Faiz düşmeye devam ediyor görüntüsü vermeye yarıyor ya, yeter.
Özel bankalar kur korumalı mevduata geçti mi? Mesela Enpara, Yapıkredi
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mkk da hic bir fiyat guncellemesi yok gene...........
Ahtapot yakınsaması operasyonu bittiğine göre yakında tekrar uzaksamaya başlar dolares yılbaşından sonra :D umarım tl de kalanlar bu fırsatı değerlendirmiştir.
Geçende doların 17 TL'yi göreceğini söyleyen arkadaşımla dün konuştuk, kesinlikle buraların alım fırsatı olduğunu ve tekrar 17-19lara bir yolculuk başlayacağını söyledi, ben biraz 11lerden alayım dedim elime yüzüme bulaştırdım becerebilen varsa değerlendirebilir veya değerlendirmez, yatırım tavsiyesi değildir
Eninde sonunda hepsi yakinsar.
Ne zaman olacagini bilen mali goturur..
Ben bilemedigim icin sakin sakin oturup ahtapotumu yiyorum.
Syg,
Emekli maasi promosyon guncellemesi varmis.
Banka ile gorustum.
Yaptiracagim.
Syg,
O bu degil de bu kafa bu ulkeyi yine batirir, imflik yapar.
Yine zamanini bilebilen mali goturur..
Syg,
Yila 7.40 dan basladik.
Birikmis enflasyon max %50 desek 11gibi bir yerde olmamiz lazim maximum.
Param olsa 11.00 altinda alici olurdum kademeli olarak.
Ancak kronik kaynak problemim devam ediyor.. :(
Syg,
Guven olmadan o dthlar zor bozulur..
Syg,
DEM faizleri maksimum %14+%3 olabilecekmiş. Haydaaa başlamadan kurallar değişti.
Valla ben de bilemiyorum onun için bu döviz işinin bana göre olmadığına kanaat getirdim artık üstadım.
Arkadaşın dediğine göre Mart-Nisan gibi tekrar 17yi görürmüşüz hatta 20nin önü açılırmış, ben onun yalancısıyım, bana ilk 17ye gelecek dediğinde hadi oradan demiştim.
Halayla Dolar yakanlara;
Hyundainin en alt modeli i10 gibi bir araba neden 60 aylık öğretmen maaşı. (Yıllarca atanma bekleyip 3 çeşit ayrı yapılan yazılıdan geçip mülakattaki garip soruları bilirsen)
Aynı araba Almanyada vergi dahil 13 bin euro.
Almanya öğretmen maaşı 3000 euro, yani 5 aylık öğretmen maaşı.
ocak sonunda DEM yapmayı düşünüyorum şimdilik.
92 gün sonra nisan sonu mayıs başı vade sonu olsun .
9.60 tl altı doları görürsem her an girerim.
https://www.memurlar.net/haber/10071...z-tehdidi.html
Bu kişiler öldürmeye bilerek teşebbüsten idamla yargılanmalı.
Ülkede sokakta gezerken can güvenliği yok.
İçişleri Bakanı bu köpekleri beslemeleri yasak olduğu ve bunların ölümcül bir silah olarak kullanıldığını bildiği halde neden seyrediyor.
Biz mi yanımızda silah taşıyalım.
Pitbul sahiplerinden küçük Asiye'nin babasına 'binadan atarız' tehdidi
Minik Asiye'nin sağlık durumu hakkında bilgi veren Başhekim Dr. Beyhan Tahmazoğlu, "Hayati tehlikesi sürüyor. Kafasında, yüz bölgesinde ve beyin bölgesinde saldırıya bağlı doku defektleri oluşmuş. Beyin dokusunda ısırık izleri mevcut. Ense bölgesinde kemik dokuda kayıp var. Özellikle sağ kulak bölgesinde tamamen kayba uğrayacak kısımlar var. Özellikle yüz felci ve işitme kaybı yönünden takip edilmesi gerekiyor" dedi.
Gazetemiz, Ateş ailesinin 4 yaşındaki Aslı'nın doğumu için infertilite tedavisi gördüğü ve 300 bin TL harcadığı bilgisine ulaştı. Yakınları baba Ateş'in bu parayı borç olarak aldığı bilgisini paylaştı.
%17 DEM mi? %20 banka mı? Dolar mı? İnce ayar lazım.
Döviz tevdiat hesabında kalmanın bir mantığı kalmadi o zaman doğru mu? Yani sonuçta kur korumalı mevduatta o parayı veriyor ve bir defaya mahsus değilse
Güncel faiz alan var mı bugün yükselme devam ediyor mu
DEM 'in mevcut koşullarda max %17 olacağı açıklandı. Boşuna banka kovalamaya da gerek kalmamış oldu.
Teorideki fark ilk gün dövizi bozdurabildiğiniz kur ile tcmb kuru ile
son gün tcmb kuru ile tekrar dolar aldığınız kur farkı seviyesinde artı kambiyo vergisi diye biliyorum.
Ama daha vade dönüşü olmadığı için net bir yorum yapmak doğru olmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
emeklilere, özel sektör çalışanlarına göre demiştim....
emeklilere 50% verilmeyecegini düşünüyorum....
hangi özel sektör 50% yapacak....
kur hala yüksek tabi....çıktığı yer 7-8 arası....oraya gelir mi....umarım gelir....ama bence zor gibi görünüyor....
bulgar parası bile bizim paramızdan 6.7 kat avantajlı....
Arkadaşlar enflasyon yüzde 40'a gidiyor, sizi yüzde 14 faiz ile uyutmaya calışıyorlar...
Şuan yapılacak en dogru hamle...Elinde TL bulunduranlar için söylüyorum.
Bu ucuz kurlardan dolar alıp eurobond'a gecmek.
Kur Korumalı TL Mevduatta azami %17 uygulanması bankalar arası rekabeti durdurur gibi. Bugün döviz kurlarının yukarı gitmesi bu yüzden gibi hissediyorum. Enflasyon önümüzdeki aylarda 30 küsürlere gelirse; %17 garantili mevduat ve zaten hali hazırda şuan için %40 değer kaybetmiş kuru 3 ay tutabileceklerine inanırken; şahsen bu ürüne artık daha da temkinli yaklaşıyorum. Her gün yeni tebliğler gelmesiyle çoğu yatırımcı bekle-gör politikası izliyor.
%20 ve üstü mevduat ve vade sonunda net kazancımı bileceğim klasik enstrüman bana daha mantıklı geliyor. Keşke %5 olan stopajı sıfırlansa onunda. Mevduatçı ve dövizcinin düşünce yapısı farklıdır genelde. Şuan için her durumda enflasyona ezileceğimi bilme hissi ise en kötü olan. Bu Kur Korumalı hesap keşke bu olaylar olmadan önce çıksaydı... Şuan her iki yatırımcınında kafası karışık.
Dolara gecin eurobond alın !
Tavan faiz duruma göre güncellenecekmiş heralde bu faizi mb politika faizi gibi kullanacaklar kurda artış hızlandımı 300 puan 500 e çıkarılacak mesela