Çalışırsa
durum ne olur
sanki oralarda duruldu gibi
Printable View
Dolar bazlı haftalık grafikte 200 gn.ortalama 1.87 dir...Bu yükselsin 1.9x olsun..orayı eninde sonunda test eder..
Sp500 de de düşüş bekleniyor..Dedim ya EREĞLİ, 28/29 arasına gelirse evi gomerim
..😀
Gundi tankın namlusuna oturma diyorduk, o milleti oturtmuş meğerse...
Taşınan Açıklar da artış yok, sadece EREGL de kayda değer taşınma olmuş, açıkcı EREGL den inmedi bir türlü!
https://i.hizliresim.com/et9gr9o.PNG
Herkes burası dip diyorsa, orası dip olur mu hiç:) hele hele ayı piyasasında dip mi aranır...
Dip not, bozkurt long diyor :) puahahahhahsh
Boşa bekliyoruz. 17:00-17:10 robotları başlasın da yönü anlayalım...
Kısa Vadeli İşlem Önerileri - KRDMD - F_KRDMD0123 / AL
Spot Hisse
Cari Fiyat : 18.67 18.68
Hedef Fiyat: 19.24
Zarar Kes : 18.44
Vadeli Kontrat
Cari Fiyat : 18.83
Kanalda son durum... ben goruntuye gore ters taraftayim gibime gibime geliyorda neyse.. olmaz olasica dalgalar..
https://i.hizliresim.com/nw9957g.jpg
Ah be abka sp500 u bir 3400 yaptırmadın gitti 1 yıldır. Ama takdir ettim yılmadın.
Çok güzel olgunlaşıyor vallahül azim uzun poz için..
Pazartesiyi beklesem mi diyorum, öte yandan ellerim kaşınıyör..
Belki gece yoklarım.
Eski formata geri döndük. Şu anda SASA ve şürekası (HEKTS, KONTR, GESAN vs) %3-7 arasında yukarıda..
yok canım..Ağustosta 4319 iken 3500 dedik.. oldu..
Yaza kadar takip et 3200 olacak.sana 50 tane argüman sayarım ama boşver...
ne diyoruz eller havaya..hohoho
bi arada acemiler,defalarca kriz görmeyenler...kenara çekilsin.. hatta bende köyüne dönsün.o iş bitti..
Elbette arada KIŞ GUNESI OLACAK..Mesele 4100 e kadar tepki olası...SUBATI unutmayın.. 😀😀😀
bankalarda YF satıcılı son 1 haftadır bu kurum üzerinden oyun dönüyor .
bofa yerine agresif olarak YF kullanılıyor.
aktifbank nkolay' da yılanoğlu banka satış fiyatı 18.8655 + binde 2 kaymağı ...
Bu Tofaş'ın satış işinin eli kulağında diyorlar. Haberiniz olsun
yalnız banka alış fiyatı nanay.... arada % 0.67 - 0.68 makas var.
anlık : 18.7330 alış - 18.8603 satış (+ binde 2 kaymağı )
Viop 5560-5600 arasında oyalandırılıyor... Son derece kontrollü bir şekilde... Shortcuları cuvala doldurma operasyonu gibi...
Bugünkü sakinlik sonrası pztsi olumlu bir gün olabilir...
Bence hacimli düşüşler için pozisyonlar ayarlanıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Deli oluyorum..Dolar bazlı %150 yapmışız hala orta vadeli yatırımdan bahsediyorlar.
5 ocakta sistem sat verdi.9 sinyali doğruydu.. bu 10 sinyal..benim için orta vadeli hisse bitmiştir..
5/6 ocak ekran gör. ve mesajlar hala duruyor.
Vob ile uygun zamanda agresif hisse almak için tradeye devam..
2023,doğal SELEKSİYON senesi olacak..
Ama öyle bir sektör var ki,siyasi süreç bekledigim gibi olursa dolar BAZLI %300 kar beklerim..
ama önce düzeltme tamamlasın.
Malı kaptıran kaptırana bence çok kişi dışardan seyredecek, oysaki borsanın özü boğadır
Pazartesi Astorcular ilk nereye balıklama atlar ? Ereğli diyorum
Kişisel olarak temennim düzeltmenin devam etmesi, önüne gelen borsacı oldu, bu garibime gidiyor, welcome party taraftarıyım ama bence gelecek hafta olumlu olacak, bugünkü viop'un seyri o intibayı oluşturdu...
Düşüşlerde yukarı gidecek gibi yapıp gömdü de gömdü...
Bugün ise aşağı gidecek gibi yapıp topladı da topladı...
Bozkurt abi bugünlerde öngörülrin baya baya iyi....diğer taraftan Tıfıl da eksi yüzde 2 deyinde arafta kaldım...Tıfılda geçen hafta nokta atışı yorumları tuttu....İkinizin arasında arafta kaldım.....Malsız kaldım.....ama ala sat yaptım....kısa turlar şeklinde....
Akçay senin godamanlar Pegasus'ta devam ediyor mu
Bu arada Bİg dayuyu gören var mı.....Umarım hasta değildir......:(