kı atıl duran nakit varlık .
portfoyde gorebılırısnız ama satamazsınız .
mevcut hıssenızı tabıkı alır satarsınız ama bedelsız elde ettıgınızı de mı alıp sattınız .?
16.11.2022 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
Bugun gorulmemis bir hareket yapti. Bugune kadar hic yapmadigi..
Demek istedigim eskiden artiya gecmesi degil..
Lotlari alış sekli..
Bazi yerlerde 3 kademe birden aldi.
Ben direk kapa baktim haber mi dustu bu nedir boyle diye.
Bugun haber yok ama yakinda olabilir.
Ytd.
Mal toplaması için böyle hareket etmesi gerekir zaten ucuz diye adı çıkmış şirketin kim satacak değilse baskı baskı baskı aşağı yukarı derken toplamalı diye düşünüyorum pintilik ettikçe mal kaptırıyor daha da çok sonra bı daha onları sindir...üst kanal direnci 3.65 bir grafige göre dilerim oraya nefes almaz [emoji3478]
GSD HOLDİNG A.Ş. 'nin 14.11.2022 tarihinde başayan % 122,22222 oranındaki bedelsiz sermaye artırım işleminde, kaydileşmiş pay senetlerinin artırım karşılıkları ilgili üyelerin müşteri alt hesaplarına 16.11.2022 tarihinde alacak kaydedilmiştir.
doğrudur . bugun gelen haber . bu durum ıle ılgılı bedelsızden gelnlerı alıp satan var mı baska ?
aracı kurumların bır onemı yok ama dun ınfo dan gelen atesleme benzerı bır dalga ıle cok farklı durumlar konusuruz . su an işler sarpa sarıyor .saatıcılı bır surec yasadık 30 dk dır
dun yasanan alışlar sonrası bır habe akıs bekledım ama olmadı . belkı insider var bılemeyız zamn sadece ırazcık zaman
Loading.... Dostummm
O para kasada ATIL Duramaz.
Ins. Dusundugumuz gibi olacak..
herkes kasada duran paradan bahsedıyor ama bu ıyı bır durum değil . para enflasyon karsısında erıyor mevduat ve kkm de :( acilen varlık alımı lazım . umarım bu fosil yakıt çöp leş silopi santralı olmaz :) ama alırsa da 2023 ılk ceyrek hasılatını thmın dahı edemem :)
endeks 2 gsd -1 bugunu gorunce dun bır parmak bal çalma olmuş gibi :)
Sn memo bu nakit kasada durmaz diyorsunuz ama epeydir de duruyor
https://seffaflik.epias.com.tr/trans...i-uretim.xhtml
ölü yatırım . ulkede yarı kapasite ıle calışan tek termık santral sanırım :) diğerleri para basmakla meşgul . işlem gören cante yi izliyoruz ağzımız açık şekılde . gsd ıse 50 mıylondolar zarar ettı
endeks tl bazlı rallıye kalkmıs gıdıyor .
Epeydir durmasi daha iyi vakit daraliyor.
Devre kestik.
Dunku hareket bugun icin satis hazirligi Gel Gel ise sikinti buyuk.
4 gunluk akd ciddi mal cikisi var
endeks altı getırmeye devam edıyor . kafamı karıştıran brısa bıle -4 yaptı . nereye gidecegız bır dıger vesbe -2 gidecek yer de yok :)
Dostum bir operasyoncu Telegramci Grup mesaj atarak Gsd tahtasina takipcilerini sokmus sanirim dun..
Dun ki hareketin sebebi muhtemelen bu oldu.. Bu Turgutun tahtasindan da sebeplendiler ya butun gece uyuyamamistir kendisii. Bugun mahfetti dun yuksekten girenleri ama operasyoncular ztn dun alip satmistir muhtemelen..
YTD. Hayal urunu dusuncelerimdir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahta telegramcila sanırım ağır gelir . Ama bilemem ne olur . Dün yasananlarin benzeri olsaydı tahtaciler pes edebilirdi . Kimsede sonsuz mal yok. Bı yerde elindekinden de olmamak için kenara çekilebilir di ama telegram pes etti
Şirket kasada duran para geyiği ile o kadar müsait ki. Telegramcilara . Hiç girmedim oyle guruplara ne olur ne diyorlar bilemiyorum
Telegram muhabbetine dalanlarin zararına satacağını sanmıyorum belki de önceki gün alanlar grup yöneticileriydi dün de verdiler üyelerin eline üyeler de zararına satmazsa tahta Moka döndü iyice diyebilirim ulan bir yüzünüz gulmedi şu rallide ...ytd ..
Ülkemiz borsasının halı işte o kadar araştır okuma yap karar ver ama kazanama niye Sasa hektaş almadın onlardan almalısın boşver analizi falan !! Yazıklar olsun !!
Ogun tek karli cikan operasyonu duzenleyip telegrami yoneten 3-5 kisidir. Dediginiz gibi..
Once yerlesir sonra alin der harekette satarlar..
YTD.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10Milyon Lotla bu tahta fiyatini etkileyemezsin ama 10Milyon lotla pesinede Sürü takarsan bu tip operasyonlarda 3-5 kademe ekmek yersin.
Bu Cakallarin derdide bu oluyor zaten.
şu an tahta kendine geldi .
beklentıler bellı
1- silopi halka arzı (sözlşeme var ama çopk çok zor ihtimal siyası nednelerle ciner holdıng kaynaklı )
2- büyük bir varlık alımı
3- subat mart gıbı ıse kar dagıtımı temettu ne kadar ( tahmınım 50 krş )
4 - hakan yılmazın holdıngın basına gecmesı ( turgut eskı adamn asırı defansıf )
Piyasa nın hergün yukarı gideceğine alışan yeni nesil taze borsacılar türedi.Yanlış bilgimidir bilmiyorum,haber sitelerinde ortalama hergün 50 bin yeni hesap açıldığı yazılıyor.Onların aldıkları kağıtlar tavan olmadan mutlu olmuyorlar.Turgut abi ile yollarımız bir daha ne zaman kesişir Allah bilir..Benim trade modelim beklentiyi takip et,gerçekleşince veya gerçekleşmeden kar realize et şeklindedir.O yüzden bölinmeden önceki kapanışta malı teslim ettik.Elbette bu fiyatları hak etmiyor.Ancak buda yeni birşey değil.Son 7 yıldır böyle.
Kısmet artık,12 aylık bilançolardan önce tekrar değerlendireceğiz.