ISDMR zararını şu şekilde açıklamış bir kişi. Bir seferlik geçici bir zarar olabilir.
https://twitter.com/doxa112024/statu...99442033098767
https://i.hizliresim.com/d83208i.jpg
Printable View
ISDMR zararını şu şekilde açıklamış bir kişi. Bir seferlik geçici bir zarar olabilir.
https://twitter.com/doxa112024/statu...99442033098767
https://i.hizliresim.com/d83208i.jpg
Bugünkü margin call rakamı bilinmiyor hala. Açıklamamış Takasbank. Nasıl iş bu hocam
İnsanlar bu dünyayı ciddiye alıyor ve ona göre yaşıyor, bu dünyayı ciddiye almayanların kamu hizmetinde çalışmaması lazım.
Adam hala EREGLİ diyor.
sp500 RESESYONU FİYATLAYACAK..bence 3.200 olmalı...EMTİA bu durumda düşer...
Bir de xbnk/xsanayi : tüm zamanların ortalaması bile 2 dir..3.5 görmüştür..
Şimdi 0.5
SP500 diyorum...RESESYON -EMTİA diyorum...xbnk/sanayi vs....
CEVAP: boş konuşmak...
Öğretmenler muhatap oldukları ergenlerden çok etkileniyorlar.:)
Bugün 200g altını tuzakladık. Ben aslında gün kapanışı beklerdim 200g altında. Sonrasında yarın da sabah sert satış sonrasında ise ok gibi yükseliş. Kafamı tek kurcalayan bu. Böyle göstere göstere 200g den sekip ralli başlar mı ?
malum 5 bin desteği kırıldı mı kırılmadı mı?
bence kırılmadı. biraz daha oyalar. teknikçileri soyar.
aracı kurum faizleri şu anda nasıl arkadaşlar ?
mesela 100 bin kredili mal taşısak ; günlük veya aylık ne kadar ödüyoruz ? bilen varsa cevaplayabilir mi ?
1milyon altı tpp + 10% en son.
Ralli ne zaman başlar ? Gün içinde piyasa -%5 ile takılırken bir anda akşama doğru %6 ları görmüşse bilinki kallavi bir ralli başlamıştır. [emoji51] Hep bu şekilde oldu yine aynı şekilde olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
30-endeks için 200g ortalama 4800 imiş, 15-20 dk kadar bunun altını görmüş, ve kapanış 200g ortalamanın yüzde 3.7 üstünde kapatmış durumda.. son 13 işlem gününde 1 gün artı yapmış, 3 flat, 9 eksi ve yüzde 12.4 düşüş var- ocak başındaki tarihi zirveden beri düşüş yüzde 19 kusür.. böyle anlatınca ne var ki bu kadar geri çekilmesin de ne olsun, 2022 yılında yüzde 193 yükselmiş bir endeksten bahsediyoruz neticede
ancak son 2 haftada hissedilen düşüş çok yıpratıcı oldu, bunun sebebi seçim öncesi bir yükseliş beklentisinin çok baskın olmasıydı, işte borsayı bademler yapıyor, hükümet seçimden evvel borsa düşsün istemez, işte 3 kağıdı satıp 2 kağıdı kaldırırlar, para girişi olmadan da endeksi yükseltiyorlar falan gibi aptalca argümanlar gözleri köreltmiş, zihinleri buğulamış olmalı
ozan yeni gelecek yönetimden ..eskisi de yeni kabulunden nasıl ekonomi politikası bekliyosun ?
veya seçim sonrası nasıl ekonomik gidişat similasyonun var ?
bu arada Powell konuştukça dow kızardı
Metin KÜLÜNK
@mkulunk
Bir kez daha yeniden kirli bir el borsa üzerinden piyasaları çökertmek için hareket halinde inanıyoruz ki Hazine ve Maliye bakanımız konuya dair kamuoyunu rahatlatacak bir açıklamayı en kısa zamanda yapacaktır.
Bunlar adam olmaz
Derdi ne acaba kulunkun. Ereğli mi aldı ki?
Tokatlı çok plase bir tahmin yaptı üstüne gitmeyin :)
Benim kozaa hayvan gibi bilanço var hayvan gibi kar var altında ealli desen var dolarda ralli desen beklentisi var kalk ulan kallllllkkkk
Abd borsalarına bir cisim yaklaşıyor bence.
CNNTürk'de TPAO yetkilisinin açıkladığına göre yeni bulunan yer Aralık ayında açıklanandan farklıymış. 650 milyon varil diye anladım, çok değil ama yine de 50 dolardan hesaplansa bile önemli bir ekonomik büyüklük. Yarın orada basın tanıtımı olacakmış.
%5,25 ciddi bir faiz. Güneş paneli vs ile elektrik üretimi işleri bile kafa kafaya gelebilir, yatırımlar önümüzdeki aylarda yavaşlar bence. Teknoloji şirketleri çalışan azaltıyor diye sürekli haber çıkıyor. Kesin getirili işler bile fizible olmazken ne olduğu belli olmayan işlere daha az para yatabilir.
20 yıl, ara ara petrolü bulma.
Tam seçime 1 haftakala petrolü bul.
Bu ülkede mucizeler bitmez..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bişeylerden korkmuş belliki, yada hayatında ilk defa yannış otobüse binmişte olabilü, yada ilk defa zopa yemişte olabilü, ama bence bi korku sezinledim. Yarın şöyle sağlam bi zopa daha atarlarsa, heralde polis yokmu polis nerde bu dövlet dermi der hatta spk uyuma diyedebilür
1.2 milyar dolar değerinde altın rezervi tespit edildi
Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Kaşköy Mahallesi'nde yapılan çalışmalarda 1.2 milyar dolar değerinde yaklaşık 16 ton altın rezervi bulundu.
Altını çıkarmak için çalışmaların ilerleyen günlerde başlayacağı öğrenilirken, mahalle sakinleri büyük mutluluk yaşadı. İHA
https://twitter.com/ogzhn_uyg/status...bC-lyL-tA&s=19
sert ortodoksa hızlı dönüş yaparlarsa hem ekonomi, hem finansal piyasalar çöker, bu riski kimsenin alabileceğini zannetmem.. jp morgan hayal görüyor, sert ortodoksla borsa yüzde 75 yükselecek derken yalan söylüyor, daha doğrusu kendince şeker uzatıyor yeni ekonomi yönetimine, aslında borsanın çökecek olduğunu biliyor, bütün derdi türk piyasalarına uygun bi yerden tekrar giriş yapmak, sürekli dolarda yukarı hedef gösterenlerin hepsi malsız kalarak x3 ralliyi kenarda seyredenler.. tekrar girmek istiyorlar, kur çok uygun olsun, fiyatlar uygun olsun.. saçmalık şu ki- hem sert faiz artışı olacak, hem de kur yukarı patlayacak, olmaz öyle şey
kim gelirse gelsin fazla radikal bi hareket çekemez, o kadar aptal olabileceklerine ihtimal vermiyorum, mesela kkm falan kaldıramaz kimse yada hemen reel faize kadar arttırıcam diye ortaya çıkamaz.. sinyal amaçlı ılımlı bi faiz arttırmı yeterli olur, enflasyonu düşürmek için en doğru şey fiyat kontrolleri, o kadar başıboş bi fiyatlama mekanizması var ki, şirketlerin kar marjı cumhuriyet tarihi zirvesini açık ara patlatmış durumda, sopadan başka çare yok
en doğru iş, dth tamamen iptal edilip bütün mevduatı kkm yapmak, spekülatif yurtiçi talep olmadığı zaman döviz kuru sadece cari açık ve finansmanı üzerinden belirlenecek.. yani olması gerektiği gibi.. para politikası merkeze oturtulursa hiçbir ekonomi politikası uygulanamaz, o dünya zaten oldu bitti geçti artık, yeni bi dünya var
Seçim havasında en çok trolyum mantarı çıkar..
Fiyatı pahalı olanlar daha zehirli olur..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.