3000 lot işlem hacimli hissede boğazına kadar dalsa ne olacak, güccücük bir yatırımcı nihayetinde 32 lotla 7 yıldır bekleyen arkadaşlar var, hedef 400 diyerek, bende bunlardan biriyim....
Printable View
4 tane 100 mü.? 7 yıl bekle 400 ye sat.bence bu hisse hak ediyor. YTD
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7 yıldır bekle 400 SAT . olsun hayali de çok güzel hocam
selamlar ve bol kazançlar. arada yüksek hedefler gösteren arkadaşlarımız oluyor. bu değerler bir temenni mi? yoksa bu arsa parası ve sermaye arttırımı beklentisinin teknik sonucu mu? bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın. örnek olarak arsa parası x lira bu y ye yansırsa fiyat z olabilir. sermaye yüzde ? bedelsiz arttırılırsa hisse fiyatı yüzde ? artar gibi....
teşekkürler.
dostum arkadaşların verdgi fiat hayalde olsa temennide olsa. ..beklentideyiz.uzun zamandır burda dostlar..bu fiatlar olumu olmazmı tahta yapıcı bilir .sermaye artışını kullanır çeker .yukarı .güzel bilanço açıklar çeker yukarı.arsa parasını kullanır çeker yukarı .bunlar namussuz tahta yapıcının vicdanına kalmış.200 ..milyonluk satış yap kar etme . devlet bunların tepesine binmeli maliye binmeli ..spk demiyorum.bizim spk ..uyuyor.batan şirketi içi boş şirketi .masa sandalye şirketi .devasa fiata .halka pazarlatır.ses çıkartmaz.bir kaç ay sonra .hisseler satıldıysa .gözaltı pazarına at sonra .iflas .spk seyretsin.şu batan firmaların hesabını sormalılar .sen nerdesin nasıl inceledin.yatırımcıyı zarara uğratmanın hesabı sorulmalı.bunu yazdım çünkü.bizde.200.milyonluk satış yapıyoruz.yıllardır büyüyür.satışı artıyor .batmıyor.batsana namussuz.kar edemiyorsan bat.yıllardır zarar zarar zarar.arada küçük üç beş yılda bir kar ......SPK ..UYUYOR.....MALİYE .UYUYOR.....VERGİ MEMURLARI TEFTİŞ ETMİYOR.....EN AZ YÜZDE 40 ..KARLA ÇALIŞIYORDUR.BUDA YILDA..80 .MİLYON EDER.....DİKKAT..BİZ .YÜZDE ...10 ..KAR İSTİYORUZ....O BİLE..20 .MİLYON EDER..HİSSE .O FİATLARI BULUR GEÇER BİLE....BURDA.NAMUSUZLUK VAR.......HER KES GÖREVİNİ YAPMALI...SPK..MALİYE..VERGİ.DAİRESİ..DEVLET BUNA EL ATMALI...YAZIN ARKADAŞLAR HER YERE FAKS ÇEKİN SES ÇIKSIN .
Bu kadar da olmaz 600 [emoji15]
Sn EFE45, hamdolsun Allah a, ne zaman ne dedikse çıktı çoğunlukla kademe yanılmadık. Yazdıklarımız geçmişte duruyor.
Destekelride yazmışız sırayla en son 37,5 dip..
Ben henüz 400 yada 600 demiyorum ama olabilir neden olmasın.
Gerçekçi hedefim en az 58 dir, 2018 içinde görecek. Şu an 38 TL arada %55 fark var. Spek her bin TL ye 550 TL vereceksin. 200 bine bie sıfır araba.. Çok bekletirsen 3 arabanı alırım. En az 7 sene bekelrim. Israrcıyım..Haşinim..
üç aylık alanı satanı paylaşın dostlar......takas paylaşın .doslar........
kocaman yazayım 37,5 kısa vade..
Yani görürse alırım, tepkiye veririm.. (Spek işte oyununu böyle bozarım)..
Dipte 32,5 ihmal edilmemeli..
Ama 2018 de 58 de ihmal edilmemeli.
Mrshl de haftaya yukarı yapalım demi %20 kaybettik..
Kazandığımızla çorba ısmarlarız speke..
400,600 demiyorum ama olabilir.hocam sen de mi[emoji15] .temel veri ne olabilir ki.var mı elle tutulur bir şeyler sidik zoruyla kar açıklayan bir kağıttan çok şey istemiyor muyuz
bu hafta hareketini gözter bakalım.italyan bozması..satın bun şirketide namuslu bir alsın..adam gibi soymadan çalmadan hırsızlık yapmadan para aktarmadan.örtülü ödenek yapmadan adam gibi bilançolar açıklasın.zararsa zarar.karsa kar.şirket zarar eder yatırım yapar. şirket satın alır .bu italyan bozması .sadece 200.milyonluk satıştan bile sirket satın almadan .yatırım yapmadan zarar gösteriyor.ah spk ah spk .senden bunun hesabi sorulmazmı......arkadaşlar bu tahtada degil borsa nın tümü için .hepinizden rica ediyorum.spk .maliye vergi dairesi ve borsa hakkında cumhurbaşkınlığının sayfasına yazın.yazınki şikayet çok olursa .uyarsınlar bunları.görevlerini su istamele uğrattıyorlar..başbakanlık.da böyle saffa hazırlamış şikayetleri bildirin.inanın etkisii olur.bunu yıllar önce bir hissede yoğun olarak bulunduğumuz kurumdan .her gün faks .yazı şikayetlerle.hatta tv kanalında o zamanlarda tgrt .program yapıyordu.bizlerde ege endüstriden şikayet ediyorduk.yıllarca 9 tl 15 tl arası 15 yıl gitti geldi kar yok zarar zarar arada kar küçükler bıktırdı.ekranda sahiplerine çok şikayet alıyorsunuz dendi.namussuzlar bıktık çıktık.inanın etkisi oldu.hisse şimdi nerdeyse .tüm satışları kar gösterecek
.aklımız almıyor
Spk duyarsız......inceleme yap çimbetonda..çimentaşta...saysam çok hisse var .bu sayfada yazmıyayım digerlerini.uyuma ..spk...batık şirketi halka arz atmesini biliyorsunuz.onun içinmi bu tür şirketleri incelemiyorsunuz.yatırımcı kalmıcak borsada .yüksek maas almasını biliyorsunuz..görevinizi yapın.spk iş başına.nasıl sizi aptal yerine koyuyor bu italyan bozmaları.batmayan devamlı zarar eden şirket .sen batır o zaman bu namussuzuda .seni namuslu bilelim .spk .göreve....
Cmbeton marshal kompozit günlük ..
https://invst.ly/71pl6
bu sene bundan bedelsiz beklenmiyor. niye aynı şeyleri yapacak 50 üzeri verdikleri almadan gitmez
İş = icbc.
önceki günlerde İcbc malı iş e aktardı.lantern hocam gün gün takası atarak değişikliğe dikkati çekince tekrar ertesi gün virmanı terse almışlardı .
Şimdi siz bu takaslara bakarak alıcı tarafta birilerinin ağırlıkta olup kağıdın çıkışa başlayabileceğini öngörmeyi düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla... değilmi?
Sn spk79 çok önemli bir tespit.. peki neden ordan al buradan ver yapıyor. Eskiden Beyazıt’ta bul karayı al parayıcılar vardı. Kağıtları el çabukluguyla kıllo pıllo yaparlardı. Ona benziyor.. şerfsiz bunlar kanımca
DEGERLİ DOSTUM ..şirkette belki olumlu haber varsa hareket eder.başka beklentimiz yok.güzel haber olurmu olmazmı bilemiyoruz.takasa gelince .takas güzelleşse .inan gidecegine inanrız.intemada bunu yaşadık.ilk beş kurum yüzde doksanı topladı.14 ..ten 18 e geldi ordan dinlendi topladı 57 ..leri gösterdi.tabi sattı aldı ama hala mala yüklü sahip.ilk beş kurum dağıtmadı .var başkka beklenti .12 nisanda çıkacak akmı karamı görücez .görmesekte .2018 .yılıin intemanın.yılı diye düşünüyorum çimbetondada keşke böyle söylesek.50 ve 55 tl den satılan .malları almadan hatta 48 lerden çok işlem oldu bunları almadan .50 li rakamlar zor .alırsa sattıklarını .55 .leride görür .60 .da yakar...ama orda kalamaz.kalması için orda destek yapması için iyi bilanço şart o yok.tek beklenti sermaye artırımı...takasa gelince ilk beş kurum ocak 15 .itibarıyla.115.000.lot malı.çıkmış sizce bu küçük yatırımcıyamı satıldı yoksa mal kendinde de dağıtıldımı.başka kurumlara kendi adına...söyleyin
cevap versem önce şunu söylerim mallar dağıtıldıysa kendi adına başka yerde saklandıysa .burdada yatırımcı azalmalıydı.intema tahtasında üç beş kişiden başka kimse kalmadı.burda .yeni yeni yatırımcı dostlar geldi .48 . ve ya 50 ve ya daha üstü çok kişi mallandı bedelsiz uğruna .olurmu olmazmı bilemreyiz.baskılıyorlar ama bu baskı yıllardır 38 ve 40 larda hareket ederdi endeks nerden nereye geldi karda var az olsada biz hala 50 rakamda hisseyi tutamadık çıkarçıkmaz indi .gerçekten büyük vurgun yaptı bu ********ler.çaktı malı yedirdi..onu almadan hiç biryere oynamaz.şirkette olumlu haber yoksa hayal diyen oluyor 35 lerde gelir .inş vardır güzel bir haberde .hissemiz perişan olmaz.ilk beş kurum 115 000 lotu ne yaptı yedirdimi yoksa sakladımı.sakladıysa yeni yatırımcı çok dost nasıl geldi.bunlar önemli.birde ilk defa .doce .citi de mal oldu onuda kısa yazıcam
benim birazda olsa ..icbc...deki 46.000.lot mal..artı.doce..satsada .20.000.lot mal var.citi.oda azda olsa satmış .10.000.lot mal var biliyorum.doğru degilse bildirin .takasta ilk 10 kurum var göremedim.gönül isterdi bu yabancıdaki mallar bunlardaki mallar iki katına çıksın .bizdede heycan artsın.benim hissede güvenim ve ya beklentim sıfır .çünkü italyan bozması.altlarına yatan spekte ortakları beraber.al gülüm ver gülüm .yüzde 10 ve ya 20 senede üç dört kere yetiyor.güvenmiyorum ama .bu takas... icbc.. ve.. doce ...citi ..az da olsa bana heycan veriyor .bu sene bir şyler olucak diyor.kısmet hayırlısı diyelim.
çimbetoncular .karamsarlığa yer yok .18 nisan da akmı karamı .bir şey çıkmasada 2018 de iyi olmasını umuyorum bu namusuzun...her şeyin hayırlısı
kanımca kimsenin bir yere gittiği yok..Her kes yerinde kağıtta bir kısım ilgi sebebiyle spekin oyunu bozulmuştur. Eminim 37,5 zor kırar, kırarsa gerisinide yazdık. Fakat endeksin 75-85 lere gelmesi gerekir ki, ihtimal çok düşük.
Bu adamlarda 7 senedir hissede. Kağıt 75 oldugunda da vermemiş. Zaten O yüzden istediği gibi oynuyor kağıtla.
sizin yabancı dediğiniz yerli adamlar. Al gülüm ver gülüm.. Ama neden böyle hesaplar yapıyorlar, ******lıklarından mı bilemem.
Size bir ipucu citi ve deutche aynı. Bunlarda AKyat ile aynı.
Zaten sizde işyat ve ıcbc yi yamışsınız..
çomak sokarım ben bunlara..
şu aşamada KY nin izlemesi, yok ben kendimi tutamıyorum alacağım diyorsa ve alacaksa destekelrden önce asla almaması tavsiye edilir.
Aksi halde spekin ekmeğine yağ sürmek istemem.
Arkadaşlar yeni düzende borsada küçük yatırımcının para kazanması çok zor artık. kazanabiliriz ama en fazla yüzde 10-20 kadar. neden derseniz, adam hisseyi % 20-30 yükseltiyor ve sen diyorsun ki işte tamam uçuş başlamıştır. Adam hisseyi %30 yükseltti ve kazandı, sonra bir başlıyor açığa satış -%20 yaptırıyor kağıda tabi kendi satmış oluyor. Böyle bir düzen olurmu yaw. Adam hem hisseyi yükseltirken kazanıyor hemde dip yaptırarak kazanıyor.
dostum aynen katılıyorum .yorumlarını grafiklerinide .izliyorum okuyorum.bunlar içinde tşk edeiyorum.bu güzel paylaşımından dolayı.evet dostum bu ...doçe... citide ....kendi .icbc....deki malda onun bu arada açıkta kalan mal var .30 000... 35.000 lot gibi acaba arada yatırımcımı aldı .yoksa başka kurumamı gitti.bu malı kaptırdıysa beklicek alana kadar salıcak ,,18 nisanda olumlu bir şey varsa .korkacak .bir şey yoksa .salıcak korkmaycak.mal kendisindeyse .öncedende .küçük kurumlardan al sat yapıyordu yine öyle yapıcak.bu düşüncem dostum.grafik inceleyemiyorum .bulunduğum ortamdan dolayı kurumdan uzağım.her şeyin hayırlısı.ama umutluyum 2018 için. genel kurul öncesi hareket lucak .haber varsa genel kurul öncesi gelicek.genel kuruldan kolay kolay haber çıkmaz .yanıla bilirim.haberi eylül ekimdede patlata bilir .yada güzel bilançoyla süsler .sonra yollar.her ihtimal var
Ek 17745
:rules:
pasta koya koya düşürdük emenukenin hissesini..
Takas dan öncede aynı sonrada aynısı bırak sayfamız biraz renkli görunsün emenukenin hissesi 7 yıldır değişen bir şey yok
Bunlar ne yapıyor 38.42 ortalamayla aldığını 38.59 dan bugün vermiş üstad bunlar iyice şaşırmış. Ne yapıyor bunlar hocam
Bu gün al ertesi gün SAT bir şeyler dönüyor bakalım
Nükleer santral yapılacak bölgeye 3-5 beton santrali kurmasada kuracam desin beklenti yaratsın emenuke
3 lot ile 15 kademe aşağı bunlar iyice şaşkınlaşmışlar. en iyisi kapatın tahtayı bizde dinlenelim sizde rahata erin.
kızıyorum ama olayın da son demine iyice geldik. gerdirdikçe gerdirdi ya kopacak yada fırlayacak.
Arkadaşlar işin. BKU çıktı
BKU yeni mi çıktı. Denize ulaştı denize .
Bugün al yarın kuruşluk karla sat