Maşallah bol kazanclar mesud
Ben yapamıyorum denedim olmadı hep zarar yazdım, en az %10 civarı görmeli ki satayım
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Maşallah bol kazanclar mesud
Ben yapamıyorum denedim olmadı hep zarar yazdım, en az %10 civarı görmeli ki satayım
teşekkürler...ancak takaslarda biraz tacirlerin alımı artıyor genelde yükseltip sonra kaçanlardan bugünlerde tekrar 100 ları gösterir gibi..101.6 dan aldım bakalım
Actera fonu kimseyi güldürmez, sahibine bakın adam paranın algoritmasını biliyor, istedikleri gibi çevirirler hisseyi, gün içi %10 prim de yapsa akşam paralel kapatır , hatta eksi :)
tacirler giriyor
Hayırlı bereketli olsun mesude
Pes diyorum artık bu endekse göre hala yerinde sayıyor daha zayıf hisseler uçtu adeta
İnanılmaz bir durum
Endeks kar satışına geçince bu da sanırım olmayan kar satışına geçecek yıllardır çözemediğim tek hisse
pegaasus sabah kapa seans başlamadan bu yılla ilgili yapacaklarını gönderiyor ..kagığt primleniyor ..bu tam mal şirketine döndü ..kalanlara bol şans
Çelebi hariç bütün hisseler kazandırdı, bilançosu en zararda olanlar bile , bu durum sahiplerinin şeyinde bile değil ,,Ne umursamaz vurdumduymazlar bunlar..
bunların mail adresi neydi ??
Çelebi Hava Servisi A.Ş.
Adı Soyadı : Deniz Bal - Mali İşler Direktörlüğü
İletişim Bilgileri : 0212 952 92 50
deniz.bal@celebiaviation.com
Volkan Öztürk - Mali İşler Müdürü
İletişim Bilgileri : 0212 952 92 60
volkan.ozturk@celebiaviation.com
Çiğdem Bicik - Yatırımcı İlişkileri
İletişim Bilgileri : 0212 952 92 60
cigdem.bicik@celebiaviation.com
sordum ben bütün şirketler 3-4 katına çıktı şirketiniz niye sürünüyor diye Bağfaş 9 ayda 5.000 den 21.000 dayandı (bende vardı ) o yüzden yazdım vs.vs. ADAMLAR BİR ŞEY BİLMİYORLARMIŞ, BİZ ANLAMIYORUZ DİYORLAR FİYATLARDAN.olumsuz bir şey yokmuş, İStanbul Havalimanı da iyi imiş miş miş miş miş ...
ne diyeceklerdiki ama bugün 106.2 ye çıkartıp iyi vurdular yakında gene ceza gelir
Sıra bize geldi endeks düşerken ters atrak yapıyor 108.500 ü test etti 110 u aşmalı ki arkası gelsin
valla kardeş 19.06.2019 tarihinde 117.80 gördü 8 ay önce ,,keşke o zaman satıp başka kağıt alsaydık hala nerdeyiz baksana,, kimler nerelere uçtu gitti, biz hala 110.00 u geçer mi ? geçmez mi ? derdindeyiz maalesef ,, maşallah Çelebilerin yatırımcı ilişkileri birimi de çok bilgililer :(
Bugünkü işlemler çok ilginç spk dan umarım ceza gelmez çok volatilite li kagitti bugün zaten çiti ve deuche çok mal çıktılar bugünde yükselerek belki çıktılar
Neyin cezasi alt tarafi %7 yükseldi onun da yarisindan çoğunu geri verdi, ceza gelmesi icin 3-5 gun %10 yada tavan gitmesi yada çok oynak olmasi lazim bu tür hareketler normal bil bence , celebi ayni çelebi sabah yükselt akşam ver yada 1-2 ay beklet 120.00 ye çıkar sonra oradan sat tekrar 100.00 ..yanliz endeksin bayagi altinda kalan primsiz 3-5 şirket kaldı biride çelebi,,,,3-4 kat yapmış şirketlerden çıkan para çelebi gibi yükselmemiş , yerinde saymış hisselere girmesi yakındır 30-40 milyon işlem hacmi olursa citi de deuche de saglam bir tokat yer yakinda keşfederler çelebi gibi şirketleri ...
Çok volatil di birde 108 anında 106 spk işi belli olmuyor citi ve deuch 1 aylık dilimde 150 bin lot dan fazla çıkış oldu eğer devam ederse düşüşe devam keserse çıkış olur ayrıca philip kapital de 30 bin lot çıktı bu adamlar neden çıkıyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın kapasitesini gerekçe göstererek ilave yeni uçuşlar için izin vermeyeceğini açıkladı.....
PEGASUSA YASAK GELDİ SİVİL HAVACILIK KURUMU İSTANBUL HAVALİMANINI GÖZDE YAPACAK, ROLLER DEĞİŞİYOR THYAO VE ÇELEBİ İÇİN OLUMLU ..uçaklar istanbul havalimanına yönelecek..
olumlu haber THYAO na yaradı %2.5 artı ,oysa Çelebiye de yaraması gerekirdi %1.5 artı endekste eksi Çelebi rezilliğe bak.
Oyun içinde ayrı bir oyun var bekleyip göreceğiz
Böyle bir günde ekside olması ilginç
Şirket yatırımcı ilişkilerinden deniz bal ile görüştüm. Yaklaşık 1 saat önce. Kısaca ; Hindistan'da 7 noktada yer hizmeti verdiklerini bunlardan 1 tanesinin yeni olduğunu henüz faliyet geçmediğini 20 -30gun icerisinde onundafaliyet olacağını kaydetti. Bu liman tannur da imiş. Faliyet geçmemiş. Diğer 6 limanda faliyet devam ediyor dedi. Karaçi deki limanda 2018 de toplam 6421 yolcu taşıdıklarını aynı limanda 9 ayda toplam 11479 yolcu taşıması yaptıklarını belirtti.kocin yada Kocih hava limanı yeni faliyette imiş 2018 de alınmış faliyet 2018 de 839 uçağa hizmet verdik 2019 un 9 ayında toplam 816 uçağa hizmet verdik dedi. Hindistan 10 yıl süre uzatim anlaşması aslında bitti dedi.sadece imzalanacak diye ekledi.tüm operasyonunu tüm musterilerimizle birlikte istanbul hava limanından yapıyoruz dedi.12 aylık son blanco gönderme tarihlerinin 10 mart olduğunu söyledi. Ayrıca şirketin net dönem kârının en az%50sinin nakit temettü olarak dagitmaz inin yasal olduğunu bizim şirket ise son 6 yıldır tamamını dağıttı dedi.
Tek olumsuzlugun; bizim şirket blancosunun %65 ni teşkil eden kısım tem-agus-eylul-ekim calismalarimizdan gelir bunuda 9 aylık blancoya yansıttı dedi bir tek ekim kalmış yansıtmadi lari. Ayrıca kar yağışının olmasıydı kasim-aralik-ocak-Şubat dönemlerinde azdan olsa karımızı azaltıyor dedi.
bende konuştum ama hisse fiyatı hakkında hiç bir bilgileri yokmuş, yada 7 aydır neden yerlerde olduğunu bilmiyorlarmış, yorum yapamıyorlarmış.
SANKİ PEGASUSA YER HİZMETİ VERİYORUZ DA HİSSE DÜŞÜYOR KARDEŞİM BİZİM SABİHA GÖKÇENLE HİÇ BİR ALAKAMIZ YOK KISITLAMA SABİHA GÖKÇENE GELİYOR İSTANBUL HAVALİMANI BUNDAN OLUMLU EKLENECEK BİZ İSTANBUL HAVALİMANINDAYIZ THYAO DA YER HİZMETİ VERİYORUZ ORADA, THYAO OLUMLU HABERİ HİSSESİNE YANSITTI %3 POZİTİF ÇELEBİ TÜM ÖNGÖRÜLERİN AKSİNE NEGATİF, AYRICA İSTANBUL HAVALİMANINA GRAM KAR DÜŞMEDİ DAHA.. bu günün izahı yok ben bulamadım..
Yapı Kredi Yatırım resmen Çelebi'yi kusuyor ortalığı perişan etti , sata sata bitiremedi açgözlü
adam neden aldı neden satıyor..spk ceza keser çok dengesizleşti umarım internet yasağı gelmez
Adam kafaya koymuş .yer hizmetletini bize yaptıracak bu gidişle. 104 altı iyice sıkintili. 96-97 ye getirir neredeyse. Bu hacimleri nasıl alınıp satılır. Allah kerim.
Syn cefaks celebi bu günün pastasıni rica etsek. Sygilar.
Çelebi ye genel olarak bakis; celebi borsaya açıldığı andaki $ bazli fiyatından yaklaşık 3-4 kat fazlâ artmış .yanlış hatırlamıyorsam 6$ dan halka açılmış cuma günü kapanisi 17.9$ olarak gerçekleşmiş. Tarihinde nisan 2011 yılında. 19.5 $ gördükten sonra 6 ila 14 $ arasında yaklaşık 11 yıldır çıkmış inmiş. Bu arada şirket 2014 yılında geri alım yapmış ve 2016 yılına kadar aldıklarını satmaya çağını acıklamıs. Haziran 2019 tarihinde günlük ve/ veya haftalık olarak 20 $ görüp tekrar 16 $ seviyesine düşmüş. Haziran ayından kasım 2019 tarihine kadar 16 ila 18 $ dan işlem hacmi yaparak 2019 kasımda tekrar 20$ atak yapmış oralarda hafta kalabilmis.
Geldiğimiz noktada 20$ ve üstünde ciddi bir direnci bulunmakta fakat hissenin derinliği olmadığından bu direnci ölcmemiz çok mümkün değil yukarı ataklarda. Geçen hafta yapı kredinin ve diger bazı aracı kurumların gerçekleştirdiği işlemler ile tl bazında 109 anlık olarak gosterilsede kalıcı olmayıp 102 seviyesine inilmis. Tahtanin 20 haftalık ortalaması 104 tl. Buna göre ve şirket yatırımcı masası ile yaptığım görüşmeden edindiğim izlenim şu ; 2019 12 aylık finansmanlari özellikle net kârı 2018 göre iyi gelmeyecek. Belki göreceli olarak 2018 ile ayni gelir ise sevineceğine. Bana gore En önemlisi $ bazında ki fiyatın 18 $ olması .herhangi bir sebep ile biste gelebileceki satisin illaki celebiyide geçte olsa vuracagidir. Hissenin sig olması satışların kolay olmayacağını ve tahtanin küçük lotlarda inanılmaz düşürüle bilecegin unutmamak gerek. Şunuda belirtmek lazimki hissenin sig olması gelebilecek ufak çaplı alımlar ile tekrar 20 $ çıkması demek. Bana göre bu hisse indikatorlerine göre ucuz değil. Ancak süpriz bir ihale haberi de ciddi pirim getirir kısa vadede. Net donem karının tamamını dagitacagi var sayımı olsa bile geçen yıla göre karı az geleceğinden geçen yıl gibi bir temmettu dagitmasi zor ihtimal . Dikkatli olmalıyız . Bistte gelebilecek bir satış hiç birimiz için iyi olmaz.
Yukarıdaki düşüncem tamamen defansif anlamda yazılmıştır.
Güzel tespitler var aylık takaslara bakıldığında citi ve deutch toplam 169 bin lot ekside. İsyatirim artıda ama kuvvetli değil sadece 38 bin Osmanlı'da devrede..buralarda çok kaldı birşeyler olacak ama nedir bulamadım bu arada geçen seneye nazaran karı mutlaka artidadir İstanbul havalimanında n dolayı köprüler i işletiyor dezavantajı atlas jetin ara vermesi...ama cuma günü ilginç seansdi .. göreceğiz bana göre unlude duran hisseler satılacak ortak gelecek diğer tarafta arcedia fonu 136 liradan almış kaç yıl önce...herkese bereketli seanslar sadece düşüncelerim kimse etkilenmesin
Syn mesude.
Celebi nin satışını araştırdım nacizane. 2013 yılında %50 si Hollandalı bir sirkete satılmış. Bu %50 yi alan şirket bir başkasına satar mi ? Yada eski celebi ailesine devredebilir mi bilinmez.aralarında yaptıkları protokole bağlı . Diğer taraftan celebi ailesinin elindeki %50 satılır mi bununla ilgili net bir bilgi yok. 2013 yilinda çeşitli söylemler olmuş özellikle hindistan özelinde bir gelisme olmamış şimdiye kadar. Gelelim cuma gününe ; celebi özelinde fiyat ve miktar bakimindan çok eskiye dayanan bir bilgiye sahip değilim. Evveliyatini bilmemekle birlikte cuma günü çok sessiz ve derinden saat 16.15 den sonra gelen bir alım oldu. Yavaş ufak ufak gozlerden Irak bir alım. Sanki nazar degmesinden korkulur gibi. Yazımda belirttim evveliyattaki gün içi işlemlerini bilmiyorum. Ancak crs. Yada prs be ykb karanlık oda da neredeyse 60 krş luk bir düşürme yaptı kapanış fiyatından. Onun için cuma benim çok garibim gitti sonuçta endeks şirketi değil. Daha çok yatırımcı şirketi
çelebilerde %50 kalmadı hocam yanlış biliyorsun en son her birinde %10 küsürlü hisse kalmıştı.. Hisse az bir şey kafasını kaldırsa Patronun emir erleri müdahale ediyor istemiyor adamlar yükselmesini
citi bir ayda 175 bin 3 ayda 335 bin lot çıkmış...bütün numara citide onun malları satılıyor neden satıyor acaba sattıklarını patronmu alıyor..bugün alış artıda belki 110 ları bugünlerde deneyebilir