portföyünü vadelide short açarak hedge etseydin, bunlar gelmezdi başına..
hedge- medge diyenlere bakma sen
Printable View
sayın bakana güveniyorum gözlerine baktığımda ekonomiyi görüyorum piyasaları doğru süzdüğünü görüyorumAlıntı:
Hazine ve maliye bakanı : Geçen cuma BİST te yaşananlar küresel bir hareketti , para çıkışları oldu Noel geliyor , paralarını 2 gün sonra alıyorlar , özellikle bu yeni karalarlarımızla ilgili toplantılar yaptık haberlerini aldılar ondan bir an önce bu çıkışı yapmak istediler , yarında belki bir düşüş olabilir çıkış olabilir sonra normale döner
bu akşam olmadı sabbaha yeşiliz toparlanma başlayacak
Şahit abi hissenin adını kimseye süüüleme, sindoma abi de gelir oraya :kahkah:
Fitch: Kurdaki düşüş sürdürülebilirse Türk bankaları için pozitif- Bloomberg HT
Fitch Ratings, yeni duyurulan kur korumalı Türk lirası vadeli mevduatlarının kurda
yarattığı düşüşün sürdürülmesi halinde bunun Türk bankaları için pozitif olacağını
belirtti. Fitch, Türk bankalarının kurdaki oynaklığa karşı kırılgan olduğunu
da vurguladı.
Bloomberg HT'nin haberi linktedir.
https://www.bloomberght.com/fitch-ku...ozitif-2295093
Yukarı gidersek
tepki nereye kadar
takıp etme adına
15 dk lik
https://i.hizliresim.com/7ed98at.png
Abicim x30 u kapattık, yazdık.
Shorttan 10 bin puan aldık, yazdık. Onu adam zannedioduk o zamanlar :D
xleşe devrildik, yazdık.
Kötü de gitmiyor kağıtlarım %15 civarı zarar var tabi ki olacak, yazdık.
Ama, psikolojiye çöktüler abey, yani yuh ya, efendi gibi sat s...git yangından mal kaçırır gibi devre kestirmenin maksadı ne?
Güncelleme- Fitch: Kurdaki düşüş sürdürülebilirse Türk bankaları için pozitif- Bloomberg HT
Fitch Ratings, yeni duyurulan kur korumalı Türk lirası vadeli mevduatlarının kurda
yarattığı düşüşün sürdürülmesi halinde bunun Türk bankaları için pozitif olacağını
belirtti. Fitch, Türk bankalarının kurdaki oynaklığa karşı kırılgan olduğunu
da vurguladı.
Bloomberg HT'nin haberi linktedir.
https://www.bloomberght.com/fitch-ku...ozitif-2295093
Önemli Not: Bu haberde ilişkili internet sitesine link bulunmaktadır.
Kullanıcılarımızın habere erişmek için Manşet'in üst kısmında yer alan linki tıklamaları yeterlidir.
-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
kurdaki düşüşün sürmesi için doları önce şuandaki gibi uzun süre baskılamaları gerek..kısa vade yaygarayla müdahaleyle ancak bu kadar düştü..
18 i gören 12.5 den doları bozmayacağına göre bu program çöp olmaya mahkum
pıst 100 1800 altı kapatmamak için çaba harcıyor ,
kapanışlarda 1740 potada olur bende.
program amacına ulaştı demek ne demek..anlamış değilim..hala algı yönetimi kuruluyor..yahu vatandaş ne kadar bozduki amacına ulaştın..sen böyle dersen 1 günde uzaya çıkarsın, 2 günde ufo üretimine başlarsın.:)
12.46 altı çoklu günlük kapanışlarda 12 yeni hedef.
Ölüyordunuz ulayn ben geldim eccük neşeniz geldi :) para kaybederim ama neşemi kaybetmem, :he:
Şahit abi sıkışırsan seslen, ben biraz dışarı çıkıp para bulup getiriyim :kahkah:
hadi pala, artıya geçir şu endeksi de millet piyasa görsün
nasıl piyasa yapılır, shortçusu nasıl öpülür- longçusu nasıl sevilir ayrı ayrı, göster millete
hadi koçum yaparsın sen
artı kapatsa bile şaşırmam.
Makas kapandı, bedavadan 50 puan bereket versin.
Yılanoğlu yılan günlük
https://i.resmim.net/SH4Tgc.png
Ayda bir olacak olan oynaklık
günde bir kaç sefer olur oldu
Mevlam herkese kolaylık versin
doğru işlem yapmak nasıp etsin
viop da dua olurmu diyeceklere de
ne diyeyim bilemedim
yinede
mevlam sıkında olanlara çıkış yolu nasıp etsin
Yok abi o bilerek orada. :))))) Bizde duygusallık olmaz. 2018 Kopuş öncesi hareketin benzeri var o yüzden attım oraya. Holar geliyor alttan zati. Dün indikatöre çarptı tam. Hızlı hareketler olacak gelecekte de çift yönlü. Hem aşağı hem yukarı. Yılanoğlu fites arttırdı her iki yöne de. Tüpü çıkartmış zaar benzinle gidiyi.
Önce şu ihtiyaç sahibi Ferraricilere, Porschecilere sosyal yardım bitsin bakalım. Gariplerim benzin koyacak durumları kalmamış:)))
Cuma işlem haçmi 91
pazartesi 55
dün 45
şuan 36
Bugünde hacim iyi olacak duruyor
yüksek hacimle yukari dönerse güzel olacak
1895 üzerinde bıst100 kapanışında, SERT YUKARI YAPAR..
2 Lİ DİP ONAYLANIR...1990-70 E KADAR GİDER...
kapanıştan kastım. 5-15 daklık kapanış.
ama kanımca orayı gaple geçer ve kimseye formasyon fırsatı vermez.
rakamlar uzak ama gördüğüm bu
Çarptılarsa elektrikimsi Bi hisse olmalıSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.