Dingil taktacı Şeb-i Arus da bitti,dikkatleri üzerine toplayamadın ya!
Printable View
Dingil taktacı Şeb-i Arus da bitti,dikkatleri üzerine toplayamadın ya!
Bizim spek efendi, nail amca kutlamalarına gitti herhalde :party: :(
endekse de devre kestirin olsun, bitsinnn ...
Herkese günaydın.
Hisse 10300 üzerinde kalırsa yılbaşına kadar belki 13K'e doğru gideriz de şöyle coşkulu bir yeni yıl kutluması olur diye hayal etmiştim ama hepsinden çok bizimki düştü. Kaldı 9 seans, maç buradan dönmez herhalde artık. Zirve aşımı zor gibi geliyor bana yılbaşı biraz buruk geçecek sanki...YTD
İnşallah o günleri de göreceğiz. Ben şimdilik diğerlerinin rüzgarıyla (diğer hikayeler tamamlanana kadar) gidebildiği kadar gitmesine memnunum. En son sahneye assolist olarak çıkması benim için daha karlı olur ama düzeltmelerde bari çok salmasa
Bfren'in SPK onayında 45-50 gün arasına şartlanmıştım açıkçası. Umarım en kısa zamanda onay gelir de bu düzeltme fazla derinleşmeden kaldığımız yerden devam ederiz.
Bizim yancı fena dayak yiyor, eee yancılığın sonu
8300 önemli bir destek..(Bir kerede abartma ya bir kere..devre kesecek ne oldu da şimdi:vk:)
Buranın altı olmamalı,indikatörleri iyice soğuttu...Haftaya yukarıda ki haberlerden birini kullanarak hızlı bir yükseliş yapması lazım..Sn.Filozof'un tabiriyle ; kaldı 7 seans..
Olmayan krizi yaratmak istiyorlar. Kriz varmış gibi yapıp sonrada kendileri açısından fırsata çeviriyorlar. Bizde böyle izliyoruz. 10 000 den vermeyen küçük yatırımcı buralardan verir mi?. Bunu bir türlü anlamıyorlar. Ama ne yaparsa yapsın, bana bu son çırpınışları gibi geliyor. Şimdi yine mal kaptırıp, ondan sonra bukalemun gibi renkten renge girip kıvranıp duruyor ondan sonra.... K.Y.T.D.
Geçen başka sayfada da yazdım; bana göre bütün mesele alım-satımla bizim beklediğimiz sürede kazandığımızın belki 10 katından fazlasını kazanmaları. Gerisi işin kılıfı. Düşmesine de bahane bulunuyor, çıkmasına da... Teknik analiz bilmediğim için hissenin hikayesi ve hedefime göre bekliyorum mecburen. Geçen yılbaşında 3430 TL idi, 10K civarını görüp şu anda 8100 TL civarında, orta-uzunda arttı mı, arttı... mesele enflasyon ve kur karşısında ne oranda kazanacağız. Çok sinirleri zorluyor bazen. Herkese bol kazançlar dilerim.
Herkese bol kazançlar.
Konyanın günü olması dileğiyle...K.Y.T.D.
Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
ACA42
Nedense bu saatte hisseye ilgi artmış. K.Y.T.D.
böyle günlerde buffeti dinlemek lazım
https://imagesupload.net/image/GAJt
https://imagesupload.net/images/GAJt.th.jpeg
upload image resim yükle : https://imagesupload.net/
27 Lot attım heybeye bugün nasıl iyi etmişmiyim sn filozof sizin fikriniz nedir bu hususta yatırım tavsiyesi değildir
Sayın Paslıçivi27 bence iyi yapmışsınız, bende ağırlığı konyaya döndüm. Hakkımızda hayırlısı. K.y.t.d.
acaba 20 yıl aradan sonra yine aynı tarih takabilür eder mi Enflasyon muhasebesi bedelsizi patlatacak 31.12.2004 de yapılmıştı şimdi 31.12.2024 YABANCININ GELMESİ İÇİN
2004 DE BEDELSİZ FURYASI OLMUŞ TU 2024 de Enflasyon muhasebesi uygulaması yılbaşından itibaren başlayacak. Şirketler 2004 yılının ilk çeyreğinde başlamak üzere (31 Mart 2004) enflasyon muhasebesine göre düzeltilmiş konsolide mali tablolarını yayınlayacak. Enflasyon muhasebesi IMF`nin de önerdiği bu uygulamaya geçişle Türkiye`ye yönelik yabancı sermaye yatırımlarının artması hedefleniyor. Yüksek enflasyon, Türk şirketlerinin mali tablolarında birçok sapmaya yol açıyor. Ayrıca mali tablolarda konsolidasyon zorunluluğunun olmaması özellikle holding şirketleri için şeffaflık ve grup içi işlemleri konusunda sorunlar yaratıyor. Yabancı yatırımcılar tam olarak karşılaştırma yapamadıkları için bu şirketleri değerlerken belirli bir iskonto koyuyorlardı. Bu nedenle yeni uygulamanın şirketlerin piyasa değerlerine ve İMKB endeksine de olumlu etki yapması bekleniyor. Enflasyon muhasebesi sistemine geçilmesi ile birlikte şirketler şimdiye kadar özsermaye kaleminde Yeniden Değerleme hesabına aldıkları değer artışlarını bu kez `Enflasyon Farkı` hesabı adı altında tutup sermayeye ekleyecek. Şirketler sermayeye ekledikleri bu tutarı zaten enflasyon muhasebesi yaptıkları için bedelsiz hisse dağıtımı ile borsa ortaklarına verecekler
7600 bende son destek idi...Daha da yorum yapmaya gerek yok, işin b... çıkardı....
Hem endekste hem hisselerde hacimsiz düşüşler ile moral bozuyorlar..
En güzeli 1/2 hafta daha ekran açmamak bakmamak..
Sonrası güzel olacak inşallah.
Aynı goygoycular pazarlamacılar eşliğinde amma mal çaktılar.😎😎
Kurtlar kuzuyla beraber ağlıyorlar şimdi...🙂
Çalı arkasında olanlar bile hopladı🙀
200 günlük ortalamaya mı değecek ne yapacak bilemedim...
Bu başlığı şu anda 19 kişi okumaktadır. (2 üye ve 17 ziyaretçi)
200 günlük ortalama kaç Sn.Tigler?
Tam yılbaşı öncesi çok can sıktı. Geçen yıl da birkaç kere benzer hareketleri yaptılar. Arada gene bekliyordum ama şimdi değil. Seneyi keyifle kapatırız diye ümit etmiştim ama olmadı.... tadımıza kaçırdılar.
Genelde gözlemlediğim, böyle sert düzeltmelerde zirveden %30-40 arası düşüyor. O da bana göre kabaca 6800 TL gibi yapıyor. YTD
endekse de devre kestirin olsun bitsin ...
2 haftadır yeşili özledik. Nasıl bir düşmüştür arkadaş
Pandemide, depremde, savaşlarda bile bu kadarını görmediğimiz hareketler..
Olumsuz bir haber de yok? Varda bizim bilmiyoruz.
Kimi diyor 6900 kimi 6800 döner diyenler..Nasıl bir düzeltme. Resmen ky🙀🙀🙀🙀
Hepsi bir kenara Bizim konya çok fena bastı. Hiç bekliyordum işin aslı, en fazla 8 binleri görür destek yapar diyordum ama....Klasik konya işte.
Depremde de 5K leri görüp sonrasında hızlıca 2,5K geri gelmişti.. o zamanda keşke satsaydık alttan alsaydık diyorduk.
Ne diyelim Mevlam ne eylerse güzel eyler. Umarım güzel haberler ile Konya artık güç toplar ve yukarı zirvelerde yerini alır. Asla ytd.
Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesindeki düşüşün aynısı şimdi yerel seçimler öncesi yapılıyor diye düşünüyorum seçim sonrasına kadar olağan dışı başka bir gelişme olmazssa böyle devam eder görüşündeyim yıllardır bekleyip kârdan zarar yazıyor param eridi gitti seçim sonrasına kadar benim umudum yok hayırlısı sağlık olsun düşüncelerim yatırım tavsiyesi olmayıp sadece beni bağlar saygılarımla
Tahtacı ,çalı arkasında ördekleri bekliyormuş
Kafalar milyon oldu gözler şaşı. Kendimize gelmemiz bir hayli zaman alır. 2 haftada indiği tepe noktaya da kimbilir artık ne zaman gelir...
Sanırım borsa genelinde yeni yatırımcı çekmeye çalışıyorlar. Konya gibi sağlam şirket düştüğü hele bakın.. Ama ki enflasyonda kaybedilen meblağ olarak, zaman olarak, sağlık olarak hep zarardayız maalesef..
Sn kepetto uzun zamandır görünmüyor. Sattımı ne yaptı acaba?
robotun nail amca tatili bitti sanırsam, biraz hareket geldi piyasaya...
yerlilere kalırsa kan emiciliğe devam edeceklerdi ...:yes:
SPK da hisseyi vbts ye alarak tam tahtacinin istediğini yaptı gerçekten bu sefer nedeninicozemedim endeksi de vbts ye soksalar da şu açığa satış yapanları görsek onlara neden dur demezle o da bir muamma hem yatirimci gelsin derler hem de açığa satışa izin verir ky yi dudukletirler yav hiç olmazsa durgun zamanlarda şu açığa satisi kaldirin
cokmu yagli o açığa satıcılar eyyy SPK lilar
2 gündür kimse yazmıyormu? Yoksa çalı arkasından bakıncamı görünmüyormu yazılanlar