Yakin cevremde uc kisinin PCR testi pozitif cikti.
Kendine iyi bak kelebek.
Printable View
Sn Dore, enişten dileklerimle çok keşbiş ossun, en kısa sürede sizi tekrar sahalarda görmek isteriz. Sayım yapardık ama neyi, nerede ve nasıl sayacağımızı da bilemiyoruz.
Hasta olunca en değerli şeyin sağlık olduğunu anlıyoruz ama iyileşince tekrar parada karar kılıyoruz. İnsan nankördür. :)
Herkese musmutlu, sevgi ve saygı dolu, bol kazançlı sağlıklı günler dilerim. Esen kalın.
İkinize de teşekkür ederim.. İyileşicem inşallah:)
Sayım yapamasam da mantığım şunu diyor.. Ellerinde çok long var.. Vade sonu olduğu için bunların kapanması gerekiyor.. Kapanınca da otomatik düşmez miyiz?
Yani sesli düşünüyorum.. Şu an hiçbirşey bilmiyorum..
Sayım yaptım Aralık vade.. Sınırları çizdim ama lot sayısı büyük hareket için şu an yetersiz..
Bu longların vade sonu kapanması için endeks yukarı mı çıkar yoksa aşağı mı düşer..
Vallahi merakla bekliyorum.. Bilgisel bir deneyim olacak benim için..
Palaya bir adım daha yaklaşıcam.. :yes:
Long kapamada short açılması lazım.. Yani aşağı düşmeli.. Beklentim o.. Ama pala ne yapacak önemli olan o:yes:
İzliyorum..
Eğer ki tahminim tutar ise.. Ne yapar eder her gün sayımı yapar ve net lotu belirlerim.. Vade sonu hareketi için:yes:
Arkadaşlarımla buluşsam bile 1-2 saat müsade ister yaparım sayımımı:):):)
Ya da hafta içi akşam kimseyle buluşmam..
Teşekkür ederim zarif Beyefendi..
Yatak döşek yatmıyorum.. Sadece ateş basması:)
Geçer..
Sınırlarına göre yani..
Pazartesi oyuna giriyorum inşallah:kalp:
Ama buraya yazmıcam çünkü çok daha iddialı tradeler yapmak istiyorum.. Kimsenin sorumluluğunun bende olmasını istemem..:yes:
Sevgiler ve bol kazançlar hepinize.:hi:
Sn Beyfendi eğer acil bir endeks yorumuna ihtiyacınız olur ise özel mesajlarımı açtım.. Bana yazarsınız.. Ama her gün revize ediliyor maliyetler.. Genel durum hakkındaki görüşümü belirtirim seve seve.. Siz çok soruyorsunuz diye yazıyorum bunu..
Hemen her gün burda olucam.. Zaten viop forumunu okuyorum.. İnsanların pozisyonlarını merak ediyorum:)
Bol kazançlar:hi:
Alyelim..
Dolunayı görüyor musun:kalp:
Bembeyaz.. Saf.. Tertemiz.. Masum..
Akşamın güzel geçsin.
Kalpli öpüyorum.. :kalp:
Çok güzelsin çok çok güzelim.. :one:
https://youtu.be/7A9WGE3WqEQ?si=q5ymmp02KRd71QO2
Ben de şu an bir sprite içiyorum senin şerefine:kalp:
Sokak sarkiciligi yapmak istiyorum bu gunlerde.
Milattan once fiii tarihinde, MM de talebeyken ben, bir Inek Bayrami senliginde, Mulkiyeliler Birliginde efsane dekan Cevat Geray onunde turku cigirmisligim ,dekanimdan kirmizi karanfil almisligim var.
Tesadufdur ki o gece orada olan AST oyuculari, muzikal teklif etti.
Omrumun 35 yilina kiyan, tek artisi kizlarimin babasi olmak olan acur yuzunden, yok dedim,cikmaz sokaga daldim.
Sen sen ol, yureginle aklini bulusturmaya calis.
Benim yasimda heyhatt demek, cok acitiyor.
Alyel.. Umarım kizmazsin bu diyeceğime..
Senin iraden nerede idi esin sana kiyarken? Neden buna izin verdin?
Bence kimse kimseye zarar veremez.. Verdigini sanabilir sadece:)
Bu senin o kişiye verdiğin tepkiye bağlı..
Bence biz kendi hayatımızı yaşamayı çok beceremiyoruz.. Ve bu yüzden hep karşı tarafı sucluyoruz..
Sen çok akıllısın.. Herseyi her durumu lehine çevirebilirsin.. Potansiyelini kullan sadece:yes:
Bak bu sabah bir diziye başladım.. Şöyle bir replik vardı..
Bütün deneyimlerini bir sünger gibi çek ve özümse.. Karsi koyma..
Her durum lehine çevrilebilir.. :kalp:
Son bisey daha dicem..
Bunu hep yazdım..
Carpe Diem:one:
Yazdık ama inşallah kizmazsin:)
Allahim nolur kizmasin:):):)
Kızın psikolog gerçi:one:
Off ne güzel iki çocuk.. Büyük ikramiye sana vurmus:kalp:
Öpüldün kalpli kalpli:)
Aaa..
Birde..
Seni seviyorum:kalp:
Herkese iyi haftalar..
Bol bereketli kazançlar bu vesile ile:yes:
Alyel bak şimdi aşağı başlıklara baktım..
Sn erasure Kalbe dokunan müzikler diye bir başlığa yazmış..
Senle bizde aşağılara geçip kalbe dokunan sohbetler başlığı mi açsak ne dersin:):):)
Zaten ben de pozisyon yazmıyorum artik..
Evet şimdi gördüm 8808 kapanmış..
Tezim hala geçerliliğini koruyor.. Çünkü henüz vade bitmedi..
Poz kapatmalar son güne kadar sürmekte.. Yani düşer ise vade sonunda elinde hangi tarafın pozu çoğunlukta kaldı ise (şu an için long) oraya doğru gidiyor.. Yani poz kapandığında olacak olan şeye..
Olacak.. Son iki gün tezin doğrulanması için..
Ve ben tabi tüm hafta içi akşam randevularimi mecburen iptal edicem.. Ya da lap top taşımam gerekecek yanımda.. kıps..:one:
Viop benim için artık çok kolay.. :kalp:
Kalbe dokunan tradeler:):):)
Harika fikir.
Hayati konusalim;
Oldurulen kadinlari, caresiz analari, katledilen patili canlari, Didem Madak i, Nazim in 'buyuk insanlik' ini,
Bozkirin Tezene sinin bozlaklarini, muhtesem Robert Redford ile guzelliginin doruklarindaki Demi Moor un oldugu Ahlaksiz Teklifi ni, AYM kararlarinin bile yok sayilmasini, Tokat in bir koyunde hic ogrenci olmadigi icin yasi benden de buyuk ahalinin siir okuyarak kutladigi 100. yili, bugunlerde can simidim olan ve utangac romantizmleriyle yuregimde yer edinen Kore dizilerini, Genclige Hitabe de yazilanlarin ayniyla vuku bulmasini, can bildigin dostlarinin kirmizi kart gostermesi ve terkedilis, ...
Konusacak cok sey var kelebek.
Lakin zordayim, dardayim ozel sebeplerle.
Az musaade, please.