Burdada tektu örneği verme kanka :))) Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Burdada tektu örneği verme kanka :))) Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji16][emoji16] tamam ozmanRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çağrı merhaba ne yaptın bati soke duruyomu elinde?
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200 milyon zarar nedir yaw. El insaf.. 240 milyon satış yapmış ama satışların maliyeti 248 milyon.birak net karı brüt kar bile ekside. Bu kağıt bugün niye prim yaptı ki o zaman. Tek olumlu gördüğüm şey 6 milyondan 138 milyon a cikan ihracat rakami. Ama ondanda kar elde edememis
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakında 3 lira fiyata ulaşabilir. Endekse göre ters hareket yapma durumu olabilir diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
https://resmim.net/f/b5Whbf.jpg
haftalık takas
Yakında sert işlemler olabilir. Patlamaya yakın, koşsak yetişemeyeceğiz. Eli kulağında.
Bir yıldır aynı hikaye hemen hemen tüm hisselerin fiyatı bir kaç kat yükseldi. Bu grup ise yönetimi yüzünden sürünüyor.
İnşallah dediğin gibi olur.
Batı Söke’yi yabancı bir fon satın alıyor diye haber akışının olduğu söyleniyor.
Hisseyi yakından takip etmekte fayda olabilir.
Batı Söke her an 7-8 fiyatları görebilir diye düşünüyorum. Takibe almakta fayda olabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben öyle bir haber akışı duymadımSM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Net Dönem Karı veya Zararı -198.700.046
Bu beklenen bir zarar miydi. Yoksa sürpriz mi oldu. Eğer sürpriz ise şelale olur mu yarın bu i.ne
Satış hikayesi olabilir mı peki
İşletmenin sürekliliği
İşletmenin 31 Aralık 2019 tarihli finansal tabloları “İşletmenin Sürekliliği” ilkesi uyarınca hazırlanmıştır.
Bununla birlikte, 31 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Şirket’in kısa vadeli yükümlülükleri dönen varlıklarını
181.841.831 TL aşmış ve aynı tarihte sona eren yıla ait Şirket’in dönem zararı 198.700.046 TL olarak
gerçekleşmiştir. Bu durum, İşletme’nin sürekliliğinin devamına ilişkin şüphe oluşturabilecek önemli bir
belirsizliğin bulunduğuna işaret etmektedir. Şirket yönetiminin bu duruma ilişkin planları ve tedbirlerine
aşağıda yer verilmektedir.
Şirket, 2020 ve sonraki yıllarda yeni tesisin kullanıma tekrar açılmasıyla birlikte üretim miktarını büyük
ölçüde arttırmayı, bu tesiste kullanılabilecek olan yakıt cinsi değişiminin yaratacağı enerji verimliliği ile
birlikte yakıt maliyetlerini düşürmeyi, tesisin performansının üst seviyeye çıkarmayı ve böylece brüt
karlılık ve nakit akışlarını iyileştirmeyi planlamaktadır. Ayrıca Şirket ana hissedarı, kredi geri
ödemelerinin vadesi geldikçe yapılabilmesi için Şirket’e gerekli düzeyde mali destek sağlamayı
düşünmektedir. Ayrıca Şirket ortağı, 02 Mart 2020 tarihli destek mektubunda, 31 Aralık 2019 tarihinden
itibaren en az bir yıl boyunca Şirket’e faaliyetlerini sürdürme konusunda destek olacağını beyan etmiştir.
Şirket Yönetimi, mali yapının güçlendirilerek mevcut olan ticari ve ticari olmayan yükümlülüklerinin yerine
getirilmesi ile ilgili olarak bir aksiyon planı hazırlamıştır. Bu plana göre gelirleri artırıcı ve çeşitlendirici
önlemlerin yanı sıra maliyetleri düşürücü önlemler planlanmış ve bu mali tabloların yayımlanma tarihi
itibarıyla kısmi olarak devreye sokulmuştur.
Şirket’nin bu duruma ilişkin planları ve tedbirlerine aşağıda yer verilmektedir.
1) Şirket, Not 16’da belirtildiği üzere 2019 yılı içerisinde sermaye tavanını 800.000.000 TL’ye çıkarmıştır.
2) Yurtdışı satışları devam etmekte ve artırılması yönünde çalışmalar yapılmaktadır. Buna bağlı olarak
Eximbank’dan düşük maliyetli ihracat kredisi kullanılarak finansman maliyeti düşük tutulmaya devam
edilmektedir.
Finansal tabloların onaylanması
Finansal tablolar,
Satış hikayesini bilemem de, yukarıdaki yazıyı okursunuz, özellikle 1.madde.
Bedellinin ayak sesleri diyorsun yani
Bugün de yaptı. Kaldığı yerden devam ediyor. Film tekrarı gibi son 2 seneki hareketi tekrarlayacak gibi. Üstüne bir bedelli daha, herkese sabır. Y.T.D.
Aynen yapılacak en iyi şey sabretmek. Bedelli meselesine gelince şu an bedelli ile ilgili herhangi bir başvuru açıklama yok ama olur da bedelli yapmak niyetine girerlerse son bir kaç günde gelen bu şok düşüşlerden sonra o bedelliye katılacak ky zor bulurlar. Kendi adıma şu an ortalama düşürmek için dahi alım yapmıyorum. Tam bir vurgun tarlasına çevirdiler bunu da bist ı de.
Yatırım tavsiyesi değil kişisel görüştür..
Çağrı nerdesin baba
bu gidecegi zaman ak yatirimdaki yatirimci pardon batirimci.milyon milyon basti.tam biri girdi goturecek gidip sikayet etiler kat gidiyor diye.simdi alta yazılıp milyon milyon bastigi katlari bedava almaya calisiyor.mal geldikce keyfe geliyor.imkb bunlara bakmaz.simpas ta patron 0.30 kadar basti bisey yok biri gelip 2 gun tavan yaptırdı diye 6vay ceza verdiler.alan ky batti.simdi keyfi basıp 1.54 ten kaybettigi 16 mil.lotun derdine dustu.bundaki yatırımci.ekrani kapatip bırakacak.almak istiyorsa ky nin fiyatına getirecek.yoksa yok..imkb patron zarara girerse karisir.ky zarara giriyorsa bisey yok. adamlar mali bitiriyor ondan sonra ceza geliyor..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
imkb bir baksin isbankasindan alan hesaplar akyatirimdan satanin olmasin.bende olsa bu kaat cimere yazarim.oyle cikarsa 3 sene satamaz cezasinida verirlerse oh oh.ky nin yuregi sogur bari..[emoji23][emoji23][emoji23]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse kalmamış burada. Hisse resmen çöp oldu. Bunlar 1 TL nin altından bedelli yapabilirler mi acaba
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Anasınıda danasınıda yol düzdüler :-)Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 yıldır burayı okuyorum en manalı yoruma rastladım. Kısaca, patrona girmesin, ky ye girsin kafası. SPK da değişmez. Sistemin temel oyun kuramına aykırı. Eşşekler, asla at olamaz. Ne kadar mutasyona uğratılıp, genetiği ile oynansada eşşek, eşşektir. Eşekliğini bilmeli, at gibi ses çıkartmamalı takiii at kadar paya sahip olana dek. Örnek:İsmail Tarman asıl sıkıntı zamanında İT gibi çok sayıda şan şeytanı oyuna dahil oldu. Keşke sayıları artacağına azalsa idi. Umarım güncelimizde olan virüs tez zamanda yaşı gelmiş, doğru hedeflere bulaşırda yaşı gelecek olan gençlere yer açılır.
Kısa çalışma ödeneği için başvurular mi acaba? 2008 krizinde basvurmuslardi. Kasa nakitle dolu iken.
Şimdiki yönetim hiç bir şeyden haberdar değil kendi kafalarına göre takılıyorlar.Hazıra dağ dayanmaz misali günün sonu kanımca
geldiler. Çok ah aldılar tabi ki ilahi adalet tecilli etmesini bekliyoruz. 650 milyon usd ye satmadıkları fabrika nın borsa değeri bugün
50 milyon usd. müthiş bir başarı öyküsü yatıyor. Okullar da ders olarak okutulması gereken bir şirket yönetimi ama kötüye örnek
tekil eden bir tür...(ana şirketle beraber batı + eski söke 650 milyon usd)
EN kötüsü aile şirketleri kurumsallaşma ile ilgili diğer şirketlere bilgi veren başkana,
yarın senin şirketin durumu ne alem dese ne diyecek çok merak ediyorum.
*30 yıldır özel sektörde çalışmışlığım var orta da kar yoksa kurumsallık falan hikaye,
ortada önce kar edeceksin ki sonra bu işlere bakacaksın. Zararın neresini kurumsallaşacaksın.
kısaca KAR KAR GİBİDİR HERŞEYİ ÖRTER.
ytd.
Saygılar
Hisse yerinde sayıyor. Satın bari bu işi beceremiyorsaniz
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Altına kaçırdıkları için oturdukları yerden kımıldayamıyorlar.[emoji848]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi biraz nefes aldık söke söke