Lafiniz banaysa 2.92 ortalamam .
Printable View
Benden buraya kadar bunların yapacağı ise tukurmek te yetmez
Önce şu tarihte temmettu de sonra yk de...de babam de lanet olsun ...bu grup kime hayır ettide bize etsin...
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...dakika-puruzu/
bu habere çok güvenemedimde çalıştığım bankadan attılar bilgiyi...
Elbette insan sorguluyor bu kadar aptal kağıtta speküle ile 3 katlar 5 katlar olurken burda temelde sağlam satış haberi gelmiş hisse %50 yapamamış halde can sıkıyor. Neyse herkes kendi kararını verecek tabii bişey diyemeyiz.
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sputniknews’da az önce Doğan medya varlıklarının satışı ile ilgili pürüz olabileceği yönünde bir haber geçti --- DOHOL, HURGZ, DGZTE hisseleri üzerinde baskı yaratabilir
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...dakika-puruzu/
Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk gibi Türkiye'nin önemli kanal ve gazetelerinin satışında son dakika pürüzü çıktığı, Doğan Medya Center'da bugün yapılacağı açıklanan 'vedalaşma töreni'nin iptal edildiği ileri sürüldü.
Medyaradar'ın haberine göre, Aydın Doğan'ın Demirören Grubu ile ön protokolü imzalayıp el sıkışmasının ardından bugün devir teslim yapılması bekleniyordu. Ancak Doğan Medya Grubu'ndan gelen haberler işlerin pek de yolunda gitmediğini gösterdi.
Muhalefette 'Geri alır mı' umudu: Aydın Doğan'la temasa geçildi
Habere göre, bu sabah vedalaşma töreni için Doğan TV Center ile Hürriyet Dünyası'nda hazırlık yapıldı. Aydın Doğan ile kızı Arzuhan Yalçındağ'ın gelip çalışanlarla vedalaşması bekleniyordu ancak tören son anda pazartesi gününe ertelendi.
Medya binası içinde yönetimden çalışanlara net bir açıklama yapılmaması da kafalarda soru işareti bıraktı. Çalışanlar arasında ‘satışın iptal edilebileceği' yönünde çıkan söylenti kısa sürede hızla yayıldı.
Aydın Doğan, satış hakkında konuştu: İnsan hüzünleniyor tabii
Aydın Doğan, 1998'de Milliyet gazetesini işadamı Korkmaz Yiğit'e satıp, yaşanan tartışma ve tepkiler üzerine geri almıştı.
Türkiye'deki medyanın tamamına yakının hükümete yakın isimlere geçecek olmasından rahatsızlık duyan muhalif siyasetçilerin de Aydın Doğan'a haber yolladığı iddia edilmişti.
Bazı önemli gazetelerin de dile getirdiği bu iddiaya Aydın Doğan cephesinden ise olumlu bir tepki gelmediği öne sürülmüştü.
Herkes satıp satmamakta bilgisini paylaşmakta özgür bence. Burası forum herkes fikrini söylüyor. Bunları değerlendirme iradeside yatırımcı da. Bugün hem buraya yazdım hemde tahtada spek e mesajımı verdim. . Beklentimiz belli olur olmaz kader kısmet artık. Olursa bizimdir olmazsa temettü almaya devam ederiz sağlık olsun. Satış iptal oldu felan haberler gelmiş bilemem doğruluk payını. Benim bildiğim Aydın doğan vedasini yaptı. Ceo şirketten ayrıldı. Protokol imzalandı 1.1 milyar usd üzerinden buradan geri dönüş mümkün mü evet ama g.t ister bukadarida.
O kadar..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz herseyin en iyisini hak ediyorsunuz? Anladin sen onu.....
P.tesi ya tavan ya taban
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan medya şirketlerinin satışı için takvimin planlandığı şekilde ilerlediği bildirildi-RTRS
Sputnik internet sitesinde yayınlanan habere göre; Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan medya şirketlerinin satışı için takvimin planlandığı şekilde ilerlediği, devir görüşmelerinde sorun olmadığı bildirildi.
Konu hakkında bilgi sahibi bir kaynak Reuters'a yaptığı değerlendirmede, "Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan Medya şirketlerinin satışı için takvim planlandığı şekilde gidiyor. Hisse devir görüşmelerinde sorun yok" dedi.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...eri-sorun-yok/
Hisse devri deniyor açıklamada:)
3,69 göstermeden direk 3,70 kapattı ALLAH bereket versin bugün bari eksi kapatmadı umarım pazartesi daha güzel bir gün olur.
İnşallah hisse devri 30 Nisa’ndan sonra imzalanır,25 kuruş çağrı fiyatına eklenir en azından ,
Büğün borsada bir hisse el değiştirdi,megap,özsermayesi 1.21 ,ve özsermayesi ile satılmış b grubu için,,
Bizimkisi ise gayrı menkulleri daha değerlemeri yapılmadan ve posta fanatik gazeteleri çok düşük değerlemeler içinde ,
Öz sermayeden satılsa bile en az 4.6 ederim var ,ama ben şahsen en az 6 bekliyorum,ytd değildir
Yılın satışı, Doğan grubuyla ilgili iddiaların sonu gelmiyor. Kulislere göre satış iptal edilmedi, hatta Doğan'ın ortak olduğu Aytemiz Petrol'ün hisseleri de pazarlıkta....
www.turkiyegundemi.com sitesi yılın medya satışındaki çarpıcı detayları aktardı. Aydın Doğan'ın medya şirketlerini Demirören grubuna satmasının ardından iddialar dinmek bilmiyor. Bazı kaynaklar satışın iptal edildiğini öne sürmüştü.
Kaynaklar satışın kesinlikle iptal edilmediğini hatta işlerin daha da kızıştığını söylüyor. turkiyegundemi.com'daki kulis habere göre, Aydın Doğan'ın ortak olduğu Aytemiz Petrol'deki hisselerini de Demirören'e devredeceği iddia edildi.
Aydın Doğan'ın kamuyonundaki satışla ilgili iddiaların önünü kesmek için yakında Erdoğan Demirören'le elele medya karşısına çıkarak samimi bir görüntü vereceği öne sürüldü.
Doğan grubu çalışanlarının kaygıarı da devam ediyor. Aybaşının hafta sonu günlerine denk geldiği zamanlarda maaşlar ayın son günü yatırılırdı. Bu ay na 1 Nisan pazar gününe denk geliyor. Normal koşullarda 30 Martta maaşların hesaplarına yatmasını bekleyen çalışanlar bu kez maaşlarını hesaplarında bulamadı.
kaynak: www.turkiyegundemi.com
DOHOL topiğinde yayınlandı bu ...Bende altına şunu yazdım:
AYTEMİZ PETROL ün de DEMİRÖREN grubuna satılması? Demirören MİLANGAZ ın sahibi... Birçok istasyonda tüpgaz satıyor, bildiğim kadarıyla AYTEMİZ PETROL ün bayağı istasyonu var, bunlarda Milangaz ı satmak çok işine gelir...
Petrol işinde, yok kaçak akaryakıt, yok şu bu gibi şaibeler olmuştu, geçmişte...DOĞAN grubununda başı ağırmıştu...medyadan sonra bu spekülasyona açık işlerdende çıkmak istemesi mantıklı gibi...
Medyadan sonra, gerçekten akaryakıt işinide satarsa BONUS olur, biz küçük yatırımcılara...Ve eğer yukardaki linklerde yazanlar doğruysa AÇIKCILAR a bu hafta sonu uyku yasak...Eeee her tatlı yemenin bir acı çıkarması vardır...
Asla yatırım tavsiyesi değildir...
adam kottan çıkarılıyor depar atıyor.acaib ilginc
totos mal alamıyor almasida çok zor
anlamadığım buraya kadar gelmişken nede gapi kapatmadığı dur.
neyse sene sonu tercih de teşbih hatasına bakarım.
sn daha olmaz noktalarına dikkat.
maaşlı enikler iyi is yapamıyor...
Çizdim geçtim ziraattan bakalım napacak 30 bin kaptırdı bana
Binhaftadır yoktum.umut bey çıktın mı hisseden? Nugyo dan güzel vurdum :)geldim
8_10 k daha almayi planliyom bakalim... ama assagi dusmesini degil 4 uzerinde kspatmasini bekliyom....
Dibini belli etti bence buralarda çok oyalamak işine mi geliyor anlamadım.
Hadi bakalım.Artık satışın detaylarını bekliyoruz.Haberler aksın .doğanlar toplu bekliyor...
Kimse kalmadı mı ne??
kıpırdadımı ne
Hafiften tırtıklıyo...ama yemi yutmadı...cekme hemen...kacar....
Balik tutuyor gibi bekliyom...😆
kademeleri doldurdu yükselecek gibi sildi sonra
Burayi okuyo ****...sessiz beklemek lazım...sen ben ve o kaldık sanırım...😆
sessiz bekliyo herkes
Arkadaslar...20 k uzeri lotu olanlar yarisini satsin...yuk ağir.kamyon gitmiyo...
herzamanki hareketini yaptı alıştık artık 10 kademe arttır sonra eksiden kapat :wu: