amerika kriptoya sicak bakiyor muhabbeti nedir arkadaslar bi kac yerde gördüm ayrintisini bulamadim. bu gün bo gelisme mi oldu
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
amerika kriptoya sicak bakiyor muhabbeti nedir arkadaslar bi kac yerde gördüm ayrintisini bulamadim. bu gün bo gelisme mi oldu
Aman Sn. Enfarktus, binance için daha erken bence. Şöyle biraz palazlansın, mainnet muhabbetleri başlasın. Hele bir de token burn olayı binance'ye girdikten sonra olursa o zaman tadından yenmez gibi geliyor:cool: Haksız mıyım Sn. Enfarktus, bu olaylar büyük borsaya girdikten sonra olsa çok daha güzel olur.
Ben de hatırladım, Sn. Korokodil:) Fazla dillendirmeyelim, gelecek sene bakarız:)
GIFT token...GTO ....yeni youtube olabilir....ahhahahahaha
Sevgili enfarktus hocam, bu lamden tau'yu siz birkaç hafta önce konusunu açtıktan sonra epey inceledim hatta şu dünkü düşüşte ulan acaba ripple in dibini mi bulacağız maliyet düşür düşür nereye kadar alayım biraz şundan bakarsın elime yapışır diye de düşünmeden edemedim.
Ancak marketcaps de ilginçtir IDEX (Bilmiyorum bu borsayi) 0.163517 iken sizin zamaninda alim için onerdiginiz Etherdeltada 0.196208 ...
Yani arada uçurum var.
IDEX konusunda bilginiz varmı ?
Ve ayrıca şayet almak istersek etherdeltaya eth haricinde ripple, xlm, doge, bunlardan biri ile ödeme gonderip oradan onu çevirerek Lamden alabilirmiyiz ?
enfarktus hocam önce ben sordum..lütfen..GVT 500 dolar olurmu...memet ali beyyyyyyyy...ahahahhahaha
SEVGİLİ BİTCOİN YATIRIMCILARI, TEPKİ ÇIKIŞLARI MAL YEDİRME VE ÇIKMAK İÇİN BİR FIRSATTIR, TEPKİ ÇIKIŞI FİBONACCİ DÜZELME SEVİYELERİ YAZDIM, BUNDAN SONRAKİ DÜŞÜŞ 4.500 KADAR SÜRECEK ONA GÖRE.......
https://pbs.twimg.com/media/DVa4bGBW4AAlSJM.jpg:large
SEVGİLİ BİTCOİN YATIRIMCILARI, FİBONACCİ DÜZELME SEVİYELERİ SIRASIYLA ŞÖYLE, 0.236: 6.803 / 0.382: 7.311 / 0.618: 8.133 / 0.786: 8.718
https://pbs.twimg.com/media/DVa53hjX4AAiOg_.jpg:large
SAYGILAR
Fibonacci Düzelme Seviyeleri üçü tamamlandı, YENİ BİR ÇÖKÜŞ BAŞLAMAK ÜZERE BU ÇÖKÜŞ EN AZ 4.000 SÜRECEK.... 1 BİTCOİN 1 BİTCOİN OLMASI KAÇINILMAZ GEÇMİŞTEKİ GİBİ
https://pbs.twimg.com/media/DVco9z8XUAAuqyb.jpg:large
Haklısın hocam 1 bitcoin 1 dolar hakkıdır daha fazla olmasının yada bugünkü değeri taşımasının akılla mantıkla izahı yoktur.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tamam bitcoin balon katılıyorum..üfürtü aynen bende öyle düşünüyorum..ama merkez bankası dedikleri hukuki öpüş matbaalarının bastıkları paraların değeri nedir..nerede cebimizde taşıdığımız kağıt ve madeni paraların altın karşılıkları...miktimin amerikası bastığı sanal dolarlarla dünyayı düdüklüyor..neyse...bu pilav çok su kaldırır..kadehimi makus talihimize kaldırıyor yarasın diyorum...ahahahahhaahah
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...15b34efde2.png
7593 de bir süre eğlenmemiz analizin tutarlı olabiliceğini gösteriyor...8655 den satış yemesini sonra dip kırmadan bir daha yukarı ataklamasnı beklerim.
1-8655 e kadar çıkalım
2-Dip kırmadan düşelim mesela yarısı kadar
3-Oradan tekrar yukarı ataklayalım..
Yakın ve orta vadeli görüşüm nötürden az biraz fazla pozitif..
Uzak vade yoğun negatif..
Sağolun sayın bir-esnaf zirveye yakın noktada dahil olmuşuz bu merete .sıkıntıdan ne yapacağımızı bilmiyoruz. Böyle beklemek ve insanı üzüyor doğal olarak
Eth / Usd ( daily ) Meraklısına kahve Falı
Eth hedef 1120 USD mazotu gün içi düzeltmelerle bu seviyeye kadar yeter gözüküyor , ilk hedef 923 Usd civarı , ( herkes düzeltmeyi bu civarda bekliyor ) fakat benim tahminim 1120 Usd civarı bir daha dönüp bakmak lazım 570 Usd start desek 1120 Usd neredeyse % 100 kar . Bitcoin ile 1 / 10 ( approx ) kolerasyon var bu sıralar ; kahve falı tutarsa Btc de ortalama 11.000 Usd civaların da olucak ...
Tutarsa ben demiştim derim hehehehhe
http://666kb.com/i/dqskg2hxqddldj3kp.png
Lütfen artık burayı REF li bedava coin tarzı linkler ile spamlamayalım. Bunun için zaten başlık var.
Deneyenler olmuştur o linklerde üye olup iş bitmiyor. BONUSU almak için ya para ile DE almanız. Veya bir kaç token için tonla yere (twitter, face, instagram vs vs) üye olup like veya RT etmeniz istenir.
Bedava peynir fare kapanında vardır diyorum.. Lütfen.
bittrex te musicoin için market offline diyor. bakıma mi girdi acaba bilgisi olan var mi ne demek oluyor?
Binance ta gitti var bi enayilik
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Secbul hocam siz bile gelecek için umutsuzsanız durum kötü gerçekten. Demekki bu meret balondu ve balon olduğunu bizi görünce hatırladı.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Binance'te işlemleri askıya aldılar ,
Bir ihtimal 17:00 civarı aktif olucağı söyleniyor ...Bu başıma burada gelen ikinci olay ( daha öncede emir iptalim askıda kalıp çözememiştim 4 saat )
Yukarı kademelere yazdığım emirler toz oldu o fiyattan satışları yapıcaklar mı ? Sanmam biz oyuna girdiğimizde , masaya yeni oturdun olur ...
Neyse parayı hüpletmeseler bari 😬
Bu nuls platformu nasıl degerli hocalar iş yaparmi bi diyiverin bakem...ahahahhahaha
NULS....NULS...NULS... alacamda acil cevap...gerci binancede kapalı ama platonik de olsa alacam...ahahhahahaha
Benim SGDO tokenin hazirliklari tamam...yoğun bi talep patlamasi yapacağını söyledi yazilimci arkadaş...özellikle türkiye ve ortadoğudan 500 bin btc talep gelebilir dedi...herkes bagrisiyormuş SGDO SGDO SGDO DIYE...ahahahahahahah
Bu blokçeyn çağında bu hız bu sürat bu proce çağında binance den 24 saat boyunca alım satım çekme yatirma işlemi yapilamiyor...ve daha ne kadar sürecek oda belli değil...ulan ve ibineler elinizin altinda 1000 küsur tane birbirinden değerli ve hızli proje var çözün...ahhahaha traji komedi....tamam tamahkarlik gerzeklik ve cahillik bende saklı ama yanarım yanarım.ekip adi altindaki penis suratli adamlara kandim ya...ahahahahaha
Krokodil hocam bu proce ekibi denilenler bildiğin at hırsızı takımı [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Saygıdeğer proce ekibimiz atı değil ama cebimizde ki parayı çalıyor ama bu arada kılıfını da hazırlamışlar biz proce üretiyoruz .
Genelin aksine boga tuzagi olarak geliyor bu asagi ataklar , grafikte tobo formasyonu olusuyor ( eth ) , gunluk barlarda da yukselis icin ao yukari aldilar da , bu binance ne ayak asagida ki stoplar'in hepsini hupletip , bizi yaya birakicaklar
🏇 Bizim paraları çalıp
At la kaçmış olmasın bunlar.
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.