Bence buradan longlayan yüzde 5 daha alır, sonrası mokoko :)
Printable View
Bence buradan longlayan yüzde 5 daha alır, sonrası mokoko :)
rüzgara karşı şey etmeyin bence :)
8,550 den 1 tane jeton attım makinaya..
bakalım jetonu yutacak mı?
Sohbet odalarından anladığım çok yükseldi diye short olanlar var, sağlıklı yükseliş değilmiş.
Herif dun longlarin bugun shortlarin icinden gecti. Tertemiz oh mis gibi.
8700 e gelirse yine ekleriz
Tüm malları verdim... Az esnerse alttan longla giricem haftaya pazartesi için...
Hiperenflasyonda short yapmak mı? almayayım.
En fazla hisselerimi "yeter bu kadar kâr" diye satıp dövize çeviririm o kadar...
-------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
Bankacılık sistemi dışında da büyük bir altın döviz birikimi var. Enflasyonu önlemek çok zor.
Gıda vs en fazla 150 milyar dolar. Ekonominin büyüklüğü 800-900 milyar dolar.
Temelsiz bir suni yükseliş ama shortçu topladıkça da devam ediyor, shortçuların büyük bir çoğunluğu da battı, pozisyonlarını kapatmak zorunda kaldı, teminat tamamlamakta çözüm değil, bu Ralli de kapatmak en doğru tercih ama çok yükseldi artık düzeltme gelir ümidi de var yatırımcının zihninde! Shortcuların üzerine çok fazla gidildi, longcular hep kazanıyor!
SPOT da birileri düşmeyecek güvenini verip Gedik Yatırıma daha da yükseltme görevini verdi, bakalım VİOP30 da bu görev kime verildi!
Yeni paralı adamların icat yapacak aklı yok, para ile alınıp satılan her şeye giriyorlar.
Aklı selim kişiler eldekini satıp altın dolar alıyor bence. Arada çok yükseldi diye short girenler de vardır.
Enflasyon yapiskan hale geldiginde geriye donus icin cok bedel odeniyor ve Turkiye henuz bu bedeli odemis degil.
Paranin park edilip harcanmamasi, tuketimin minumum seviyeye dusmesi lazim
Bunun icinde artik super bono mu, allah tahvilimi cikarir bilmem ama serseri paranin piyasadan cekilmesi lazim
Benim endisem bu isin sonu kriptolar gibi olabilir. Covid zamani merkez bankalari dunya para dagittilar ve kriptilar uctu
Simdi hepsi yerle bir oldu, verdikleri serseri parayi bu sekilde aldilar
Cogu kripto hissesinin eski yerine yukselmesi icin yuzde 500 gitmesi lazim bugun
Bizde de herkesi borsaya yoneltiyorlar, baska alternatif birakmadilar. Burada da cakarlarsa para kilitlenecektir.
Gümüş ons ek long....
400 milyar dolar bulunup kur sabitlenip ithalat da serbest bırakılır ise enflasyon düşer. O arada üretim de biter.
Mecburi kademeli mademeli denildi.
852500
Bas la palacim aşaa bass ,perişan ettin şorterleri :he:
petkm de birilerini sıkıstırmsılar belli...
fantezi yapıyor serro...
Hafta sonu borsanın ne kadar kazandırdığı konuşulacak gibi.
Goza sabah aldım şimdi verdim acık
Karelin birazını sattım.
Bi gumar kaadım var tavan oldu birazını verdim.
Boruyla dokanmadım zaten az var
KRDMB'deki adam eli bol, KRDMA cimri dedim bugün tersi oldu.
ISCTR PD/DD en düşük banka oldu.
Dayı nerdesi n
Buldun mu depeyi bozkuş
Sent from İPhone 16 Pro Max
Hisse vadeliler hacim
https://i.hizliresim.com/8jzd7x7.jpg
Petkimcilere selam.
Tavan.
Bu Şeker yatırım niye tüm tavanları çiziyor sebebini bilen var mı ?
bilgim o kadar Nereden döneceğini hiç bilemiyorum ,becerim yok.
Teknik ne derse ..anlaşılan ufak tefek düşüşlere takılanmamalı bunlar borsanın doğal gerçeği benim gibi Yükseliş trendine giren piyasalarda destekleri beklerseniz malsız kalır ve hep sattıkları fiyatın üzerinden mal almak zorunda kalır veya mal almaya korkar yükselişi kaçırır
Herkese iyi hafta sonları.
Önümüzdeki hafta bundan bulundursun herkes :)
https://i.hizliresim.com/h96olbz.jpg
18:00 de ne diye kaçıyorsunuz karalık oda var.
Astorun yilbasindan bu yana getirisi yuzde 800 u gecti. Halka arz zamani 1000 liralik alan adamin 800 bin lirasi oldu.
Sirketin yuzde 80 ini zaten sahibinin. (Bakalim ne zaman okutacak)
10 milyar TL lik sirketin degeri 130 milyar TL ye cikti.