111 bin eşleşme 220 bin bekleyen şuan
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
111 bin eşleşme 220 bin bekleyen şuan
Muhakkak benim gibi bir cok yatirimci hissesini sattiki buralara getirdiler.bende 60 maliyetli 180 bin lotu 0.23/0.25 araligindan satip anel telekoma gecmistim.eski formlardan sessiz adam nicim.benim gibi cogu kisi satti muhakkakki bu kansizlar bole bir haberle bu hareketi yaptilar.iflas konusu alacak 1 milyon tl.ne olduda bu kaadar.costu hisse
Üstad emeğinize sağlık.. 6 yıla yaklaştı Esemle birlikteliğim.. şunu gördüm, teknik-analiz vs tarzı şeyler işlemiyor..Gözaltı pazarında olduğu içindir belki.. Soluksuz 5-6 taban yaptığını da gördüm, tam tersi tavan yaptığını da gördüm..aynı şekilde transtürkte geçen yıl 17 kuruştan 1,81'e aralıksız tavan oldu..yaklaşık %1100 getirisi oldu iki haftada..Esemde kaçırılan bir nokta var: M.Ö.. Adamın elinde şirketin %20'si var.. Bu adam şirket için büyük sıkıntı oluşturuyor.. Geçen yıl ihtarname geri çekildiğinde aralarında yaptıkları anlaşmaya yoruyorum bu yükselişi.. Belli bir fiyat belirlediler ve fiyat o noktaya geldiğinde M.Ö Elindekileri boşaltıp, ceketini alıp gidecek.. Bu arada M.Ö nün de maliyeti bizim kadar olmasa da yükseklerde..Sendika satışlarında sürekli alım yaptı..
Sayın legenda dediğini varsayarsak eğer,M.Ö. sattıktan sonra hisse yukarı devam mı eder, ya da geriler mi?Öngorunuz nedir acaba?
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
100 bin eşleşme 320 bin bekleyen