Dün satan yapıkredi hala satmaya devam dün alan garanti almaya devam etti. Bugün sahnede yabancılar vardı satıcı kısmında.
SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Dün satan yapıkredi hala satmaya devam dün alan garanti almaya devam etti. Bugün sahnede yabancılar vardı satıcı kısmında.
Yapikredi dun 374 bin satmistı bugunku ky satisi olabilir.
vergi dairesi beyanınnda eksik falan vardı deniliyordu noldu var mı eksik yoksa konsolide bilanço da mı eklenecek yurtdışı satışlar bilen var mım
Bakın 4.06 dan 2 gün önce satan yapı kredi bugün naptı https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...67c99b539f.jpg
3.80 ile aranızdayım dostlar
4.08 den vermiştim
Allah bereket versin
62.000 lotum
66.000 lot oldu
Yavruladı diyelim 😊
bu kadar düşecek ne vardı ki oç
Yapıkredi napıyorsun aldın aldın 79-86 arası geldin 80,-77 arası verdin bu fiyatlar bile fazlamı geldi https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fa3312bbdb.jpg
Benden hisse bekleyen spek ''Ancak Emzik Beklersin''
2019 4. dönem gelir tabloları üzerinden ödenen 2019 yılı 4. dönem geçici vergi beyanı geldi. Bununla KY üzerinde baskı unsuru yaratılmak istendi. Kısmen başarılı oldu da...Bununla birlikte yabancı satış baskısı var. Var da var...Tüm bunların altında acaba ne var? Ben ona bakıyorum.
Konsolide bilançoda kar göreceğimiz garanti...Bence tabii ki (Siz kendi düşüncenize göre hareket edin)
Belki de bunun hemen ardından bir satış haberi düşer...(Arnavutluk Projesi)...Hayal kuruyorum (Siz bana bakmayın)
Ben orta ve uzun vade yatırım yaparım. Kağıdın günlük hareketleri beni ilgilendirmez. Hedefim çift haneler. Olursa olur olmazsa da canım sağolsun...
Ayen beni hiç yanıltmadı bu kez tekrar neden olmasın? Olmazsa kazandıklarımıza sayarız...
...Yatırım Tavsiyesi Kapsamında Değildir...
Kötü günler geride kaldı
Yarın çok güzel olacak
Yarın artık dönelim [emoji111] yukarı. Yeterince döküldümü millet. ytd.
Birşeyler dönüyor
Yabancı görünen sanırım patronun kendisi
Çok iyi satış yaptılar
Çok ta iyi kazandılar
Tekrar alıma ne zaman geçerler bilmiyoruz
Hergün % 3.5 düşülür mü
Yazıklar olsun
Şirket açıklama bile yapmıyor
Hissesine sahip çıkmaz mı
Şirketine güven tazelemez mi
Alışkanlıktan dün 3.80 den 66.000 lotu almaz olaydım
artık tepki ver be bi zahmet ytd
İdlib te yoğun çatışmalar yaşanıyormuş. Yarın da devam edebilir. Ytd !!!
Boyle sirket olmaz olsun ya 3 gunde 80 kademe dustu nerdeyse yaziklar olsun.Aciga satis ve boyle MAL sahibi oldugu surece vay halimize
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Allah Türk ordusunu muzaffer eylesin. Türk topçusu konuşmaya başladığında cihan susar.
Şehitlerimizin aziz naaşları toprağa verilene kadar hisse yorum anlamsız.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/U37H9B.jpg
haftalık takas
Hissemiz hacimsiz şekilde düşüp 3,31 destek 3,52 seviyesine geldi. Hisseye kısa süre önce giren bizler bu hareketin ana hedefinde yer aldık. Böyle durumlarda sakinliği korumak önemlidir. Sabrımız ve kararlılığımız elbette sınanacaktır. Sorun yok...Bu işin doğasında vardır.
Bilanço ve olası Arnavutluk satış hikayesi ana beklentiler olarak devam ediyor. Sabırla bekliyorum.
Entrika, He-Man'a karşı Katolik Nikahına Devam Ediyor
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
''S.O.S'' Slower. Older. Smarter.
''daha sakin, daha olgun, daha akıllı''
Öne alalım. İlk çeyrek beklentisi de bulunduğu için gayet önemli bir mesaj. Vergi tablosu finansal giderlerdeki artışa bakarsak 2019 konsolide zayıf bir kâr ile kapatacak gibi duruyor. Kısa vadeli borçlarda kısmen artış, uzun vadelilerde ise azalış beklentim devam etmekte. Asıl bilanço 2020 bilançosu olacak bu net.
Bana göre 2020 yılı ilk çeyrek RES performansı diğer dönemlerden daha iyi olacak. Aralık sonunda başlayıp Ocak ayı boyunca devam eden yağışlar HES tarafında da sürprizler yaşanabileceğini söylüyor. Çok yakında bunlar fiyatlanmaya başlanacak hissede.
https://resmim.net/f/GZWDwB.png
Kağıtta derinlik olmadığı için spekler de yabancılar da uğramaz böyle tahtalara. Ki bunu defalarca yazdım buraya. İlk 10 kademede sadece 50K lot hisse var. Gel de al.:)
Herhalde birileri bilançonun kokusunu almış olmalı ki endekse göre ters hareketler sergiliyor.
Sabahki 3.75 e kadar tek kalem 250.000 Anadolu Yatırım alimini yorumlayabilecek ortak var mı?
Yatırım tavsiyesi değildir