Ha gayret oyunu bozacaksınız...
Printable View
Ha gayret oyunu bozacaksınız...
Yürü be çift hane diyorum... 1 lira temettü diyorum. Mallar ky'de diyorum. Onlardan almak için her türlü ahlaksızlık serbest diyorum. YTD. Sallıyorum.
Hsbc den işlem yapan kimdir araştırılsın, çakma iskoç fonları olmasın bunlar
kac sefer niyet ettim almak icin ama almadim ve akabinde guzel prim yapti
fiyat 4.90 larda iken 4.2x lere gelirse bu sefer alacagim dedim
sabah 4.08 leri gordu ama ben havale vs vs derken anca 4.26 dan alabildim.
2 hane olurmu bilmem ama 6.5-7 ufukta gozuken rakamlar
Pekde uzakta degil :)
Bedava olan bir hisse ve ky'nin elinde. Olabildiğince ibişlik yapacaklar malı alabilmek için elinizden, çift hanelerden önce vermeyin, hatta hiç vermeyin çatır çatır temattüsünü yiyin. YTD. Sallıyorum.
Kaptırmayın malınızı çift haneleri geçtim. 1 liradan başlayacak temettüler diyorum. YTD. Sallıyorum.
zarardayken bile muadilleriyle olan 1/3 oran farka gelmesi için minimum 8'de olması gereken tahta ki oraya gidiyordu, ky'nin elinden alınmak için operasyon yedi. Zarardayken diyorum dikkatinizi çekerim, artık karda ve bu karlılığı daha da artacak. En kötü günler, pandemi, deprem geçti , bedelli ile sermayesi daha da güçlendi önü komple açık. Çift haneler diyorum, temettü hissesidir diyorum malınızı sakın ama sakın kaptırmayın diyorum. YTD. Sallıyorum.
Karın ağrısı olan eşşek gibi debelen bakalım daha ne kadar debelenebilecen...
Tavan tavan git ki bu hafta anca zarardayken olan rasyoyu yakala, daha sonrası kapa oranı.
Devre kestirdiler, nasıl büyük bir oyun bu.!?
O bence insider info süsü verilen, ky korkutma kaçırma mal kapma oyunu. Değilse kesinlikle suç insider info. Ama dediğim gibi hiçbir rasyo tutmuyor, bu çok büyük patlayacak. YTD. Sallıyorum.
Çalı arkası ahalisi çoğaldı 1 üye 11 ziyaretçi, bunlar gömlekçiyse yedirmez canım bilginiz olsun. Uzun atlamacı olacaksınız yada satıp dolar alıp hayaller kurmayacaksınız. Ytd. Sallıyorum.
1 üye-207 ziyaretçi wowwwww. Gözlerime inanamıyorum.
Esas insider info cuma satışında oldu, hafta sonu kkm ile ilgili bilgi bazılarına gitti önden. Şimdi işkillenecekseniz yarın ki merkez bankası kararı yine bazı kodamanlara mı uçtu? Eğer öyle birşey çıkarsa ülke ve yönetimi hakkında bütün umutlarım biter. Bu ülke dışından ve kurumlardan sallıyorum. YTD. Sallıyorum.
Bistteki bugünkü satış aynı şeyi bendede uyandırdı,acaba dedim akbabalar habermi aldı diye merkezden biseymi çıkacak diye düşündüm, tabi bu benim fantazim bakalim..
Y.t.degildir
Ne olursa olsun tüm gelişmeler tahta yönünde sadece ky çok, biçmek için büyük makaslar yapılıyor, bugün tavan olursa tekrar şaşmam, ve gün gelecek tavan serisine bağlayacak. YTD. Sallıyorum...
Acı çekmezsen kazanç sağlayamazsın:
https://www.youtube.com/shorts/VM5I-3iEttw
züke züke gidecen tavana, züke züke...
Nasıl gençler malınızı kaptırmıyorsunuz inşallah , muhahaha... Çift haneleri geçtim, 1 liradan başlayan temettüler... YTD. Sallıyorum...
Muhaha... Senin o kadar çok tavan yapman lazım ki, zarardayken rasyoya gelesin, ondan sonraki tavan serisinde karlı durumunla rasyo otursun, ondan sonraki tavan serindede önü açık, sermayesi güçlendirilmiş olarak seriye bağlaman lazım. YTD. Sallıyorum.
Yeni dönemin avantajlı firmalarından.
Esen kalın
Babacım böyle dökülen kırıntıların peşindeki güvencin gibi olmaz., şahinler gibi tepeden av yapacan. Sür tavana kalistesiz orosmaisfma çocnmaşfşa. YTD. Sallıyorum.
Yanlış oldu... YTD. Sallıyorum...
Çift tepe oldu, boğa tuzağı oldu, ayı kucağı oldu vs.... Kaparmıyız ky'nin elinden temettü şampiyonunu acaba derdiyle düştükleri hallere bak puhahaha. Sayın at hırsızları istediğiniz formasyonu çizin biz ky'lerin formasyonunu söyleyim ; işaret parmağı ile orta parmak arasına baş parmağı geçir formasyonu... https://www.youtube.com/shorts/sJp5o4ym03M
YTD. Sallıyorum...
İnadına yazmayacam, neden gidiyor, kaça gider.... YTD. Sallıyorum...
İlk devremizi kestik hayırlı olsun. Makaslara devam. Gelecek olan ürksün kalanlar bıkıp satsın. Oldu... YTD. Sallıyorum...
Puhahaha gel minumum 15, sonrasını tartışalım. YTD. Sallıyorum... Aman ha çok sağlam sallar boş yaparım...
Prim üretimleri ve artışıda süper, yıl sonuna varmadan çift haneler, YTD. Sallıyorum. Aman ha!
Çoluk çocuğun elinde mundar oldu yazık...
AK hammal yabancı asma köprüyü yokluyor, yapı revizesi sonrası büyük satış gelmemesi güzel. YTD. Sallıyorum.
Hedef 50. Kaynak işkembe-i kübram. YTD. Sallıyorum... Pazar pazar hayallerle uyuyun diye...
Eşekliden işlem yapanlara adamlar dayak atmaya bıktı bunlar dayak yemeye bıkmadı
10 puan 10 puan 10 puan. Rahmetli barış manço geldi aklıma.
Bir kaç milyon lotla tabanlattılar, mal istiyorlar kimse vermiyor: Diyorlar ki pezo 3 haneli enflasyon olan ülkede sittir git %40 'a faize sen koy biz ÇATIR ÇUTUR temettüsünü yiyecez temettü şampiyonunun... YTD. Sallıyorum. Aman ha çok pis sallarım...
Tek ricam çıkacak olan çıksın bak savaş kıtlık afet kıyamet var, olacak. Gidin yağınızı , ununuzu alıp altın yapın. Sizin yüzünüzde burayı çalkalıyorlar. YTD. Sallıyorum. Çok pis sallar boş yaparım.
Bir dahakine helvanı yeriz merak etme, imam sorduğunda ne söyleriz:
https://www.youtube.com/watch?v=elE1aP-vsSk
Ne güzel okumuş cem karaca:
Ölüsüne bir tas suyu
Dökenin de avradını
Derince kazın kuyusun
İnim inim inilesin
Kefenin diken iğnesin
Dikenin de avradını
Bu a.m.k kuşlar hep sana mı çalışacak...
Serbest serbest başlıkla ilgisiz alakasız olarak sallıyorum. Evli evine köylü köyüne artık.
Üstten verdiklerini alttan almak için basıyor, bastıkça daha çok alıcı geliyor hayırlısı bakalım devrede kestik.
Üstten verilen pek bişey yok, gelen kesilince aşağı doğru çizmeye başladılar. Amaç yukarı doğru toplanamayan malı aşağı doğru dökerek toplamakSA ne ala, değilse şenlik var. Bu puşluğu sürekli yapmaları rahatlatıyor(insider info süslü algı oluşabilecek zamanlarda)... Puşluklarılya rahatlıyorum yaw, hay allah... Üstten maliyetlenen , bunları tanımayanlar için zor zamanlar.
YTD. Sallıyorum. Başlıktan bağımsız serbest serbest...
Temsili ak sigortanın ky 'sı:
https://i.hizliresim.com/1neuo9o.jpg