Türkiye etf : 8,64%
Printable View
Türkiye etf : 8,64%
Bu kararlar ters tepkide yapabilir. Yabancı payı her nekadar diolerdede olsa yinede ellerinde milyonlarca lot var her tahtada. Hazır alıcı varken bir anda o fonların eline verebilirler. Belki is 10 güne kalmadan final olur. Çok ilginç şeyler olacak gibi.
Kap : Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi çerçevesinde Tedbir Yönetim Sistemi (TYS) ve Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında yatırım aracı bazında devam etmekte olan tüm tedbirlerin kaldırılmasına karar verilmiştir. Kaldırılacak tedbir listesi ekte yer almaktadır.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b62fce2190.png
Tüp yüzde 600 bedelsiz
Ereğli 50 milyon lot 2 milyar geri alım açıkladı.
alın bakalım. kafanıza vura vura öğrettiler.
Yeni Siyah Kuğu.
Seçimi erteleme hamlesi ve buna karşı oluşacak gerginlik. Ve gerginliğin yayılabilme ihtimali.
Seçim zamanında yapılır ve tarih netleşir ise borsada finansal hamle yapılabilir bence.
Güvenli tarafta olmakta fayda var.
Bankalarda katılırsa
Tam şenlik olur heralde SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsayı kapatmayayıp sonrasında bu kadar süsleme ve sıva neden.Bu sıvalar ve süslemeler kısa vade tutar ama seçim haziran veya mayıs ta ise , depremin getirdiği baskı ile bu ne kadar kalıcılık sağlar o iyi takip edilmeli.
Bakıyoruz bir anda geri alımlar açıklandı.
bedelsizler tamam bunları şubat sonu bekliyorduk piyasanın ivme kazanması için ama silahlar erken çekildi hemde kendi yaptıkları hatanın bedelini alınan kararlarla prestij kurtarma olayına döndü.
Neymis msci %8 artiymis bilmem ne.... sabah buna kanip kac kisi mala atliycak bakalim:)
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gaplimi açıyoruz yarın?
böyle ortamda cidden yarın kaldıracı düşük tutun..
tavan açılması beklenen bir çok gece gördüm sabaha olayın tam tersine dönen .
hisse hadi neyse alıp beklersin. ama viop öyle değil fullsen herşey anlık olur biter.
en azından yarın gaza gelmeyin.
Mscı %8
Salı kapanışına göre %3 ediyormuş
Herkes çok şey yazdı.
artık,
Foruma tek soru soralım.....
cevabı
haftaya ya da 2- 4 hafta içinde endeksin ne tarafa gideceğinin cevabı olacak.
soru şu
spot hisse olarak
salı kapanış fiyatının üzerinde yeni hisse almayı düşünen var mı
ya da salı kapanış fiyatının altına süzülürse
elindeki hisseyi tutacak olanlar kimlerdir.
Bu endeks değeri üzerinde daha bir ay önce
haftada 300 milyon USD lik satanlar
mecburi alıcı olan fonlara bir haftada ne kadar satarlar.
Ben yarın ne olur bilmem ama 4-6 hafta sonra ne olacağı görünüyor gibi.
Otorite TÜM TUŞLARA BASMIŞ durumda...Bence bu yabancı için çok güzel çıkış fırsatı olur.Tepki nerede biter bilinmez ama bence boğalar yorulunca kapanmayan ARALIK 2022 vadenin boşluğa doğru yolculuk başlar...
Kendi adıma bir süre sadece short-flat gideceğim(flatım)...5300(bıst100) bu 10 gün boyunca aşılacak mı?..merak ediyorum...
tradeye devam ederim..ama iyi maliyet oluşursa o vade gapı hedefim olur...
imar affı yapa ya onbinlerce insanın ölümüne sebep oldular. şimdi de böyle salaklıklarla 4 milyon küçüğü enkaz altına yollayacaklar...
abi bir hükümet borsa yükselsin diye dakka başı kural sistem değiştirebilir mi???? vay anasını sayın seyirciler...
bana gelince burada nötr yakalandım ama buraya gelene kadar hatırı sayılır kazanç aldım. şimdi yukarıdan yeni jeton şansı yarattılar. ama ufakların durumu malum...
Büyük resme bakınca resmen tuzak kurmuslar yatırımcıya 2 gün açık bırakarak :one:
tek sıkıntım kurum teminatları ikiye katlamış yarın vadeliden para bozup tamamlayacağım. bir de kurumların salaklıklarıyla uğraşıyoruz. ulen geceden kalan malın teminatı gece aldığın kararla artar mı??? gerizekalılık bulaşıcı maalesef...
bugün çenem düştü daha fazla yazmak istemiyorum bunalımdan çıkamadım bir nedenide bu.
son olarak başını ağrıttığım kimse varsa kusura bakmasın.
++ sn acm yeniden itibar verilemiyor :)
alttaki yazıyı 16 ocakta alıntılamışım
Sayın Bozkurtun topiğine
şimdi buraya koyma zamanı geldi.
Bizim borsa şu an tam bu halde
Ortam gitgide daha gerçeküstü bir görünüme bürünür. Tavanda aynalar, buz kovasında pembe şampanya vardır. Kız ona "Hepimiz burada kendi tutkularımızın, dürtülerimizin esirleriyiz" der. Sonra yemek şöleni için büyük salonda toplanırlar. Çelik bıçaklarını sapladıkları halde 'hayvanı' (yabani içgüdülerini ya da ruhlarını) öldüremezler. Bu noktada biraz kendine gelir gibi olan yolcunun hatırladığı son şey çıkış kapısına doğru koşarak kaçmaya başladığıdır. Kendi kendine, "Daha önce bulunduğum yere tekrar dönebileceğim bir geçit bulmalıyım" derken karşısına çıkan gece görevlisi ona, "Rahat ol, gevşe, biz hepimiz ev sahipliği yapmaya programlandık...İstediğin an otelden çıkış yapabilirsin ama asla burayı terkedemezsin" der.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Hotel_...5%9Fark%C4%B1)
Anlatamadığını anlayacaklar.
bedava aklı beğenmeyenler, fare kapanındaki bedava peynire koşuyor.
Biline ki spot ve viop pozum yoktur.
Bu hafta olmayacaktır.
daha bu salaklıklardan çok para alırız kardeşim...ama olan piyasaya oluyor...vadelinin ne demek olduğundan bihaber adamlar vadelinin emir iptaline , 5 dakikalık işlem süresine önlem diye yer veriyor...AFAD başkanınin eğitimi durumu ortada...halbank'ı ele güne rezil edeni geldiler BIST başkanı yaptılar gerçi kovdular ama yerine gelen ondan aşağı değildir...
sadece konuşuyorlar...risk ortaya çıkınca işin vahameti ortaya çıkıyor.
sen borsayla uğraşıp saçmalayacağına dolar bas bas bağırıyor balata yandı diye kontrollü develüe et 25-30 hem ihracat düzelsin hem turizm coşsun hem de kurbriski var diye çekinen para girsin, çıkacak para frene bassın. borsa o zaman bak ne yapıyor...
Pembe hikayeler de başlamış vay vay
THYAO 9 milyar TL geri alım
Pempe hayelleri bırak pembe tangası gözüküyor pezevengin götünde don yok hala burda gap çığırtkanlığı yapıyor battık lan battık milyarlarca dolar zarar ettik sikiyim parasınıda en az 35 bin kişi öldük lan biz göt lalesi ikiye mi katlıcan sen paranı katla hadi yanacak oğlum o paralar yanacak ki enflasyon düşssün bitcoinde ne olduysa burdada o olacak
THY ve İŞÇ devasa geri alım açıklamış. İŞÇ 2-3 gün tavan gider.