Peynir diyorum başkan🤭 kilosu 150 lira olmuş. Sen hala 14-15 diyorsun😁 bilmem hatırlarmısınız.3 yıl evvel 150-200 bine evleri kimse almıyordu. Şimdi 10 misline kapışıyorlar. Gün gelir telekomu kimse almıyordu 17-18 e diye anlatırlar😄😄😄
Printable View
yarın endeks - açıp + kapasın olur buiş .. tabi bence..:plc:
bu da bugünü 65 küsurlarda kapatacak sanırım..
kaçış GAPI dır o...:kmk:
Rahmetli babamda 2011 yilinda almisti 10 liraya , o gunden beri bedelsiz vs de vermedi . Ozaman peynirin kilosu 5 liraydi . 6 dolardı . Pahali felanda degildi . 12 sene sonra hisse 17 lira iste 😀😀😀
Once ki sayfada bir arkadas yazmis hic gap birakmadi gecmiste diye . Tabi birakmaz . 15 senedir ayni yerde tl bazinda donup duruyor .
Cok hayal kurmayin kafayi yersiniz hayatı ıskalarsınız
Mehmet simsek bae ye ucmus . Duyduguma gore butceye bakinca sadece butcenin %9 ile esnek olabiliyormus geri kalan eyt emekli memur zamlari bindirince donmuş butce .
Ttkom u satip gelirmi dersiniz 😀😀😀 bence thy gitti yanina bonus ttkom olabilir .
Ozellikle vatandaslarda şu sorun var ttkom kullananlar surekli kesintiden vs den dert yaniyor . Acaba diyorum milleti bezdirip tcell e kaydirip musteriyi tcell de tutup , ttkomuda oyle satmayimi planliyorlar .
Tcell de paycell togg superonline tcell tv (ozellikle cok tutuldu tv olayi ) ve bir suru yeni platformu var tcellin
Ttkomun satilmasi yukten kurtulmak gibi birsey heralde . Ici bos gibi geliyor bana .
Birde tcell de yabanci ortak vs var o is biraz zor satilsa belli yuzdesi tatmin etmez .
Ama ttkom anahtar teslim 😀😀😀 alan iyi yatirim yaparsa tcell i kimse anmaz .
Fiber İmtiyazı,5g lisansı olmadan,şirkette yönetime katılmadan kimse gelipte ttkoma ortak olmaz. Zaten her sokağından kablo geçiren şirketi satamazsın. Satsan alan kişi ülkede hak iddia eder😁
Şuan için dediğim konularada netlik kazandırılarak kısmi hisse satışı olabilir. Şu haliyle ne idiğü belirsiz şirkete kimse gelip ortak olmaz. Zaten bu haliylede devlet hisse satmaz. 70-80 cent çöp seviyeler bu hissede.
Ancak 30 yıllık fiber imtiyazı ve 5g lisansı verilirse, şirket arpalık olmaktan çıkarılıp alıcıyada yönetimde haklar verilirse, önü görülebilir kar eden bir yönetime kavuşursa 5-10 dolardan ortak bulunur. Yoksa bu haliyle çöp olarak devam eder...
Aynen . Bugün yukarı sürerler. Gidişin ardından mutlaka bişey çıkar. Belki swap kredi falan.. koza thy vb hisse satışı süpriz olur. Ttkomun hisse satışı çok süpriz olur. Ttkomu dediğimiz şartlarda kısmi satarlar ancak. Hepsini birden halledecek bir anlaşmayla satmaları çok süpriz olur.. neyse bugünkü sazanlarımı avlarlar bakalım ne yaparlar.ben uzuncuyum zaten 15-20 benim için pek fark yok. Belkide düşer.çünkü danacılar bayram öncesi para alabilmek için bugün satmak zorundalar...
yabancı gelse de yatırımcı kılıklı şu yerli maymunlardan kurtulsak.. halen endeksi salacaz diye yırtınıyorlar.. salacak yeriniz mi kaldı ulen..
bu arada yabancı yatırımcı kısmında artış var orsa genelinde..
ha artış yeterli mi, değil tabiki.. ne zaman yetrli olur.. orta uzun vade düşeni kırıp kalıcı olduğunda..:plc:
Çalkalamaya devam, almak istediğini alınca rahatlar, hacim nasıl bilmiyorum ama biraz ivmelenirse endeksi de kurtarır belki.
Sabah ayrışmıştık, MB kararı sonrası herkes geçti bizi, ne ayaksın sen tahtacı, senin de 19 hedef yapman lazım.
şimdik borsa tekrar rayına girdi.. yıl sonuna kadar düşe kalka 8.000 - 9.000 hedef.. tabi bence, kendime..:)
bol kazançlar..
kısada takip etmiyorum (haftalık baktığım için).. ama sizin için bakayım.. kısada 20.48 ve 22.74 önemli olurdu şahsım için..
https://i.resm.im/GdA3L5i.png
Kıvranıp duruyo 19 u geçmemek için. Tahtacı seni daha çok meletecem😁 peynir olmuş 150 tl. Alında kaçan mı 70-80 cente. 5-10 dolar işine geliyorsa. Eninde sonunda o haberler gelecek. Sende anıra anıra götürecen😁 tek istediğim elindeki malıda kaptırman ama onu yapacak şurda 3-5 kişiden fazlasıda yok malesef...
Tavan falan istemiyoruz, haftalık kapanış 20 üstü olsun kabulümüzdür tahtacı.:)
14.60 gapçımız vardı..:)
temmuz ayı aiçinde 28 ler görülür mü acaba diyenler..:plc:
20 de geçecek 30 da. Hiç merak etmeyin. Ucuz ne kaldı ki borsadan başka. Tabi iyi şirketleri seçmek kaydıyla...bunun tek sorunu yönetim.yosa bu fiyatlar hayal olurdu bu şirket için.gerekli adımlar atılırsa şirket için tekrar fiyat değerlemesi yapılır. Artık fiber imtiyazı ve 5-g için heran anlaşma olabilir. Bunlar olmadan şirket için fiyat değerlemesi yapulamaz. Bu haliyle hisse satılamaz. Hadi yönetim bi işe yarayın şu işleri halledinde bizde hisseler 5-10 dolar oldu diyelim....😁
endeks üst banda geldik biraz geçtik yine.. o da bayramdan sonra artık..
Haftalık kapanışı iyi yap tahtacı, bizim için hava hoş, maksat TVF'nin değeri biraz daha yükselsin.:)
"Yönetim şu imtiyazı ve lisansı halletse yeter. Ondan sonra ağababası gelse tutamaz bunu. Ondan sonra dolar olarak hesaplarız fiyatları."
Hükümet satış için her türlü güzelleştirmeyi yapacaktır.
Hisse zaten fonların radarında,inceden inceye toplanıyor.
Finansman gideri olmasa 20 milyar kar yazması ne demek.
Tvf,boşuna almadı.
"Değer yatırımı"isteyenlere.......
Türk Telekom 1 Temmuz 2023 itibarıyla getireceği zamları açıkladı. Açıklanan listeye göre kullanıcılar yüzde 38'e varan zamlarla karşı karşıya kalacak.
Enflasyonu geriden takip etsekte sonuçta bu zamlar gelecek. Bu yıl 60 milyarı seneye 100 milyarı aşacak gelirleri olan bir şirket sonuçta. Yeterki düzgün yönetilsin. Değerine değer katacak imtiyaz ve 5 g lisansını sabırla bekleyecem.
Zamanında arsa sahibi olup mütahitten 10 daire alan bi ihtiyar vardı. Dairelerini satamıyordu. Arkadaşım ona ..amca ucuz ucuz sat gitsin demiş. Amcamızda demişki... Malım g.tüme mi giriyo...😁😁😁
Bekleriz . Topladık malımız duruyo. Bi yerede kaçmıyo😁😁😁
Bayramı 20 üstünde karşılamalı, haftaya da daha iyi olur gibi, borsa bu hafta 1.5 gün zaten.
İyi haftalar.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...Slider%20Haber
İpimle kuşağım maliyet zaten yerlerde:
https://i.hizliresim.com/c5s0ead.jpg
Twitterdan aldım aldığım kardeşimizin adını unuttum. Kusuruma bakmasın lütfen.
TVF,,,türkcell ile ttkomu birleştirip satarsa,sinerji oluşturabilir.
endeks 5700 ü gödrüğünde 27.72 görmüş,,endekse göre geride kaldı.